Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Børn

Det tyske brand Birkenstock har eksisteret i omkring 250 år og er i dag en international virksomhed med stor succes. Deres produkter sælges i over 90 lande og især sandalerne er umulige at undgå i bybilledet – nærmest uanset hvor man befinder sig i verden. De velkendte sandaler og sko produceres og udvikles med henblik på at gøre forbrugernes liv mere behageligt og komfortabelt. Kerneproduktet er Birkenstocks specielle fodseng, der sikrer høj komfort og en individuel tilpasning, så skoene kommer til at sidde helt perfekt på foden. 

Skoene produceres udelukkende i Tyskland og Portugal under de bedste forhold, og hvor størstedelen af produktionen udgøres af håndarbejde. Disse værdier er meget vigtige for Birkenstock, idet de ikke vil associeres med andre billigere og mere tvivlsomme produktioner i andre dele af verden, der producerer billigere alternativer. Når man køber et produkt fra Birkenstock er man derfor sikker på, at der er anvendt bæredygtige råstoffer og at arbejdsmetoderne er godkendte. Produktionsmåderne hænger også sammen med virksomhedens kerneværdier og mission om at producere sko til kunder, der værdsætter høj kvalitet, god komfort og funktion. Skoene og sandalerne er inspireret af en høj håndværkskvalitet, som man ellers kun ser hos ortopædiske sko.

Birkenstock er blevet meget populært især de seneste år for personer i alle aldre. Skoene er gode til mange formål og findes i alverdens farver. Børn er vilde med Birkenstocksandalerne, fordi de netop findes i alle regnbuens farver og mønstre. Derfor burde det være muligt at finde sine nye Birkenstock i yndlingsfarven. Sandalerne sidder rigtig godt fast på fødderne, hvilket gør dem ideelle til leg og hverdagens fysiske udfoldelser. De findes fra str. 24-39. 

3 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

3 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Glimmer, army eller blå

Uanset set hvad barnets yndlingsfarve er, eller om man elsker glimmer, blå, gul eller army, så findes der er Birkenstockmodel, der vil matche. Der findes uendeligt mange farver og mønstre i alle størrelser, så man kan være helt sikker på at finde den perfekte sandal til sit barn. Birkenstock har formået at nytænke og -skabe de klassiske modeller, der har eksisteret i mange år. Især børnemodellerne har fået stor succes, fordi de er så velegnede til børn i alle aldre – uanset om man går i børnehave eller skole. Sandalerne sidder godt fast på foden, da også remmene kan strammes ind, hvilket sikrer leg uden problemer og udfordringer med skoene. Man kan derfor trygt sende sit barn afsted på legepladsen med Birkenstock på.

Bred eller smal model

Sandalerne findes i både en smal og bred model, der sikrer en perfekt pasform til de små fødder. New York, Milano, Arizona og Gizeh er alle populære modeller, der er gode til hvert sit formål.  De bløde remme sidder godt over foden og kan justeres, så sandalen kommer til at sidde behageligt og ordentligt på foden, så man ikke risikerer, at den falder af under leg eller løb. Sandalerne er ligeledes ideelle til strandture og ferier, hvor man har lyst til at have bare tæer, men samtidig også skal have sko på, der er gode at gå i. Et godt alternativ til de klassiske Birkenstocksandaler er plastmodellerne, som er et af de nyeste skud på stammen. De er produceret i det smarte EVA-materiale, der er let, fleksibelt og vandfast, og derfor vil disse især være perfekte til badeland, swimmingpool og strand. Fordi materialet er let og blødt, er sandalerne stadig behagelige at have på og egner leg og andre fysiske aktiviteter. Fodsengen er ikke helt lige så ergonomisk som på de klassiske modeller, men de er stadig behagelige at have på og meget lette. Plastmodellerne fås i flere flotte farver som blå, lyserød og sølv og i flere modeller, herunder Rio, Arizona og Milano.