Kategorier

Ganni jakke

JAKKE

Når det kommer til jakker, kan du altid stole på Ganni. Som altid med Ganni står de forrest, når modebilledet skabes og det er ingen undtagelse med deres jakker og frakker.

Ganni udvikler hver sæson en bred vifte af jakketyper og snit – alt lige fra matrosjakken, den lange frakke, dunjakken, trenchcoaten, ruskindsjakken og blazeren. Jakkerne er altid lavet i topkvalitet og passer til sæsonens vejr. Om vinteren laves jakkerne i en lækker uld så du altid kan holde varmen. I sommer perioderne kan der shoppes korte smarte denim og læderjakker i flere farver. Ganni er aldrig bange for at bruge vilde farver eller kvaliteter på deres jakker, hvilket gør de altid skiller sig ud. Farvepaletten er bred og der ses jakker i alle farver fra grøn til rød til sort. Kombiner din nye jakke med en hættetrøje for sæsonens hotteste look. Det gælder hvad enten det er en habitjakke, en lang frakke eller en cowboyjakke.

Hver eneste sæson formår Ganni igen og igen at designe de enkelte sæsoners “must have” jakker og prints til deres jakker! Oftest er det jakker som kun Ganni tør. Leder du efter en designerjakke– der både har et klassisk snit, altid har den perfekte pasform og som samtidig definerer modebilledet, så er du kommet til det helt rette sted. Uanset om det er forårsjakker, sommerjakker eller vinterjakker, du er på udkig efter, så har Ganni det du leder efter.

Se udvalget af jakker herunder eller gå videre til vores Ganni bukse- og nederdeleudvalg her!

<< Tilbage til Ganni

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.