Kategorier

APOF

APOF

Siden 2017 har APOF sørget for, at kvinder i Danmark og rundt omkring i verdenen har mulighed for at få lækkert tøj til deres garderobe. Søstrene Frederikke og Kathrine, der begge er udannet indenfor kunst og mode, besluttede sig for at bruge deres flair for smukt print, farver og lækre materialer til at starte dette danske modebrand. APOF står for ’A piece of faverites’da målet er at give dig en ny og vedvarende favorit til samlingen.

De skaber kollektioner der kan bruges i hverdagssammenhæng og til festlige arrangementer. Du kan altså tage din yndlingskjole på til diverse ting, om det er på arbejde eller et fantastisk sommerbryllup. De forskellige items er farverige, sprudlende og samtidig stilrene og simple, de skaber liv til garderoben og er designet til den moderne kvinde, der ikke er bange skille sig ud fra mængden.

Det er svært at sige farvel til en favorit, derfor har ADOF sørget for at lave deres items i god kvalitet. Long Lasting Favorites er det de stræber efter at give til deres kunder, favoritter der ikke er nødvendige at skifte ud lige foreløbig. APOF har brugt tid på at finde de bedste og rigtige materialer, for at give det blødeste stof, med den rigtige struktur.

De unikke kollektioner bliver skabt i Europa, hvor produktionerne hovedsageligt sker i Italien og Portugal, hvor APOF har en god relation til producenterne. APOF producere deres kollektioner i små doser ad gangen, for at sikre sig godt kvalitet. Detaljerne er i fokus og ikke en eneste style er lavet uden nøjagtighed. 

Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.