Kategorier

Balmain

Balmain

Designhuset Balmain er velkendt på Paris Haute Couture scenen, med attraktive fashion og beauty produktlinjer og med et ry for at være et IT brand med militær inspireret mode. Dette ses tydligt i Balmains tøj som udstråler styrke og rebellisme. Læder, jordfarver og slanke silhuetter er nogle af mærkets kendetegn, som er også er kendt for dets luksus og sofistikeret elegance.

Det franske modehus Balmain blev grunlagt i 1945 af Pierre Balmain, i håb om at genoplive interessen for Haute Couture efter Anden Verdenskrig. Balmains elegante og feminine styles blev store favoritter blandt Europas royale og Hollywoods mode ikoner – herunder Katharine Hepburn, Brigitte Bardot og Sophia Loren.

Med årene har Balmain udviklet definitionen af elegance og sofistikerede feminine draperinger og plisseringer, til at skildre det Balmain vi kender i dag – råhed og utrolig chich med tætsiddende styles. Et look perfekt for en moderigtig fransk It-pige. Her hos Me & the Met, er vi stolte over at kunne præsentere Balmain som en del af vores sortiment. Tag et kig på vores produkter vi har lige nu og bliv inspireret af designs fra det succesfulde franske modehus.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.