Kategorier

Filippa K

Filippa K

Filippa K er synonym med stilrenhed, enkelhed og kvalitet. Tre ord, der beskriver filosofien bag det svenske brand, der nok er dét skandinaviske brand, der bedst sammenfatter hvad nordisk design er. Uanset set kultur og oprindelse kender andre folk verden over til kvaliteten og håndværket bag skandinavisk design. Karakteristikken af skandinavisk design er en minimalistisk tilgang til design og materialer i høj kvalitet, begge ting, der også beskriver brandet Filippa K. Mærkets stilrenhed gør, at de forskellige styles er nemme at genbruge sæson efter sæson, hvad end det er kjoler, bukser, jakker eller accessories. Desuden kan de let kombineres med styles fra både nyere og ældre kollektioner, da det simple og tidsløse design aldrig går af mode.

Filippa K blev etableret i 1993 af Filippa Knutson og Patrik Kihlborg. Hvad der startede som et svensk køkkenbordsprojekt med enkle tegninger og hjemmesyede designs til eget behov, er i dag blevet en verdensomspændende succes med butikker på mere end 30 forskellige markeder på verdensplan. Helt fra begyndelse var udgangspunktet for Filippa K at skabe kollektioner af "wardrobe essentials" hvilke betyder, at ved at købe enkle styles, kan man opbygge en garderobe, som nemt kan anvendes til både hverdag og fest. For Filippa K er kerne i brandet at skabe fashionable styles, der aldrig går af mode, og som samtidig også er komfortable at have på. Det må det svenske modehus siges at være lykkes ret godt med, da det stadig 25 år efter etablering leverer tidsløse designs i god kvalitet til både den skandinaviske og den internationale modescene.

Hos Me & the Met er vi især vilde med det unikke udvalg af klassisk og feminint workwear, som tilbydes til den moderne kvinde. Her fårs både jakkesæt, suit bukser, pencil skirts og klassiske kjoler med det perfekt fit, der sikre et velklædt og sofistikeret look. Herudover er Fillippa Ks uldfrakker og strik lavet i kvaliteter der holder.

Shop Filippa K online hos Me & the Met!

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 21

Faldende orden
Side
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.