Kategorier

Ganni tasker

TASKER

Er du på udkig efter en ny taske er du kommet til det rigtige sted. Ganni har de seneste år udvidet deres kollektion med til tilhørende accessories hvor tasker dominerer en stor del af udvalget. Her kan der shoppes alt fra rejsetasker, til håndtasker og til punge.

Vi elsker de fine og samtidig rå håndtasker og skuldertasker fra Ganni. Taskerne kommer i alle farver og størrelser og der er garanti for at finde din næste store kærlighed. Skuldertaskerne kommer i de fineste farver og kan altid bæres crossbody og som almindelig skuldertaske da man kan justere remmen. Taskerne har de senere år været præget af slangeskinds lignede materiale i cool farver som rød, guld og grøn. Den klassiske clutch findes ligeledes i alle kollektioner og er et musthave. Som dametaske er en clutch en uundværlig genstand og Ganni formår igen at lege med materialer og farver hvilket resulterer i de sejeste små tasker.

Ganni laver også de fineste store designertasker som kan bruges som skoletaske eller weekendtaske. Taskerne laves i sæsonens print hvilket en sej sammenhæng med den resterende kollektion. Netop print og farver er en af de ting som Ganni er blevet verdenskendt for og som gør dem til hvem de er. 

Ganni gør dig også arbejde – og skoleklar. Shop sæsonens farver i seje computer og Ipad sleeves og kombiner dem med en shopper taske i samme nuancer. De cool computer ærmer og computertasker laves i sej print med blomsterprint og dyreprint som leopard og tigerprint. 

Leder du efter den nyeste dametaske til samlingen så se Ganni’ sortiment her. Eller se vores udvalg af Ganni topppe og skjorter her!

<< Tilbage til Ganni

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.