Kategorier

Ganni bukser & nederdele

BUKSER OG NEDERDELE

Ganni er ikke det brand, der sikrer din basisgarderobe, når det kommer til både bukser, nederdele og andre underdele. Det er ikke her du finder de klassiske sorte bukser, det par jeans, som du vender tilbage til år efter år eller den stramme sorte og enkle nederdel.

Ganni kan noget helt andet – de kan sikre, at du får de moderigtige bukser og nederdele. Overalls, buksedragter, herre bukser og leggins – Ganni udforsker det hele! Ganni nederdele er et hit hver eneste sæson og kommer i alt fra denim til silke materiale. Over tid har vi set rigtig mange printede nederdele – og print er klart en del af Ganni’ DNA. Især det blomstrede print kommer igen i hver sæson både som buks og nederdel. Hvis der er nogle, der tør lave et par printede højtaljede bukser i silke, så er det Ganni. Mangler du et par trendy og moderigtig læderbukser eller herrebukser som skiller sig ud, så gå til Ganni. Style et par bukser i blomsterprint eller striber med en matchende kimono eller skjorte og et par seje støvler.

Er det sæson for shorts? Så kan Ganni tilbyde et stort sortiment af cool styles. De er altid leveringsdygtige i lækre, simple, dejlige shorts, så man kan gå en moderigtig sommer i møde. Forvent oftest et print på dine shorts.

Er du på udkig efter bukser, nederdele eller andre underdele så tjek Ganni’ sortiment herunder. Eller gå videre til vores udvalg af Ganni kjoler her!

<< Tilbage til Ganni

Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.