Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Birkenstock

Birkenstock er et tysk brand, der har eksisteret siden år 1774. Det er i dag en virksomhed, der har opnået stor international succes og som er et af de bedst kendte tyske brands i verden. De velkendte sko og sandaler udvikles med henblik på at gøre kundernes liv bedre og lettere, da kerneproduktet er den enestående ”fodseng”, der sikrer en høj komfort og tilpasning til alle fødder. Den høje kvalitet er ikke kun enestående sammenlignet med andre lignende sko, men stammer også fra råstoffer fra bæredygtige kilder. Sandalerne er inspireret af den høje håndværkskvalitet, som man ellers kun finder ved ortopædiske sko. 

Den velkendte sandal ”Madrid” var den første sandal, som Birkenstock markedsførte med sin dybe fodseng og sin fleksibilitet. Udviklingen af Birkenstocks sandaler og sko er siden eksploderet. Lige siden begyndelsen har virksomheden haft et mål om at gøre livet mere behageligt og rart for sine kunder. Der findes i dag mange billigere alternativer til de velkendte sandaler, der produceres på ukendte og tvivlsomme måder, men dette ønsker Birkenstock ikke at være en del af. De vil holde fast i kerneværdierne og deres mission om at producere en sko til alle dem, der værdsætter funktion, høj kvalitet og komfort. Alle sko og sandaler produceres i Tyskland eller Portugal under de bedste forhold, og hvor en stor del af produktionen udgøres af håndarbejde. 

Især de seneste år har det været umuligt at undgå at se disse sandaler i bybilledet om sommeren. Sandalernes komfortable pasform betyder, at man kan have dem på hele dagen uden problemer og smerter. Den høje komfort kombineret med et utal af farver og modeller har udbredt sandalen til over 90 lande i verden. Sandalen kan bruges til de fleste formål: på backpackerrejser, som hjemmesko eller som en del af sommeroutfittet.

3 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

3 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Formår at forene tradition og nytænkning

Selvom Birkenstock har eksisteret i omkring 250 år, formår de stadig at nytænke de klassiske og populære modeller. De mange års erfaring betyder, at de ortopædiske sko med den bløde fodseng tilpasser sig de fleste fødder og samtidig sikrer, at man kan have skoene eller sandalerne på en hel dag uden smerter eller ømme fødder. Når sandalerne først er gået til, har man ikke lyst til at tage dem af igen, fordi de er så behagelige at have på. Især de seneste år har Birkenstock fået et stort gennembrud hos både kvinder, mænd og børn, der kan bruge sandalerne til de fleste anledninger. 

De klassiske modeller er alle blevet nytænkt, således at de nu fås i alverdens forskellige farver, mønstre, med nitter eller andet pynt. Det er altså muligt at købe sine Birkenstock i yndlingsfarven eller så de matcher de fine sommerkjoler og -outfits. Samtidig er sandalerne så nemme at hoppe i, at de bliver til et musthave hele sommeren – både til strandture, indkøb, den lange arbejdsdag eller gode gåture i byen eller i skoven. Man kan næsten sige, at de er ”den lille sorte” inden for sandalverdenen, og dermed er et uundværligt element i enhver kvindes garderobe. Birkenstock er ikke kun en sandal for kvinder, men er blevet ligeså populært hos mænd og børn, der også elsker disse sandaler i alle verdens farver og mønstre. Sandalerne findes i seje print til både drenge og piger – uanset om man er til lyserød, navy, glimmer eller army. Det dybe sortiment sikrer altså, at der er noget for alle; kvinder, mænd, piger og drenge i alle aldre og med alle yndlingsfarver. 

Madrid, Gizeh og Arizona – de mest populære modeller 

Selvom de efterhånden har været i sortimentet i mange år, er Arizona, Gizeh og Madrid tre af de mest populære modeller, der går igen år efter år. Arizona og Gizeh sidder begge godt fast på foden, hvilket gør dem velegnede til brug på de lidt længere dage, hvor man både ønsker luft til tæerne og en blød, komfortabel og ergonomisk sko. Madrid er især populær som en sandal, man lynhurtigt stikker i og som er perfekt til strandturen eller badeferien. Modellerne er blot tre ud af uendeligt mange, der alle er gode til forskellige formål og til forskellige fødder og tæer. Birkenstock opfylder altså de flestes behov for en sommersandal, der kan bruges til de fleste situationer og anledninger – uanset om man ønsker én, to eller flere remme. 

De fleste modeller kommer med to valgmuligheder – nemlig en bred og smal model. Dette er igen med til at sikre sandalens perfekte pasform på fødderne. Fodsengen, der er blevet udviklet løbende de sidste 250 år, er med til at give brugeren en rar og behagelig oplevelse, og de nye kollektioner giver de klassiske modeller et nyt og frisk pust hvert år. De fleste der har prøvet Birkenstock, har slet ikke lyst til at gå i andre sandaler igen, fordi de er så komfortable at have på.  Man kan samtidig være sikker på, at Birkenstock følger den nyeste mode og trends inden for farver, print, skindtyper og bæredygtighed. Selvom det er for koldt at bruge Birkenstock om efteråret og vinteren i Danmark, betyder det ikke, at sandalerne skal gemmes væk. De er nemlig oplagte som hjemmesko, fordi de netop er så komfortable. Især Madrid og Arizona modellerne er ideelle som hjemmesko, da de er så nemme at stikke i og ikke sidder så stramt på foden.

Plastiksandalen

Et af de nyeste skud på stammen i Birkenstocks produktsortiment er plastiksandalen, som er mere badevenlig end de klassiske modeller. Plastiksandalerne i EVA-materiale gør dem lette og vandfaste i modsætning til de andre modeller, og derfor er de perfekte til de helt varme dage eller på ferien, hvor man skal til stranden, søen eller i swimmingpoolen. EVA-materialet er fleksibelt og blødt og derfor er de stadig behagelige at gå i, selvom fodsengen ikke er lige så ergonomisk og blød som i de klassiske modeller. Plastmodellerne fås ligeledes i flere farver og modeller, herunder Arizona, Madrid, Gizeh og Boston, og er derfor et godt sommeralternativ til de traditionelle Birkenstock sandaler.