1-2 dages levering | Gratis levering på ordrer over 500 kr.

x

Gestuz


Backstage rock n’ roll med et strejf af elegance og sødme – sådan beskriver Gestuz selv, hvor inspirationen til brandets kollektioner kommer fra. Gestuz laver tøj til kvinder på en både rå og sofistikeret måde og hos brandet finder man både fede bikerjakker, skindleggins og hulede jeans, som følger sæsonens hotteste tendenser, hvis man vil være rigtig rock n’ roll. Gestuz er også leveringsdygtige på gode basis t-shirts og strik samt den lille sorte, som i denne sæson består af en glitrende sexet en af slagsen. Ikke at forglemme har Gestuz også rigtig gode priser, som gør det lidt nemmere at få et nyt item sneget ind i garderoben. Shop Gestuz tøj online hos Me & the Met!

6 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

6 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Gestuz forsøger i deres design med egne ord at kombinere det underspillede og afslappede med en følelse af stadig at være chick, og ønsker herved at bidrage til den perfekte garderobe for den moderne, selvstændige, chicke kvinde.

Med en moderne tilgange til form og stil, og et friskt syn på den skandinaviske enkelthed bringer Gestuz en cool dog stadig meget sofistikeret stil til din garderobe.

Stilen kan i denne sæson beskrives med smukke silhuetter, et mere ”effortless” look. Alt dette kan kort summes op til hvad Gestuz har haft i sinde med sin kollektion – at skabe tøj som afspejler de forskellige nuancer der er i det at være kvinde i dag, for drømmere såvel som realister.