Kategorier

Iro

Iro

Det franske brand Iro har siden sin skabelse i 2005 taget verden med storm. Det har resulteret i, at brandet i dag har over 50 fysiske butikker verden over og forhandles hos de største webshop samt varehuse. Brandet kombinerer den klassiske parisiske stil med den rebelske og rå stil der stammer fra New York City.

Iro er skabt af brødrene Laurent og Arik som oprindeligt kommer fra Frankrig og som rundede New York en kort stund for at forfølge en karriere indenfor musik. Dog valgte de at kanalisere deres kreativitet videre, hvorfor de endte i modebranchen. Denne kreativitet og drive for at skabe noget fik de to brødre til at skabe modehuset IRO. I dag er det stadig brødrene som styre forretningen og designet. Brandnavnet Iro stammer fra det engelske ord hero, ”helt” på dansk, da du ikke altid ser en helt, men du ser altid hans arbejde. Denne tanke bag ordet ”helt” fik brødrene til at kalde deres fælles hjertebarn for Iro.

Brøderene kombinerer den franske stil med en New York vibe for at skabe et frirum til kvinder, som både klæder sig feminint og rocket. Denne stil rammer plet hos de fleste kvinder, da det netop er balancen mellem det feminine og maskuline der kan være så svær at ramme og det er netop det IRO er verdensmestre i. Ved at kombinerer perfekt håndværk, øje for detaljen og gode kvaliteter har IRO fundet sin unikke stemme og plads på den international modescene. Der kan derfor ikke sættes spørgsmålstegn ved IRO succes indenfor kvindemode.

I dag producerer brandet flere forskellige kollektioner. Der kan shoppes en herre og kvinde kollektion, accessories, sko og mindre lædervarer. Alle kollektioner designes i overensstemmelse med sæsonen og der tilbydes altid en bred variation af farver og prints. Vi er meget stolte og glade for at kunne byde Iro velkommen til Me & the Met. Find dine yndlings styles fra det franske modehus lige her.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 63

Faldende orden
Side
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.