Kategorier

Anecdote

I 2009 blev det hollandske brand Anecdote grundlagt. Brandet er et ready-to-wear kvinde brand som henvender sig til en bred og alsidig skare af kvinder. Filosofien bag brandet er, at lave tøj til alle slags kvinder og deres individuelle stil. Det er op til os selv, at fortolke tøjet og mixe og matche de forskellige styles i kollektionen til at udtrykke vores egen personlige stil. Brandet har også en underbrand, Anecdotekids, som designer og forhandler lækkert børnetøj.

Det hollandske tøjmærke er grundlagt af designer og entreprenør Jetteke Vand der Wyck – van Beuningen, og har som sin eneste butik dets flagship store i Amsterdam. Ud over butikken i Amsterdam er det kun muligt, at købe tøjet på forskellige webshops i Europa. Brandets mission er at bliver et globalt fashion brand.

Hver eneste kollektionen er baseret på Jettekes egne personlige historier og der vil af denne grund aldrig være to ens. Kærligheden til naturen er blandt en af grundstenene til hendes historier og inspiration. Derudover finder den hollandske designer også inspiration i hendes passion for rejse, opdage nye kulturer samt lokale traditioner og hos hendes familie og venner. Hendes historier og inspiration danner rammen for hver eneste kollektion og det kommer forskelligt til udtryk hver eneste gang. Uanset kilden udtrykker hendes inspiration sig altid diskret i tøjets designs i form af farver, tekstur, materialevalg eller pasformer. Hele ideen bag kollektionerne stemmer perfekt overens med brandets navn som betyder en morsom og karakteriserende fortælling om personer, befolkningsgrupper eller begivenheder.

Anecdotes kollektioner kan beskrives som smuk, elegant, enkel og klassisk. De ligger sig i eliten af brands i Europa som laver smukt og minimalistisk tøj - som vi elsker! Vi kan ikke vente at følge brandet de næste par år.

De fleste styles hos Anecdote har det til fælles, at de er designet som såkaldt basis tøj. Men de enkle styles bliver forhøjet ved, at være ekstremt vel designet samt lavet i høj kvalitet. Valget af materialer er af en brandets forcer, da det er en ekstrem vigtig faktor når man designer enkel og simpelt tøj. Premium kvalitet er forskellen mellem high street og high end mærker. Dertil er kollektionerne altid designet i moderne og trendy snits, pasformer og minimalistiske mønster som emmer af elegance og raffinement.

Kollektionerne tilbyder alt fra striks, bukser, nederdel, kjoler, blazere, sko, frakker, skjorter og toppe. Anecdote er dygtige til at designe tøj til virkelighedens kvinder. Med det mener vi, at tøjet faktisk er syet til, at skulle sidde godt på dig og mig og ikke kun unge smukke modeller. Pasformer og snits er lavet til perfektion og det er en fryd at bære tøjet.

Kollektioner tilbyder alt hvad hjertet begærer. Lige fra den klassiske lille sorte cocktailkjole til cool sneakers og dejlige bløde striks cardigans. Brandet siger selv, at deres kollektioner er møntet til alle slags kvinder og det er til at se.Kollektionerne er meget alsidige og det er ikke svært, at finde flere favoritter blandt de smukke farver og silhuetter.

Vi hos Me & the Met mener, at Anecdote skiller sig ud ved, at lave tøj som er et musthave at have i sin garderobe. Det er en hovedregel altid at have gode basis styles som blazen, T-shirten, jeans, herrebuksen, LBD og den hvide skjorte i sin garderobe. På den måde vil du altid undgå tøjkriser da du har din basisgarderobe klar. Du vil altid kunne falde tilbage på de klassiske styles og style det med nyt og vild trendy accessories. Det vigtige er, at ens basis styles er i god kvalitet, så de holder længe og det er derfor altid en god ide, at investere lidt penge her.

Denne sæsons SS17 kollektion har fået navnet ”the Grandeur of Flowers”. Kollektionen samt tilhørende kampagne er inspireret af minder fra barndommen, om lange gåture gennem vilde haver og ture gennem skoven. Der er fokus på kontrasten mellem romantik og skrøbelighed af delikate blomster og den mere vilde og urørte natur.

Inspirationen ses især i valg af farver. I denne sommer og forårs kollektionen er farver som creme, pudder, lyserød, lys guld og jordbrun i hovedfokus. Som et sejt modspil er en rød stærk farve valgt for at, skabe lidt kontrast til de ellers fine og feminine farver. Den brune og lyse pudder er også set hos flere andre brands og vi må bare erkende, at disse farver bare er et af sæsonens trends. Dertil er den helt røde stærke farve også helt fremme på modescenen lige nu. Mix og match feminine farver som lyserød og pudder med en rød eller orange farve for, at skabe et trendy og edgy look.

Bukser, nederdele og shorts er stort set alle i et højtaljet design. Dette snit fremhæver taljen og giver et ret cool look. Bukser ses enten i en herrebuks, stramme jeans eller med bredde bukseben. Så hvis du mangler et par nye bukser så vil vi anbefalede, at kigge her hos Anecdote da de bare sidder som de skal. Flere striks i denne kollektionen er højt på vores ønskeliste. De fleste er lavet i lækre materialer som merino wool, mohair, angora og almindelig uld. Dertil laves de i alverdens farver, så der er noget for enhver smag.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.