Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

House of Dagmar

Strik og kulturarv er to store temaer i den skandinaviske mode og House of Dagmar formår at kombinere begge dele. Brandet blev etableret i 2005 af tre Stockholmske søstre og opkaldt efter deres bedstemor, som var skrædder. Med deres design har de tre søskende vundet adskillige prestigefyldte priser og gjort dem til “the coolest knit wear around” i Storbritannien ifølge Elle.

Dagmar’s “arty-chic” og sexede håndstrikkede toppe og kjoler er inspireret af art deco perioden, hvorfra de får deres inspiration, følelser, farver og mønstre. Deres evne til at kombinere glamour, detaljer og fine materialer skaber et utraditionel og sofistikeret design med en sanselig og fascinerende mystik.

Selvom brandet er up and coming så er de tre søstre allerede bredt anerkendt for deres design hele vejen fra Skandinavien til Europa, USA og Asien. - Køb Dagmar tøj hos Me & the Met!

10 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

10 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende