Kategorier

Aigle

En af de ting de små ikke kan leve foruden er gummistøvler om så det er til at plaske i vandpytter, til en tur på landet eller til at holde de små fødder varme i den kolde vinter. Og når det kommer til gummistøvler, så er gummistøvlerne fra Aigle er klart favoritterne til de små hos Me & the Met. Aigle er et kvalitetsbrand som blev etableret helt tilbage i 1853 i Frankrig og som er fuldt af traditioner, som sikre de bedste kvalitets gummistøvler du kan få på markedet til dine børn. Brandet producerer sko til både børn og voksne og meget andet end blot gummistøvler. Men hos Me & the Met er gummistøvlerne fra Aigle det vi elsker brandet mest for, ikke kun pga. af den fantastiske kvalitet men også fordi de er super fine og sæson efter sæson tilbyder farver og prints som slet ikke er til at stå for.

Aigle gummistøvler

Gummistøvlerne fra Aigle findes i utallige variationer. Farvekortet føles nærmest uendeligt og hos Me & the Met har vi valgt nogle af de farver vi synes er finest til de små som f.eks. gul, lyserød, army grøn og navy. Ligesom der er mange forskellige farver så kommer der også hver sæson nye prints til kollektionen. Der har f.eks. været en kollektion med både anker og krokodiller og altid nye blomsterprints til pigerne. Styles variere fra baby til børnestyles og typisk fås modellerne i både en høj- og lavskaftet version.

Aigle Wildflower, Black flower og Lolly Pop

Er alle navne du støder på, når du køber gummistøvler hos Aigle. Wild flower og black flower er begge prints, som har fået stor popularitet og er en bestseller sæson efter sæson blandt de små piger. Lolly pop er en af de mest populære modeller som er en højskaftet gummistøvle. Den sælges til børn, hvor den lavskaftet model er særlig populær til de helt små i baby størrelser.

Et brand med stolte traditioner

Som et gammelt traditionsrigt brand fra 1853 fortsætter Aigle med at håndlave deres støvler i Frankrig. De har høje standarder og fokus på detaljen i al produktion af deres støvler. Og som forbruger er man slet ikke i tvivl om det. Faktisk oplever man straks efter at have købt de første par gummistøvler fra Aigle, at det er noget ganske særligt.

Gummistøvler med eller uden for

Og gummistøvler for Aigle er langt mere end et par støvler der er praktiske, når du er i regn eller mudder. I hver efterårskollektion kommer brandet nemlig med styles med for i, som er intet mindre end geniale, når der er sne og slud. Fordi der er for i kan fødderne holdes varme og fordi det fortsat er med gummi, så holder de også al fugt og vand ude – som ofte er en udfordring med mange andre vinterstøvler, at selvom de er varme så kan de ikke holde vandet ud. Derfor er Aigle gummistøvlerne med for også et must have til vinter. De kommer oftest med samme print og farver til efterårskollektionen med for.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.