Kategorier

Christina Rohde

I 1991 grundlagde den skandinaviske designer Christina Rohde sit børnemærke af selv samme navn. Christina Rohde er uddannet designer og har tidligere arbejdet for andre danske designmærker. Ideen til hendes eget børnemærke kom dog først da hun blev gravid med sin datter, hvor hun oplevede, at der manglede fint og praktisk tøj til børn på markedet. Derfor besluttede hun sig for at springe ud i det og starte eget brand, hvor fokus skulle være på smukt print og fine items, men i lige så høj grad også komforten og det praktiske element, så tøjet ikke ville sætte nogen begrænsninger for bevægelse og leg.

Kendetegnet ved alle produkterne er et cool og afslappet look. Det er detaljerne, snittet og mønstrene, der gør stilen genkendelig. Christina Rohdes design bærer præg af hendes forkærlighed for den nordiske simpelhed og skarpe kant, der sammen giver et moderne, urbant look. Med en kombination af det klassiske og det nye, er Christina Rohde særligt kendt for sit spil med tryk og teksturer i masser af forskellige farvekombinationer og print.

For Christina Rohde handler det om at blande mønstre; striber, tern og blomster i tekstiler af høj kvalitet, og visionen med brandet har altid været, at børnetøj skal være spændende, farverigt og behageligt at have på. Det er kombinationen af det komfortable og kreative, der har gjort Christina Rohde til et verdenskendt og meget succesfuldt brand verden over. Børnetøjet er at finde mange steder i Danmark, men det samme gør sig også gældende i især USA og Asien, hvor Christina Rohde også forhandles i masser af butikker. Det må være det nytænkende aspekt, der sammen med klassiske styles og bløde kvaliteter, der får forældre til at købe tøjet sæson efter sæson. Vi er her hos Me & the Met ligeså begejstrede for børnetøjet, der også er meget populært blandt vores kunder

Vis som Gitter Liste

11 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

11 varer

pr. side
Faldende orden

Feminine kjoler og nederdele

Hos Christina Rohde er særligt de feminine print der er i fokus, og som går igen på de fleste styles i sortimentet, herunder baby kjoler, nederdele og badedragter. Der findes dog også flere neutrale unisex styles, der kan bruges af både drenge og piger. Ved at sætte de mere neutrale styles og farver sammen med de mere printede nederdele, kan man opnå et mere råt og uhøjtideligt udtryk, som fint kan passe ind i det ellers feminine univers.

Trods kollektioner der emmer af smukke og forskellige produkter, kan hver style nemt sættes sammen på kryds og tværs, og piftes op eller nedtones, hvad end det skal passe til hverdag eller fest. Da både kvalitet og print er virkelig unikke, kan man også med fordel give tøjet videre til næste barn. På den måde kan du nemt nøjes med at købe færre styles med hjem og dermed holde dit barns garderobe minimalistisk, hvor alt bliver brugt. De velkendte Christina Rohde styles som romper, a-formede nederdele og baby kjolerne er items, der går igen hver sæson. Det er de styles, man forbinder Christina Rohde med og som både er smukke og behagelige at have på. Samtidig er kvaliteten i top og derfor kan tøjet bruges flere sæsoner – og stadig passe til trends og tendenser i modebilledet.

Den kendte romper

Der er intet, der er tilfældigt i Christina Rohdes univers. Hver en style i sortimentet er gennemtænkt fra start til slut, både når det det gælder valg af materialer, farver og pasform. Christina Rohde har en særlig vision om at blande forskellige mønstre og teksturer, og der er derfor intet, der er forbudt i det fortryllende univers. Den høje bevægelsesfrihed sikrer, at dine børn får de optimale rammer for at kunne slå sig løs. Børnetøjet kan let vaskes, hvis det er blevet beskidt, og holder til leg og sjov en hel dag. 

Dette gør sig også gældende hos den velkendte romper, der findes i en masse flotte mønstre og print. Romperen er blevet meget populær, fordi den forener det behagelige og bløde med en god pasform, så ens barn kan bevæge sig uden problemer, men samtidig være fin i tøjet til alle anledninger. Romberen findes til de helt små, men de samme print og kvaliteter findes også til de større børn, hvor man i stedet kan få kjoler, shorts og nederdele, der gerne skulle være lige så behagelige og fine at have på. Samtidig er der også fokus på alle de små detaljer ved tøjet, der enten har en praktisk funktion eller gør tøjet ekstra fint. 

Blomsterprint på alt fra sengetøj til badedragter

Blomsterprintet er noget af det mest velkendte ved Christina Rohdes produkter. Der findes et utal af forskelligt blomsterprint og farver, som er at finde på tøjet hver sæson. Tøjet plejer at have en klar baggrund og et fint blomsterprint, der passer i farven, hvilket også betyder, at man kan mixe og matche med de mange print, som Christina Rohde tilbyder.

Det velkendte print går igen på de fleste styles – om det så er skjorter, nederdele, badedrager eller sengetøj, man er på udkig efter. Man kan på den måde skabe en hel garderobe med tilbehør som savlesmække og hårbånd i matchende blomsterprint, hvis man ønsker dette. Når Christina Rohde starter på en ny kollektion, er print og farver meget vigtigt for hende, og hun er især vild med de lidt vintage blomsterprint – hvilket man også tydeligt kan se sæson efter sæson, hvor det vintage look kombineres med bl.a. tern eller fake fur.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.