Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Balmain

Designhuset Balmain er velkendt på Paris Haute Couture scenen, med attraktive fashion og beauty produktlinjer og med et ry for at være et IT brand med militær inspireret mode. Dette ses tydligt i Balmains tøj som udstråler styrke og rebellisme. Læder, jordfarver og slanke silhuetter er nogle af mærkets kendetegn, som er også er kendt for dets luksus og sofistikeret elegance.

Det franske modehus Balmain blev grunlagt i 1945 af Pierre Balmain, i håb om at genoplive interessen for Haute Couture efter Anden Verdenskrig. Balmains elegante og feminine styles blev store favoritter blandt Europas royale og Hollywoods mode ikoner – herunder Katharine Hepburn, Brigitte Bardot og Sophia Loren.

Med årene har Balmain udviklet definitionen af elegance og sofistikerede feminine draperinger og plisseringer, til at skildre det Balmain vi kender i dag – råhed og utrolig chich med tætsiddende styles. Et look perfekt for en moderigtig fransk It-pige. Her hos Me & the Met, er vi stolte over at kunne præsentere Balmain som en del af vores sortiment. Tag et kig på vores produkter vi har lige nu og bliv inspireret af designs fra det succesfulde franske modehus.

2 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Balmain har ikke blot en række smukke designs bag sig, men også en interessant historie. Fra en rosende artikel i magasinet Vouge i 1947 tog det fart for Balmain der hurtigt efter begyndte at sælge tøj til både royale og kendisser.Men Balmains designs har ikke kun været high end. I 1968 designede modehuset tøj til årets vinter-OL og har siden da også designet uniformer til kabinepersonalet bl.a. for Singapore Airlines.

Selvom brandet lyder langt fra dansk, startede Pierre Balmain modehuset med sin danske assisterende designer Erik Mortensen som ved Pierre Balmains død i 1982 overtog modehuset. Siden da har kendte designere som Oscar de la Renta og Christophe Decarnins haft styringen i det kendte modehus.

I 2009 skiftede Balmain igen chefdesigneren ud, denne gang til den nuværende chefdesigner Oliver Rousteing. Den franske Oliver Rousteing på blot 25 år har i disse år formået at skabe sin egen vision, men samtidigt holdt det indenfor Balmains stil. Med et tæt forhold til it-girls som Kardashian søstrene, Gigi Hadid mv. formår Oliver Rousting at skabe en særlig hype omkring brandet.

Senest har brandet skabt stor omtale ved deres mere prisvenlige kollektion i samarbejde med H&M, hvilket efterfulgt af store modehuse som Isabel Marant etc. må siges at være et stort skulderklap fra modeverdenen.