gratis levering samme dag i københavn

Filippa K

Filippa K står for stil, enkelhed og kvalitet. 3 ord der beskriver filosofien bag det svenske brand. Filippa K står for simpelt og rent design, som er nemt at kombinere og fungerer sæson efter sæson, når det kommer til både kvalitet og design. For Filippa K er kerne i brandet at skabe fashionable styles, der samtidig også er komfortable at have på.

Da Filippa K blev etableret i 1993 af Filippa Knutson og Patrik Kihlborg fik det hurtigt succes på det nordiske marked og har siden hen også opnået stor succes internationalt, da brandet i dag sælges i mere end 20 lande på verdens plan. Lige fra starten af brandets etablering har et fælles udgangspunkt for Filippa K's kollektioner været at skabe "wardrobe essentials" der betyder, at ved at købe enkle styles kan man bygge en garderobe op, som kan anvendes til både hverdag og fest. Det må det svenske modehus siges at være lykkes ret godt med, da det her 20 år efter stadig leverer tidsløse styles til god kvalitet.

Hos Me & the Met er vi vilde med det store udvalg af kjoler og jakkesæts som altid har det perfekte fit og skønne toppe og striks i kvaliteter der holder. Shop Filippa K online hos Me & the Met!

35 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

35 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Filippa K gennem alt deres succes blevet til en af Sveriges største og mest succesfulde modebrands. Tilbage I 1997 blev det allerede tydligt, da de blev kåret til årets designer i Stockholm, hvor de vandt Guldknappen, som er Sveriges mest  anerkendte design pris. I 2010 kunne Filippa K, så overbevise alle deres burger, da de vandt Guldknappes “Reader Award”.

Et klassisk, men innovativt look er dog ikke alt, som Filippa K kan og vil stå inde for. Gennem de seneste år har Filippa K vendt blikket over til deres nye fokus: Bæredygtighed. Forskellige koncepter og strategier, skal have netop det, samt miljøet, medarbejder og kunder i fokus.

Som medlem af Fair Wear Foundation sikre de deres medarbejder gode arbejdsvilkår, og i 2015 lanceret de deres første såkaldte “Front Runner of long lasting simplicity”, som er lavet af 100% fornybare og naturlige materialer.