Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Filippa K jakke og frakke

JAKKE & FRAKKE

Filippa K præsenterer hver sæson et bredt udvalg af jakker og frakker. Altid klassisk og simpelt snit som du kender Filippa K - men med sæsonens twist. Men ikke kun snittet er stilrent – farverne er klassiske og holder altid over flere sæsoner. Forvent altid grå, blå og sort som de primære farve valg. 

Filippa K kan det hele om det er en uldfrakke til det stilfulde look, om det er en parka til de rigtig kolde vinterdage, om det er en let jakke eller trenchcoat til forårsdagene eller om det er en blazer til når det er muligt så har Filippa K det.

Har du allerede en Filippa K jakke der hjemme – det kunne f.eks. være alle tiders favorit item Esther Belt Coat - så kan vi klart anbefale at bruge den som reference når du kigger på deres jakker. Havde den et snit du godt kunne lide så sikrer Filippa K at du kan finde det igen bare i en version opdateret til tidens mode.

God fornøjelse med udvalget af Filippa K jakker og frakker.

<< Tilbage til Filippa K

2 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende