Kategorier

Hunkøn

Hunkøn

I hjertet af København lægger dette fantastiske modebrand, som kort kan beskrives som moderne, unik og feminin. Hunkøn har et simpelt sæt af værdier: Vær dig selv, udtryk dig selv, støt det lokale liv og vær åben-sindet! Tidsløse, stilfulde og vedvarende designs danner udgangspunktet for brandets lækre kvindetøj.

Skaberne bag Hunkøn er de to danske designer Anne Schøler og Trine Keseric, som lader sig inspirere af den traditionelle japanske stil og den skandinaviske enkelthed. Duoen kreerer derigennem unikt, men stadig klassisk tøj. Klassisk skal tøj nemlig være, hvis man skal kunne gå i det i mange år. Hunkøns mission er, at designe tøj, som ikke kun er trendy i en enkel sæson, men derimod kan blive en del af ens favoritter gennem lang tid.

”Vær dig selv tro” er netop et af brandets statements, som de reklamerer med. Duoen vil have at hvert enkelt stykke tøj får kvinder til at føle sig chic og stilfulde, men samtidig kunne nyder komforten ved behagelig tøj. Brandet beskriver dette som en luksus, der kommer til udtryk i deres unikke kombination af klassiske moderne designs og deres høj kvalitative materialer.

Derfor er Hunkøn lige noget for dig, hvis du stræber efter at være up-to-date med de nyeste modetrends, men samtidig ønsker at forblive dig selv og din egen stil tro.

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.