Kategorier

Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen

DAY Birger et Mikkelsen er et dansk brand, grundlagt i 1997 af Keld Mikkelsen og Malene Birger. Brandet er etableret med visionen om at kombinerer en chic silhuet med etniske detaljer inspireret fra Keld Mikkelsens egne rejser. DAY skildrer i sine smukke kollektioner nutidens æstetik gennem en kombination af det moderne og feminine, sammenholdt med kollektionernes etniske præg. Med en sådan balance mellem kunst og håndværk har DAY formået at skabe et brand til den klassisk kvinde, med fokus på høj kvalitet.

Brandets filosofi er at sandheden ligger i det tidsløse design, hvorfor hver kollektion i høj grad er præget af et udsøgt håndværk og øje for detaljen. Et sådan gennemgående fokus på design og kvalitet har for virksomheden betydet stor succes i både ind og udland. DAY har siden lanceringen i 1997 formået at sprede sig til 25 lande, hvor brandet sælges i mere end 1.000 butikker. Ligeledes har DAY modtaget en høj grad af anerkendelse herhjemme, hvor brandet tidligere har vundet Alt for damernes modepris, guldknappen.

Med en forkærlighed for at udsmykke med perler og smukke mønstre, stræber DAY efter at skabe alsidige items som kan opfylde behovet hos den moderne kvinde. Dette hænger endvidere sammen med brandværdien om at livet omkring os konstant er i bevægelse, hvorfor vi må kunne sætte os i stand til hele tiden at følge med. En sådan værdi afspejles i høj grad i DAY´s design, hvor fusionen mellem nær og fjer, lokalt og globalt, har høj værdi. Selv beskriver Keld Mikkelsen brandet som værende en blanding mellem den sofistikerede jetsetter og den frie ånd i en moderne gypsy.

Vi er som online webshop derfor utroligt glade for nu, at kunne præsentere DAY Birger et Mikkelsen som et del af vores sortiment.

Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.