Kategorier

Birgitte Herskind

Brandet Birgitte Herskind har siden dets skabelse i 2013 vundet både internationale og danske modehjerter med sit minimalistiske design og gode kvaliteter. Det danske brand har base i København med kreativt designstudie i hjertet af København.

Designeren af samme navn Birgitte Herskind er skaberen af brandet og styrer det stadig i dag med hård hånd. Birgitte har fra da hun var helt ung vidst, at hun skulle være designer, hvorfor hun i en alder af blot 16 år flyttede fra barndomshjemmet i Beder, til København for at forfølge drømmen. Drivkraften har altid været at arbejde med mønstre, stoffer og design, hvilket lykkedes med etableringen af brandet i 2013. I dag Birgitte Herskind en familievirksomhed som inkluderer Birgittes tre døtre og mand. Passionen for Birgittes hjertebarn er stor og er en stor drivkraft den dag idag.

Det er ikke kun i Danmark at brandet og den nordiske stil og æstetik er en favorit. Mærket har formået at skabe et international brand med tilstedeværelse i Holland, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Norge og USA. Populariteten er som følge af sikkert design, gode kvaliteter og smukke materialer og vi er sikre på at brandet slet ikke er færdig med at erobre verden endnu.

Birgitte Herskind er kendt for deres gode valg af materialer og minimalistiske københavnske look. Brandet udståler en blanding mellem det klassiske og det cool. Derfor anses brandet også for at være for kvinder i alle aldre og for alle typer, netop grundet deres simple stil. Opdag de fineste kjoler, toppe, bluser og striks fra det danske brand og blev en del af Birgitte Herskind klubben. Det er et brand som tilbyder kollektioner der indeholder og kan det hele. Så står du og skal pifte garderoben op, er Birgitte Herskind et godt sted at starte.

Du kan nu shoppe Birgitte Herskind her hos Me & the Met og hop ned og shop dine favoritter fra det smukke og fantastiske brand.

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Kvalitet og dansk design i fineste stil

Et princip for det danske brand har fra starten været, at avende materialer som kun er i absolut højklasse. Kvalitet er en af top prioriteterne i hver eneste sæson og kommer fra Birgittes passion for gode kvalitets stoffer. Størstedelen af varerne bliver produceret i Europa for at garantere god kvalitet og korte leveringstider. På den måde er brandet i stand til at levere tøj hurtigere, da de ikke skal have sendt kollektioner fra markeder længere væk. Udover den korte leveringstid giver produktionen i Europa også den fordel, at brandet kan anvende Italienske metervarer i produktionen. De italienske materialer er noget Birgitte brænder for, da kvalitet er det absolut vigtigste.

Den skandinaviske og minimalistiske stil udføres til perfektion og er altid et billede af stærkt design, klædelige pasformer og et godt håndværk. Brandet bruger en moderne håndværk og skrædderstil der giver smukke klassiske silhuetter. Brandet er også kendt for det smukke prints og farver. 

Udsøgte kjoler til alle anledninger og i alle slags farver og print

Uanset sæson tilbyder brandet altid de smukke og flotteste kjoler. Kjolerne kommer i alle slags former, længer og designs og reflekterer altid sæsons farver og trends. Det alsidige udvalg resulterer i, at der er kjoler for alle kvinder og i alle aldersgrupper. Om det er den populære kimono kjole, den klassiske sorte cocktail kjole eller den flagrende bohemen blomster maxi kjole, så kan du finde den hos Birgitte Herskind.

Denne sæson byder på kjoler som er perfekte til de helt store anledninger. Vi er især vilde med de elegante silke kjoler i smukke nuancer som creme og lys lilla, som piftes op af cool snits og detaljer. Perfekte til brylluper eller runde fødselsdage eller til hverdagen stylet med et par sneakers og et par solbriller.

Prints, mønstre og farver er også nogle af brandets spids kompetencer. Gå med på trenden og sammensæt en masse farver for et frisk outfit eller kør det helt minimalistisk i sorte nuancer og rene minimalistiske linjer. Hos det danske brand kan du det hele.

Nederdel, toppe, bukser, jakker og accessories: Brandet der tilbyder det hele

Birgitte Herskind tilbyder tøj til den komplette garderobe. Så hvad enten du leder efter en kjole, nederdel eller top til den næste fest, en blazer og bukser til arbejdet eller et blødt sæt til søndag eftermiddag, så har Birgitte Herskind det hele. Det er bare at kigge igennem den fine kollektion og finde alle dine nye must haves.

Derudover er der rig mulighed for dag til aften styling med mange af de fine styles. Bare at tilsæt cool accessories som bælter, hatte, tørklæder eller en rå læderjakke og du er klar til at gå direkte fra arbejdet til en aften ude med veninderne.

Nogle af vores favoritter er uden tvivl de vamsede bløde striktrøjer og cardigans, som kommer i alle sæsonens farver. Vi er så klar til at bruge dem med et par jeans eller en lang nederdel for de køligere dage. De fine striks er også perfekte til sommeren når solen går ned. Så hvad enten du er til vilde farver, jord nuancer eller de klassiske farver som sort og grå, så er der helt sikkert noget for dig.

Tilbage på catwalken med ny badetøjskollektion under CPH Fashion Week

2018 blev det helt store år for Birgitte Herskind, da de lancerede deres nyeste skud på stammen – deres badetøjs linje. Selve showet var et man sent glemmer med Las Vega tema aka cowboy hatte – og støvler til den helt store guldmedalje. Showet blevet set som et af de helt store højdepunkter og så blev flere af de fine bikinier og badedraget udråbt til næste års store must haves. Birgitte Herskind slog også deres position som Instagram og de sociale mediers darling, men et visuelt flot show og kollektion, som har fået flere til at holde øje med det populære danske brand.

Shop alle dine favoritter fra Birgitte Herskind her hos Me & the Met. Vi lover dig at du ikke kommer til at fortryde det. 

Copyright © Me & the met. All rights reserved.