Kategorier

Børn

Det tyske brand Birkenstock har eksisteret i omkring 250 år og er i dag en international virksomhed med stor succes. Deres produkter sælges i over 90 lande og især sandalerne er umulige at undgå i bybilledet – nærmest uanset hvor man befinder sig i verden. De velkendte sandaler og sko produceres og udvikles med henblik på at gøre forbrugernes liv mere behageligt og komfortabelt. Kerneproduktet er Birkenstocks specielle fodseng, der sikrer høj komfort og en individuel tilpasning, så skoene kommer til at sidde helt perfekt på foden. 

Skoene produceres udelukkende i Tyskland og Portugal under de bedste forhold, og hvor størstedelen af produktionen udgøres af håndarbejde. Disse værdier er meget vigtige for Birkenstock, idet de ikke vil associeres med andre billigere og mere tvivlsomme produktioner i andre dele af verden, der producerer billigere alternativer. Når man køber et produkt fra Birkenstock er man derfor sikker på, at der er anvendt bæredygtige råstoffer og at arbejdsmetoderne er godkendte. Produktionsmåderne hænger også sammen med virksomhedens kerneværdier og mission om at producere sko til kunder, der værdsætter høj kvalitet, god komfort og funktion. Skoene og sandalerne er inspireret af en høj håndværkskvalitet, som man ellers kun ser hos ortopædiske sko.

Birkenstock er blevet meget populært især de seneste år for personer i alle aldre. Skoene er gode til mange formål og findes i alverdens farver. Børn er vilde med Birkenstocksandalerne, fordi de netop findes i alle regnbuens farver og mønstre. Derfor burde det være muligt at finde sine nye Birkenstock i yndlingsfarven. Sandalerne sidder rigtig godt fast på fødderne, hvilket gør dem ideelle til leg og hverdagens fysiske udfoldelser. De findes fra str. 24-39. 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.