Kategorier

Christina Rohde

Christina Rohde

I 1991 grundlagde den skandinaviske designer Christina Rohde sit børnemærke af selv samme navn. Christina Rohde er uddannet designer og har tidligere arbejdet for andre danske designmærker. Ideen til hendes eget børnemærke kom dog først da hun blev gravid med sin datter, hvor hun oplevede, at der manglede fint og praktisk tøj til børn på markedet. Derfor besluttede hun sig for at springe ud i det og starte eget brand, hvor fokus skulle være på smukt print og fine items, men i lige så høj grad også komforten og det praktiske element, så tøjet ikke ville sætte nogen begrænsninger for bevægelse og leg.

Kendetegnet ved alle produkterne er et cool og afslappet look. Det er detaljerne, snittet og mønstrene, der gør stilen genkendelig. Christina Rohdes design bærer præg af hendes forkærlighed for den nordiske simpelhed og skarpe kant, der sammen giver et moderne, urbant look. Med en kombination af det klassiske og det nye, er Christina Rohde særligt kendt for sit spil med tryk og teksturer i masser af forskellige farvekombinationer og print.

For Christina Rohde handler det om at blande mønstre; striber, tern og blomster i tekstiler af høj kvalitet, og visionen med brandet har altid været, at børnetøj skal være spændende, farverigt og behageligt at have på. Det er kombinationen af det komfortable og kreative, der har gjort Christina Rohde til et verdenskendt og meget succesfuldt brand verden over. Børnetøjet er at finde mange steder i Danmark, men det samme gør sig også gældende i især USA og Asien, hvor Christina Rohde også forhandles i masser af butikker. Det må være det nytænkende aspekt, der sammen med klassiske styles og bløde kvaliteter, der får forældre til at købe tøjet sæson efter sæson. Vi er her hos Me & the Met ligeså begejstrede for børnetøjet, der også er meget populært blandt vores kunder

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.