Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Bkr

Siden 2011 har det amerikanske brand bkr solgt smukke og trendy vandflasker. Mærket er etableret af de to amerikanske kvinder Tal Winter og Kate Cutler. Filosofien bag flaskerne er, at skønhed vil ændre verden og med så skønne flasker som bkr er det en fornøjelse at drikke af. Flaskerne er det perfekte alternativ til de billige en-gangs plastisk flasker, og er med til at gøre vand på farten bæredygtig.

Drikkeflaskerne er designet til at kunne holde i lang tid, da de udelukkende laves i lækre og bæredygtige materialer. Selve flasken er af glas med en mundret åbning som gør det nemt at drikke af den. Dertil er flasken omgivet af et lag silikone som beskytter glasset. Silikonen kan tages af, så flasken kan smides i opvaskemaskinen. Silikonen kommer i alverdens farver, hvillet gør det muligt for dig, at vælge præcis den flaske som passer til din stil. Alle flasker forhandles her hos Met i 500 ml, som er den perfekte størrelse flaske til at have med på farten. Hverken for lille eller for stor og perfekt til håndtasken. Her hos Met & the Met er vi vilde med de amerikanske vandflaske og find vores ynglings her.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Alle regnbuens farver

Flaskerne kommer i alverdens farver såsom nude, pink, blå, lilla, rød og mange flere. Det er derfor muligt at vælge præcis den farve flaske, som du mener repræsenterer din stil og personlighed. Hvorfor gå rundt med en kedelig gennemsigt dunk når du kan skille dig ud? Total set laver bkr i flaskerne i 60 forskellige nuancer og tre størrelser. Udover farver er det ligeledes muligt at få en flaske med pigge eller illustrationer på. Drikkedunkene med pigge kommer også i mange farver og kan være med til at give et outfit lidt kant. Du kan finde flasker med en illustration af et hjerte, is, ananas og en slikkepind. Perfekte til sommer!

Bæredygtig design

Bkr flaskerne er ikke bare flotte og bæredygtige, men også gode for vores sundhed. Almindelig plastik vandflasker skal ikke anvendes flere gange, da de vil udskille et hormonforstyrrende stof. Designerne bag mærket mødtes netop over kemikalier i plastisk vandflasker. Da de hørte om studier der forsøgte at bevise eventuelle sammenhænge mellem kemikalierne og sygdomme som diabetes og fertilitetsudfordringer bestemte de sig for at gøre noget ved problemet. Derfor gør bkr det ikke alene utrolig nemt, at få drukket de to liter vand, som dagen som der anbefaledes, men flaskerne gør også vi undgår farlige kemikalier. What’s not to love?

En vandflaske er blevet et mode accessories

Det minimalistiske design taler til de danske kvinders modehjerter og ikke mindst vores praktiske tilgang til mode. Modetaskerne skal være cross-body, så vi kan have dem over skulderen på cyklen og det samme gælder for vores vandflasker. Oftest har vi en drikkedunk med os på farten, så vi kan slukke tørsten efter en lang cykeltur. Derfor er bkr det perfekte mode accessories da de både er smukke og praktiske. Bkr laver kollektioner hver sæson som ethvert andet accessories modebrand og introducere nye former og farver hver eneste gang. Flere celebrities og fashion influencers som Blake Lively, Charlise Theron og Gisele Bündchen er spottet drikke vand af de skønne flasker. Derudover tiltrækker brandet også trænings entusiaster som går op i deres udstyr. Det er ikke svært at forstille sig et yogarum fyldt med bkr flasker som selvfølgelig matcher træningstøjet. De fine drikkedunke fås i hele verden og er et hit i både USA, London og Danmark. Flaskerne forhandles verden over i butikker og webshops og vi er mere end glade for at have dem som en del af vores sortiment.