Kategorier

EG Damgaard

EG Damgaard

Eg Damgaard er et dansk brand, der udover at forsørge den moderne kvinde, også sørger for at passe på naturen. Mie Eg Damgaard startede i år 2018 brandet Eg Damgaard i København, Danmark. Hendes karriere indenfor Dansk modeindustri og de store modehuse i Norden, gav hende mod på at starte et brand hvor moderne og stilrene items, lavet af det lækreste bæredygtige materiale er i fokus. 

Eg Damgaards vision er et nordisk brand, der designer moderne tøj og badetøj med feminine silhuetter, hvilket giver alle slags kvinder mulighed for at føle sig tilpas i de forskellige styles. Hvert design er lavet for, at få kvinder til at føle de kan alt de sætter sig for, de skal føle sig smukke, sexede og stærke i items fra Eg Damgaard. 

Kollektionerne er en fantastisk blanding af nordens minimalistiske tendenser og et hav af tropiske farver. Strand, varmt vejr og sydens feel, sammen med nordens stilrene cuts skaber lækre og balanceret kollektioner. Eg Damgaard går ind for, at lave tøj der er med på de nuværende modetrends, samtidig skiller de sig ud ved at skrige feminin power og elegance.

Mie Eg Damgaard kommer fra en familie, hvor en stærk familie tradition har været at arbejde med forskellige materialer, hvilket har givet hende grund for et brand hvor materialer er i fokus. Eg Damgaard designer ikke bare moderne tøj, men skaber tøj af luksuriøse materialer af høj kvalitet. Deres mission er at skabe en long-lasting garderobe med klassiske og moderne styles.

Eg Damgaard har skabt et brand der er meget bevidst og tager hånd om klimaet og vores elskede jordklode. De prøver at gøre deres brand og resten af modeindustrien så bæredygtig og klimavenlig som overhovedet mulig, de prøver også at påvirke modeindustrien positivt, med de tiltag de laver. 

Copyright © Me & the met. All rights reserved.