1-2 dages levering | Gratis levering på ordrer over 500 kr.

x

EG Damgaard

Eg Damgaard er et dansk brand, der udover at forsørge den moderne kvinde, også sørger for at passe på naturen. Mie Eg Damgaard startede i år 2018 brandet Eg Damgaard i København, Danmark. Hendes karriere indenfor Dansk modeindustri og de store modehuse i Norden, gav hende mod på at starte et brand hvor moderne og stilrene items, lavet af det lækreste bæredygtige materiale er i fokus. 

Eg Damgaards vision er et nordisk brand, der designer moderne tøj og badetøj med feminine silhuetter, hvilket giver alle slags kvinder mulighed for at føle sig tilpas i de forskellige styles. Hvert design er lavet for, at få kvinder til at føle de kan alt de sætter sig for, de skal føle sig smukke, sexede og stærke i items fra Eg Damgaard. 

Kollektionerne er en fantastisk blanding af nordens minimalistiske tendenser og et hav af tropiske farver. Strand, varmt vejr og sydens feel, sammen med nordens stilrene cuts skaber lækre og balanceret kollektioner. Eg Damgaard går ind for, at lave tøj der er med på de nuværende modetrends, samtidig skiller de sig ud ved at skrige feminin power og elegance.

Mie Eg Damgaard kommer fra en familie, hvor en stærk familie tradition har været at arbejde med forskellige materialer, hvilket har givet hende grund for et brand hvor materialer er i fokus. Eg Damgaard designer ikke bare moderne tøj, men skaber tøj af luksuriøse materialer af høj kvalitet. Deres mission er at skabe en long-lasting garderobe med klassiske og moderne styles.

Eg Damgaard har skabt et brand der er meget bevidst og tager hånd om klimaet og vores elskede jordklode. De prøver at gøre deres brand og resten af modeindustrien så bæredygtig og klimavenlig som overhovedet mulig, de prøver også at påvirke modeindustrien positivt, med de tiltag de laver. 

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Deres tøj er produceret i Portugal, hvor produktionen har skabt mange arbejdspladser for de lokale, hvor der bliver lagt stor vægt på hvordan medarbejderne trives. Eg Damgaard ønsker at skabe et bedre samfund, for alle generationer ved at skabe en fremtid for de lokale. Derudover bliver en procentdel af overskuddet doneret til at få renset havet for plastik og andet skrald, at holde havet rent og skabe bæredygtigt kollektioner er Eg Damgaards kerne og hvad de står for. De er en nymoderne fortolkning på en Havfrue.

Eg Damgaard køber OEKO-TEX certificeret tekstiler ind fra italien, for at give dig items uden kemikalier og et mere bæredygtigt produkt. Materialet er udvalgt specielt til badetøj, materialet er resistent mod UV stråler, solcreme og klor. Dette giver dig mulighed for at tage på stranden i badetøjet, uden at skulle bekymre sig om misfarvninger, det samme gælder hvis du ønsker en dukkert i poolen, dette kan dit badetøj fra Eg Damgaard også modstå.

Badetøj til kvinder med former 

Eg Damgaard laver badetøj og bikinier til kvinder i alle størrelser og former. Alle slags kvinder skal føle sig tilpas og lækre i Eg Damgaards badetøj. Designerne bag badetøjet af haft nordisk minimalistisk stil som base for deres styles, hvor elegante og feministiske træk har skabt den unikhed der gør brandet Eg Damgaard så specielt. Items fra Eg Damgaard har justerbare stropper og kan derfor justeres så den passer perfekt til din krop. Du kan selv vælge hvordan dit badetøj skal fremhæve dine former og hvad der ser godt ud på præcis din krop.

Farverige bikinier 

Inspireret af det dybe hav og alle de smukke skabninger der lever i det store uvisse, har Eg Damgaard lavet et brand der udover at have fantastisk design og flotte detaljer, finjusteret deres pallette af farver. De smukkeste farver man forbinder med sol, sommer og god stemning. Du kan iføre dig i en solgul badedragt eller bikini, en himmelblå eller havblå bikini eller badedragt, du kan også iføre dig i en klassisk hvid eller sort badedragt, med en sexede ryg. Eg Damgaard går meget op i funktionelle løsninger og det var derfor vigtigt at stoffet ikke er gennemsigtigt, ved at være double lined er man tryg i selv den hvide badedragt. Det er kun fantasien der sætter grænser og udvalget af lækre farver og fantastiske styles vil ingen ende tage.

Højtaljede bikiniunderdele 

En Højtaljede bikiniunderdel er en lækker måde at fremhæve kvinders former på, Eg Damgaard har lavet justerbare stropper ved mange af deres underdele, den individuelle kan derved justere så det passer hende bedst. Ved justerbare stropper er det muligt at gøre en bikini til sin helt egen, det gør det muligt at have underdelen normalt den ene dag og højtaljede den anden. Du kan købe en bikini og have mange forskellige udtryk og style den forskelligt, dette er også muligt med Eg Damgaards badedragter, der har en justerbar ryg.

Bikinioverdel til en stor barm

Eg Damgaard laver badetøj til alle størrelser og former, der er derfor også tænkt på størrelsen på barmen. Kollektionen udgøres af forskellige bikinioverdele hvor alle er justerbare på den ene eller anden måde, det er derfor muligt at justere den til din størrelse barm. Ved at der er lavet mange forskellige bikinioverdele er det også muligt at finde en, hvor du kan føle dig tilpas. Du kan få en trekantsbikini og hvis du ønsker du mere af din barm dækket, er det også muligt at få andre silhuetter. Eg Damgaard gør det muligt for dig, at få en bikini også hvis du ønsker mere støtte.