Kategorier

By Zoé

By Zoé er et fransk mærke, som blev etableret af tre søstre i 2005, i den smukke franske hovedstad, Paris. Mærkets franske og parisiske oprindelse er nem at spotte, da  der altid er en tydelig og parisisk æstetik i hvert eneste stykke tøj, som designes. Siden By Zoé’s begyndelse, har søstrene tilbudt fashionistas over hele verden smukt tøj, som er både feminint, men også sejt. De mikser smukke og klassiske silhuetter, som fx feminine kjoler og boucle jakker med komfortable materialer og unikke og cool printede stoffer, hvilket medfører at det ellers feminine og klassiske tøj tilføjes noget moderne og en coolness. Mikset mellem det feminine og cool gør også tøjet meget alsidigt og dermed anvendeligt, idet tøjet er nemt enten at dresse op med høje hæle og smykker, eller at dresse ned med sneakers og en sweater.

Hver eneste sæson sikrer søstrene bag By Zoé også en enorm variation, da deres kollektioner altid indeholder alt fra kjoler til jakker, bluser, toppe, bukser, shorts og nederdele – By Zoe laver det hele smukt.

Variationen, anvendeligheden, materialerne og silhuetterne af By Zoé’s produkter er alle grunde til hvorfor vi her hos Me & the Met elsker By Zoé, og vi ser altid frem til hvad de finder på til næste sæson. - By Zoé købes online hos Me & the Met!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.