gratis levering samme dag i københavn

Ganni

Ganni er et modebrand som hele tiden er på forkant med trendy prints og udfordrende nye stilarter. Fra første gang vi så Ganni's kollektion, ville vi med det samme tage det hele med hjem. Nu kan du finde de fleste styles med flere forskellige designs og kvaliteter, som garanteret vil være et hit.

Ganni har det hele: den lille sorte til cocktailfester, den perfekte pasform i jakker, feminine strikkede trøjer til hverdagen samt den stribede sweater til sejlturen i weekenden. Det danske mærke har ambitioner om at skabe et look, som både er hårdt, sofistikeret, feminint og klassisk på en og samme gang. Alting af god kvalitet som bringer både personlighed og stil til enhver garderobe.

Ud over tøj har Ganni også deres egen skokollektion og det vellykkede brand skaber cool designs til alle lejligheder. Skogarderoben kan nemt fornyes med sporty sneakers, rå støvler og sexede stiletter fra Ganni.

Ganni har et mål med alle deres kollektioner hvilket er, at skabe sexet og legende tøj som skal blive en sikker garderobe klassiker. Det kan lyde som et ambitiøst mål, men for Ganni lykkes det igen og igen med at skabe kollektioner, der indeholder kombinationer af alle de ting som gør os vilde med, at få fingrene i det, så snart det ankommer til butikkerne.

Ganni blev grundlagt i år 2000, og har gennem årene undergået en større "makeover", som har givet brandet et nyt design og identitet, hvilket har gjort mærket til den store succes det er i dag. Køb Ganni online hos Me & the Met!

49 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

49 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Ganni er et af de danske brand som er blandt de bedste til at blande stilarter og prints. Dette har gjort Ganni til et af de førende brands på den danske modescene og som gør at tøjet rives væk fra hylderne så snart det lander i butikkerne.

Inspirationen til kollektionerne hentes fra hele verden og det har førhen været alt fra storbyen Tokyo til filmen Romeo+Juliet og mange andre. Ligegyldigt hvilken kilde der har ligget til grund for sæsonens tøj, har det altid været muligt at se hvad den bagvedliggende ide var. Det er nemlig en egenskab det danske brand har - at føre deres ideer ud i livet med præcision og utrolig coolness.

Edgy prints er noget man ikke kommer udenom når der snakkes om Ganni. En fast bestandsdel af alle sæsoners kollektion er farverige prints. Oftest ses blomster og dyreprints i flotte og vilde farver men striber og firkantet print finder også tit plads. 

Ganni har oplevet stor succes med deres ready-to-wear designs og har under ledelse af den kreative direktør Ditte Reffstrup sat sine præg i den danske, såvel som international modeverden.

Brandet har gentagende gange overbevidst os, at deres designs kan inspirere danske kvinder og levere tøj i fantastisk design og super kvalitet, som kan styles så det passer til en hver individuel stil. Deres kreativitet og kunnen er blevet belønnet med en række prestigefulde priser så som Sølvtråden, Guldknappen og I 2014 blev de endda kåret til “Årets Brand” til Danish Elle Style Award.

Ganni’s hurtigt voksende brand har gennem de seneste år ført til stor vækst . Ganni har 14 butikker Danmark, men er også etableret i Norge, Tyskland og nu også London. Desuden er Ganni repræsenteret i 20 andre Lande via webshops og det er derfor et uundgåeligt modebrand hele verden rundt.

Selvom Ganni har stor succes på verdensplan, er de stadig deres egne værdier og DNA tro, samt at  firmaet har øget fokus på at være et bæredygtigt og miljøvenligt mærke. Dette bliver understøttet af deres mål, om at forbedre bæredygtigheden i deres produktionsprocessen og udvikle produkter, som holder længe I garderoben, så du som forbruger kan nyde dit Ganni tøj med god samvittighed og i fuld fart!