Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Bruuns Bazaar

Det danske brand Buuns Bazaar har siden begyndelsen haft fokus på kreativitet og innovation som værende grundstenene for brandet. Målet er stadig den dag i dag at designe smukke og unikke stykker tøj, bruge gode top kvaliteter og levere et stærk håndværk til en god pris. Det er vigtigt for brandet at være tro mod deres brands DNA og skandinaviske stil men hvor der samtidig fokuseres på at tilføje kant til hver eneste kollektion. Første fysiske butik blev åbnet i København som en flagship store. I dag forhandles brandet i landets største byer som Århus og Odense.

Kunden er og vil altid være det vigtigste for Bruuns Bazar og det er derfor vigtigt for dem at designe tøj som deres kunder rent faktisk vil gå med. Hver eneste sæson, designeres der herre og kvindekollektioner med tilhørende accessories kollektion. Brandet tilbyder alt fra gulvlange gallakjoler, bløde striks og silkeskjorter til strømlinede jakkesæts i perfekte pasformer. Der er noget for enhver smag hvilket gør det nemt både at forny og udvide sit nuværende tøjskab.

Siden modehusets etablering i 1994 har ambitionen været at skabe et modebrand med en stærk skandinavisk designtradition. Den skandinaviske stil er præget af rene linjer og enkle detaljer i klare men stadig sarte farver som repræsenterer vores kolde vejr men samtidigt de varme farver i de forskellige sæsoner som eksempelvis efterår. Bruuns Bazaar er essensens af det tidsløse minimalistiske look som kendetegner den skandinaviske stil og brandet anes i dag som at havde været med til at skabe den internationalt anerkendte skandinaviske stil. Derfor betragtes det danske modehus i dag som et skandinavisk ikon indenfor mode. Her hos Me & the Met er vi vilde med det danske mærke og det flotte modetøj. Find dine yndlings styles online her hos os.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

En brand med det hele: Kjoler, strik, bukser og skjorter

Har du brug for at forny garderoben, mangler du en kjole til lørdag aften eller mangler du bare nogle nye toppe til hverdagen, så kan du få det hele hos Bruuns Bazaar. Signaturlooket for brandet er afslappet elegance, hvilket afspejles i de rene linjer og silhuetter som præger tøjets form. Nordisk simpelhed og cool komfort er stadig nøgleord hos brandet og derfor laves alt tøj også i de lækreste materialer.

Denne sæson er det materialer som uld og silke som præger kollektionen. Kombinationen af de gode materialer og flotter prints gør især kjolerne til absolutte musthaves. Der er noget for enhver smag og stil da kjolerne designes i flere længder og pasformer.

Har du brug for nogle simple items til at pifte din nuværende garderobe op, kan du også shoppe både solbriller, tasker og støvler. Alt tilbehør laves i samme skandinaviske stil som den resterende kollektion og er som altid i top kvalitet.

Frakker og jakker i højklasse

Bruuns Bazar er fantastiske til jakker uanset om du leder efter en ny lang jakke, en kort læderjakke eller en ny smart blazer. Nøgleordene for brandet er cool comfort og skandinavisk simpelhed, hvilket afspejles i designet. Jakkerne laves i stil med resten af kollektion i gode kvaliteter som uld, læder og silke.

Find de flotteste blazere og habitjakker i materialer som silke og i flotter sæsonpræget farver. Style dem med et par matchende bukser for et cool og moderne look. Kombiner sættet med en feminin cross-body taske og et par sneakers.

Mangler du en ny frakke til de kolde måneder kan du finde uldfrakker i flere former og farver. Brandet er yderst god til at lege med farver og prints, hvilket også ses på de varme og bløde jakker. Frakkerne laves i både feminine og mere maskuline designs så du kan finde den vinterjakke som repræsenterer din stil bedst.

Et brand med traditioner

Bruuns Bazar force er at forene de traditionelle designs med tidens tendenser. Efter etableringen i 1994 blev brandet hurtigt en frontløber af skandinavisk design. Brandet bliver forsat ved med at vokse og udvikle sig I dag oplever brandet vækst og får dermed også forsat udvidet deres allerede store kundegruppe.

I et internationalt perspektiv brød det danske brand igennem rent internationalt da verdensstjernen Madonna valgte at bære et par af Bruuns Bazars bukser i musikvideoen til Beautiful Stranger. Det blev startskuddet til det internationale gennembrud som få danske brand før havde prøvet. Senere samme år blev mærket som det første danske brand nogensinde, en del af den officielle modeuge i Paris. Det medførte at de fremviste deres kollektion på catwalken i Paris.

Mærket har vundet flere priser og er efterhånden blev en del af dansk designhistorie. Brandet har været med til at forme dansk mode og fået den skandinaviske look på den internationale modescene. Her hos Me & the Met ser vi frem til at se brandets udvikling de næste mange år og alt det smukke tøj de kommer til at skabe.