Kategorier

Designers Remix

Designers Remix

Designeren bag Designers Remix, Charlotte Eskildsen beviser i hver eneste kollektion at have ramt “spot on” ift., hvad der er både er tidens tendenser, ligesom hun er nytænkende. Fælles for alle Charlottes kollektioner er, at man altid er garanteret styles med kant og fokus på detaljen. Selv har Charlotte Eskildsen udtalt, at hun gerne vil designe tøj, der er både sexet, banebrydende og anerledes på en og samme gang.

Brandet blev etableret af Charlotte og hendes mand Niels Eskildsen i 2002, hvoraf Niels i dag fungerer som CEO for virksomheden. De har formået at skabe succes med deres brand fra dag 1 og kan i dag være stolte af, at deres brand sælges i over 450 butikker på globalt plan.

Før etableringen af Designers Remix har Charlotte Eskildsen designet for andre etablerede modehuse i Danmark - herunder bl.a. for Inwear. Charlotte Eskildsen er i flere sammenhæng blevet anerkendt for sit kreative talent b.la. er hun udnævnt som “Rising Star" af Berlingske Tidende ligesom hun har vundet magasinet Alt for Damerne's designpris, Guldknappen.

Hos Me & the Met har vi store forventninger til, hvad den dygtige designer finder på til den kommende sæson. Køb Designers Remix collection online her!

Tjek eventuelt også nogle af vores andre brands: Wood Wood, Ganni og New Balance

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 35

Faldende orden
Side
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.