Kategorier

Hunkøn

I hjertet af København lægger dette fantastiske modebrand, som kort kan beskrives som moderne, unik og feminin. Hunkøn har et simpelt sæt af værdier: Vær dig selv, udtryk dig selv, støt det lokale liv og vær åben-sindet! Tidsløse, stilfulde og vedvarende designs danner udgangspunktet for brandets lækre kvindetøj.

Skaberne bag Hunkøn er de to danske designer Anne Schøler og Trine Keseric, som lader sig inspirere af den traditionelle japanske stil og den skandinaviske enkelthed. Duoen kreerer derigennem unikt, men stadig klassisk tøj. Klassisk skal tøj nemlig være, hvis man skal kunne gå i det i mange år. Hunkøns mission er, at designe tøj, som ikke kun er trendy i en enkel sæson, men derimod kan blive en del af ens favoritter gennem lang tid.

”Vær dig selv tro” er netop et af brandets statements, som de reklamerer med. Duoen vil have at hvert enkelt stykke tøj får kvinder til at føle sig chic og stilfulde, men samtidig kunne nyder komforten ved behagelig tøj. Brandet beskriver dette som en luksus, der kommer til udtryk i deres unikke kombination af klassiske moderne designs og deres høj kvalitative materialer.

Derfor er Hunkøn lige noget for dig, hvis du stræber efter at være up-to-date med de nyeste modetrends, men samtidig ønsker at forblive dig selv og din egen stil tro.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 16

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 16

Side
pr. side
Faldende orden

Brandet går meget op i bæredygtighed og at være miljøvenlige, som kommer til udtryk i deres produktion, hvor de benytter sig af bæredygtigt og lokalt materiale. Hunkøn prøver så vidt som muligt at bruge lokale ressourcer og gør også en indsats for at støtte og fremme udviklingen af lokale forretninger.

Hunkøns logo består blandt andet af en djævel, som skal huske også alle på, at vi skal sige vores mening, tage ansvar for vores eget liv, men også omverden og miljøet, og til sidst men ikke mindst, at vi skal være os selv tro.

Deres vision er desuden at skabe vedvarende mode, som kan vare gennem mange sæsoner. Derfor kan man nemt blande Hunkøns designs på tværs af forskellige kollektioner og sæsoner.

Deres stilfulde designs garanterer det perfekte look gennem hele dagen og aftenen og deres kollektioner er lavet til at kunne blive stylet både til hverdag og arbejde, men også med få ændringer bruges til festlige lejligheder.

Designerne får deres inspiration fra japansk kultur og nordisk minimalisme, men faktisk også fra sportens verden og det københavnske hverdagsliv. Alt dette resulteret i deres rene snit, smukke farver og overraskende silhouetter.

Hos Me&theMet er vi vilde med deres udvalg af farverige og mønstrede skjorter og kjoler, der kommer i de lækreste materialer, stilfulde snit, og med kvalitet der holder. Shop de nyste Hunkøn trends her online hos Me & the Met!

Copyright © Me & the met. All rights reserved.