Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Day Birger et Mikkelsen

DAY Birger et Mikkelsen er et dansk brand, grundlagt i 1997 af Keld Mikkelsen og Malene Birger. Brandet er etableret med visionen om at kombinerer en chic silhuet med etniske detaljer inspireret fra Keld Mikkelsens egne rejser. DAY skildrer i sine smukke kollektioner nutidens æstetik gennem en kombination af det moderne og feminine, sammenholdt med kollektionernes etniske præg. Med en sådan balance mellem kunst og håndværk har DAY formået at skabe et brand til den klassisk kvinde, med fokus på høj kvalitet.

Brandets filosofi er at sandheden ligger i det tidsløse design, hvorfor hver kollektion i høj grad er præget af et udsøgt håndværk og øje for detaljen. Et sådan gennemgående fokus på design og kvalitet har for virksomheden betydet stor succes i både ind og udland. DAY har siden lanceringen i 1997 formået at sprede sig til 25 lande, hvor brandet sælges i mere end 1.000 butikker. Ligeledes har DAY modtaget en høj grad af anerkendelse herhjemme, hvor brandet tidligere har vundet Alt for damernes modepris, guldknappen.

Med en forkærlighed for at udsmykke med perler og smukke mønstre, stræber DAY efter at skabe alsidige items som kan opfylde behovet hos den moderne kvinde. Dette hænger endvidere sammen med brandværdien om at livet omkring os konstant er i bevægelse, hvorfor vi må kunne sætte os i stand til hele tiden at følge med. En sådan værdi afspejles i høj grad i DAY´s design, hvor fusionen mellem nær og fjer, lokalt og globalt, har høj værdi. Selv beskriver Keld Mikkelsen brandet som værende en blanding mellem den sofistikerede jetsetter og den frie ånd i en moderne gypsy.

Vi er som online webshop derfor utroligt glade for nu, at kunne præsentere DAY Birger et Mikkelsen som et del af vores sortiment.

15 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

15 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Fra Skandinavien til etniske undertoner

Brandet som er udsprunget af en skandinavisk modekultur hvor minimalisme og klassiske snit er nøgleord, formår i sit design at skabe en vellykket overgang til det etniske design hvor farverige palletter og vilde print har stor indflydelse på modebilledet. DAY har en bred vifte af items som spænder over alt fra glitrende og glamourøse styles, til klassiske silhuetter i neutrale farver. Med fokus på rene linjer skaber DAY et design som er velegnet til den modebevidste forbruger, som vil have items med overensstemmelse mellem pris og kvalitet. Særligt fokussen på det æstetiske har medført at DAY er en af de førende brands inden for kvindemode i Danmark.

Fra hverdag til fest

DAY har et stort udvalg af tøj, herunder særligt et stort udsnit af smukke kjoler. Brandets kjoler har et tydeligt bohemian udtryk med bløde silhuetter, etniske print og douche nuancer. Særligt er de afdæmpede rødlige, brune og grønne nuancer et gennemgående tema hos DAY. Kjolerne varierer fra hverdagsstyles i korte længder og bløde materialer til festlige maxi kjoler som er perfekt til både bryllupper, gallaer og andre festlige lejligheder. Brandet har kjoler i alt fra funklende pallietter til smukke blonder eller klassiske snit, og tilbyder derfor noget til enhver smag. Kjolerne er af høj kvalitet og i tidsløse looks hvilket betyder at de nemt kan anvendes sæson efter sæson.

Klassiske hverdagsitems

Ud over det store udvalg af kjoler tilbyder brandet også en stor varietet af smukke og anvendelige items til hverdagsgarderoben. Brandet har et stort udvalg af klassisk suit bukser af en lækker kvalitet og med flot pasform, men tilbyder også bukser i løsere pasforme med flotte print som passer perfekt ind i brandets æstetik. Der arbejdes i DAY´s kollektioner med materialer fra silke til læder, som hver især indgår i forsøget på at skabe unikke produkter med hver sit særpræg. Boheme looket ses særligt afspejlet i Brandets toppe og bluser som har tendens til at være i lette materialer og udsmykket med alt fra perler til smukke print. Herudover laver brandet også nogle skønne strik og cardigans af høj kvalitet, som både findes i klassiske udgaver, eller i smukke kombinationer af farver og print. DAY´s kollektioner bærer præg af det feminine, men rummer også mange klassiske og chic detaljer hvilke alt i alt skaber smukke looks, som passer ind i de fleste kvinders garderober.

Overtøj

Brandet har dog også en stor variation af jakker og frakker, som varierer fra klassiske og rene snit til bomber jakker i fine, etniske mønstre. Kendetegnet ved DAY´s frakker er flotte simple snit lavet i materialer af høj kvalitet. Frakkerne har fine detaljer og er ofte i smukke douche nuancer, som passer perfekt med de mange mønstre. Korte jakker og kimonoer er særligt populært i denne sæson og er også noget som DAY rammer plet på. De formår at skabe et flot udsnit af korte jakker, og hvad enten der er tale om en praktisk dunjakke eller en blazer, ses et tydeligt fokus på detaljer og design. Den høje kvalitet ses tydeligt på jakker og frakker, og betyder også, at disse items kan forblive en del af garderoben i flere år.

Accessories

DAY har et stort udvalg af smukke accessories, og har særligt udmærket sig på markedet med den populære totebag, som længe har været et it-item i mange kvinders garderobe. Tasken som er både rummelig og chic kommer i et udsnit af farver og print, hvilket reflekterer den feminine og etniske stil som brandet lægger stor vægt på. Men tasker er ikke det eneste. DAY har designet en række af populære accessories, herunder Iphone covers, smykker, punge og bælter. Særligt de fine Iphone covers afspejler det etniske element med smukke print og flotte farver. Ligeledes formår DAY i sine forskellige kollektioner at lave forskellige items i det samme print, således at man kan mixe og matche på kryds og tværs.