Kategorier

ATP Atelier

ATP Atelier

Atp Atelier producerer lækre håndlavede lædervarer i Italien, men med skandinaviske rødder og parisisk attitude. Dette er brandets egen beskrivelse af de lækre produkter, du kan finde her hos Me & the Met. Brandet går rigtigt højt op i produkternes kvalitet, der håndlaves af italienske producenter, der har årtiers tradition for at lave sko. Materialerne udvælges nøje og med fokus på, at det skal kunne holde længe. Atp Atelier blev grundlagt i Sverige af Jonas Clason og Maj-La Pizelli. 

Jonas og Maj-La mødte hinanden i slut 80’erne i Sverige og kunne straks føle, at de havde samme passion for mode. Der skulle dog gå et par årtier, indtil de tilfældigt mødte hinanden igen og timingen var perfekt til at stifte et nyt mærke sammen. I mellemtiden nåede Jonas at medskifte Whyred, mens Maj-La har været product manager hos Filippa K, samt grundlægger af How. Ideen til brandet kom dog først på en ferie til den italienske by Otranto hvor Jonas og Maj-La var med familie og venner. Her fandt de et lille studio, der producerede sandaler. De var så vilde med disse sandaler, at alle fik et par og her opstod ideen til brandet. 

Virksomhedens kontorer er placeret på Nytorget i hjertet af Stockholm og her sidder virksomhedens team i et kreativt og inspirerende univers, der passer perfekt til brandet. På kontoret sidder ligeledes en række andre kreative virksomheder indenfor mode, accessories, møbler og blomster – det giver et helt bestemt kreativt miljø. ATP Atelier forhandles i dag hos en række high-end butikker, stormagasiner og webshops – vi er derfor glade for at præsentere deres kollektioner her hos Me & the Met. God fornøjelse med at udforske deres univers.

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.