Kategorier

Birgitte Herskind

Birgitte Herskind

Brandet Birgitte Herskind har siden dets skabelse i 2013 vundet både internationale og danske modehjerter med sit minimalistiske design og gode kvaliteter. Det danske brand har base i København med kreativt designstudie i hjertet af København.

Designeren af samme navn Birgitte Herskind er skaberen af brandet og styrer det stadig i dag med hård hånd. Birgitte har fra da hun var helt ung vidst, at hun skulle være designer, hvorfor hun i en alder af blot 16 år flyttede fra barndomshjemmet i Beder, til København for at forfølge drømmen. Drivkraften har altid været at arbejde med mønstre, stoffer og design, hvilket lykkedes med etableringen af brandet i 2013. I dag Birgitte Herskind en familievirksomhed som inkluderer Birgittes tre døtre og mand. Passionen for Birgittes hjertebarn er stor og er en stor drivkraft den dag idag.

Det er ikke kun i Danmark at brandet og den nordiske stil og æstetik er en favorit. Mærket har formået at skabe et international brand med tilstedeværelse i Holland, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Norge og USA. Populariteten er som følge af sikkert design, gode kvaliteter og smukke materialer og vi er sikre på at brandet slet ikke er færdig med at erobre verden endnu.

Birgitte Herskind er kendt for deres gode valg af materialer og minimalistiske københavnske look. Brandet udståler en blanding mellem det klassiske og det cool. Derfor anses brandet også for at være for kvinder i alle aldre og for alle typer, netop grundet deres simple stil. Opdag de fineste kjoler, toppe, bluser og striks fra det danske brand og blev en del af Birgitte Herskind klubben. Det er et brand som tilbyder kollektioner der indeholder og kan det hele. Så står du og skal pifte garderoben op, er Birgitte Herskind et godt sted at starte.

Du kan nu shoppe Birgitte Herskind her hos Me & the Met og hop ned og shop dine favoritter fra det smukke og fantastiske brand.

Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.