Kategorier

Birkenstock

Birkenstock

Birkenstock er et tysk brand, der har eksisteret siden år 1774. Det er i dag en virksomhed, der har opnået stor international succes og som er et af de bedst kendte tyske brands i verden. De velkendte sko og sandaler udvikles med henblik på at gøre kundernes liv bedre og lettere, da kerneproduktet er den enestående ”fodseng”, der sikrer en høj komfort og tilpasning til alle fødder. Den høje kvalitet er ikke kun enestående sammenlignet med andre lignende sko, men stammer også fra råstoffer fra bæredygtige kilder. Sandalerne er inspireret af den høje håndværkskvalitet, som man ellers kun finder ved ortopædiske sko. 

Den velkendte sandal ”Madrid” var den første sandal, som Birkenstock markedsførte med sin dybe fodseng og sin fleksibilitet. Udviklingen af Birkenstocks sandaler og sko er siden eksploderet. Lige siden begyndelsen har virksomheden haft et mål om at gøre livet mere behageligt og rart for sine kunder. Der findes i dag mange billigere alternativer til de velkendte sandaler, der produceres på ukendte og tvivlsomme måder, men dette ønsker Birkenstock ikke at være en del af. De vil holde fast i kerneværdierne og deres mission om at producere en sko til alle dem, der værdsætter funktion, høj kvalitet og komfort. Alle sko og sandaler produceres i Tyskland eller Portugal under de bedste forhold, og hvor en stor del af produktionen udgøres af håndarbejde. 

Især de seneste år har det været umuligt at undgå at se disse sandaler i bybilledet om sommeren. Sandalernes komfortable pasform betyder, at man kan have dem på hele dagen uden problemer og smerter. Den høje komfort kombineret med et utal af farver og modeller har udbredt sandalen til over 90 lande i verden. Sandalen kan bruges til de fleste formål: på backpackerrejser, som hjemmesko eller som en del af sommeroutfittet.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.