Kategorier

By Malene Birger

By Malene Birger

By Malene Birger har eksisteret siden 2003 og er i dag blevet et af de mest succesfulde danske brands. Brandet er et international premium brand som følges af tusinde af kvinder verden over. Det var danskeren Malene Birger som i 2003 slog dørene op for det populære brand og som i dag sælges i over 40 lande. En del af succesen bunder i, at By Malene Birger designer eksklusive styles til fornuftige priser og som tiltaler en bred vifte af kvinder. Brandets filosofi er, at opfordre kvinder til at vælge den livsstil, som de virkelig ønsker at leve.

Mere end en gang er det danske brand blevet hædret for deres skarpe linjer, gode kvaliteter og tidsløse designs. Flere gang er det blevet udnævnt som ”Best Brand of the Year” og ”Best Danish Designer” hvilket er en stor ære når man ser på konkurrenterne i markedet. Visionen bag brandet er, at blive set som et designer-drevet, eksklusivt, inspirerende og respekteret brand på den internationale modescene. Det skal være et brand som kvinder føler sig stolte at bære.

Det er tydeligt at se, at mange danske kendte kvinder er fan af det smukke tøj.Mere end en gang er den danske sanger Medina samt Danmarks egen Kronprinsesse Mary set bære tøjet. Man kan ofte spotte designs fra By Malene Birger på den røde løber men også i gadebilledet hvor cool danske kvinder ses i både klassiske og nye trends fra modehuset. Brandet går aldrig på kompromis og har altid været med til forme trends på modescenen. Under modeugen i København giver brandet altid alt hvad de har, og formår sæson efter sæson at lave et smukt, trendsættende og ekstraordinært modeshow. Det har og vil altid være et af modenugens højdepunkter. Vi er mere end glade og stolte over, at kunne byde By Malene Birger velkommen til vores webshop.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 50

Faldende orden
Side
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.