Kategorier

Bash

Bash

Det parisiske ready-to-wear kvindebrand Ba&sh blev grundlagt i 2003 af de to barndomsveninder, Barbare Boccara & Sharon Krief. Venindeparret gik med et ønske om at bringe deres drømmegaderobe til live, og med deres fælles kærlighed til mode, var det derfor naturligt for de to veninder at gå ind i modebranchen. Ba&sh kollektioner tager derfor udgangspunkt i de to kvindelige designeres egen stil og hvad de som kvinder selv ville ønske hang i deres skab. Med et brændende ønske om at skabe den ideelle kvindegaderobe, er Ba&sh et brand skabt af kvinder til kvinder.

Det populære kvindemærke sælges i dag i over 400 butikker verden over, og er særligt kendetegnet ved brandets Parisisk-inspirerede stil. I Ba&sh ready-to-wear kollektion finder du alt fra elegante kjoler, jumpsuits og trendy toppe til lækre strik og simple jakker. En kombinationen af flagrende stoffer, elegante og præcise snit, print, detaljer og farver, der med lethed kan sættes sammen på kryds og tværs, og tilsammen skaber en smagfuld gaderobe med tidsløse items der kan bruges igen og igen i nye kombinationer.

Skal vi beskrive Ba&sh kollektioner med tre ord, må det være tidsløs, brugbart og mest af alt chic. Med sine franske aner tilføjer Ba&sh en urban charme til klassiske styles, gennem en kombinationen af feminine og casual designs med antydninger af boheme og rock chic. Mærket er skabt til at blive båret og elsket af alle kvinder med de mange kombinationsmuligheder af klassiske bluser, lækre strik, mønstrede nederdele og rå bukser. Uanset lejligheden, sikre Ba&sh at du altid ser moderigtig og sofistikeret.

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.