Kategorier

Ganni toppe og skjorter

KJOLE

Ganni har over en del årrække formået at skabe en del klassikere blandt deres designs. Disse klassikere er tøj der er så populært, at det går igen sæson efter sæson. En klassikere er den fine top med tynde stropper og blonder som laves hver eneste sæson i både diskrete nuancer som sort og så i vilde prints og farver. Toppen er blevet en klassiker fordi den er alsidig og er perfekt til sommer med en denim nederdel og under en strik til de koldere måneder.

En af de mest populære klassikere er Ganni’ skjorter. Hvis du er på udkig efter en klassiske figursyet sort eller hvid skjorte er det ikke her du finder den. Ganni designer nemlig skjorter som er trendsættende og som står ud af mængden. Skjorterne er klassiske skjorter med en forholdsvis løs pasform, hvilket gør at de passer stort set alle kropstyper. De laves i sæsonens print og i alle regnbuens farver som grøn, gul, rød og pink. Der designes altid bukser og nederdele i matchende print og farver så du kan gå all ind på et matchende sæt eller være modig og kombiner forskellige prints i skjorte og underdel.

Leder du efter en ny statement t-shirt så kan Ganni tilbyde en lang række forskellige cool og seje toppe. Oftest præges t-shirten af et frugtmotiv som banan og kirsebær eller af en sej skrift i stærke farver. T-shirten er perfekt til sommer og med en langærmet højhalset under til vinter. 

Så hvad enten du skal have en ny top, skjorte eller t-shirt så kan du finde det her under udvalget af Ganni. Eller se vores udvalg af Ganni kjoler her!

<< Tilbage til Ganni

Filtrer
Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.