Kategorier

Anecdote

Anecdote

I 2009 blev det hollandske brand Anecdote grundlagt. Brandet er et ready-to-wear kvinde brand som henvender sig til en bred og alsidig skare af kvinder. Filosofien bag brandet er, at lave tøj til alle slags kvinder og deres individuelle stil. Det er op til os selv, at fortolke tøjet og mixe og matche de forskellige styles i kollektionen til at udtrykke vores egen personlige stil. Brandet har også en underbrand, Anecdotekids, som designer og forhandler lækkert børnetøj.

Det hollandske tøjmærke er grundlagt af designer og entreprenør Jetteke Vand der Wyck – van Beuningen, og har som sin eneste butik dets flagship store i Amsterdam. Ud over butikken i Amsterdam er det kun muligt, at købe tøjet på forskellige webshops i Europa. Brandets mission er at bliver et globalt fashion brand.

Hver eneste kollektionen er baseret på Jettekes egne personlige historier og der vil af denne grund aldrig være to ens. Kærligheden til naturen er blandt en af grundstenene til hendes historier og inspiration. Derudover finder den hollandske designer også inspiration i hendes passion for rejse, opdage nye kulturer samt lokale traditioner og hos hendes familie og venner. Hendes historier og inspiration danner rammen for hver eneste kollektion og det kommer forskelligt til udtryk hver eneste gang. Uanset kilden udtrykker hendes inspiration sig altid diskret i tøjets designs i form af farver, tekstur, materialevalg eller pasformer. Hele ideen bag kollektionerne stemmer perfekt overens med brandets navn som betyder en morsom og karakteriserende fortælling om personer, befolkningsgrupper eller begivenheder.

Anecdotes kollektioner kan beskrives som smuk, elegant, enkel og klassisk. De ligger sig i eliten af brands i Europa som laver smukt og minimalistisk tøj - som vi elsker! Vi kan ikke vente at følge brandet de næste par år.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.