Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

J Brand

Med fokus på både komfort og stil, er J Brand nummer et når det kommer til cool og moderigtig tøj. J Brand blev grundlagt i 2005 af Juff Rudes og Susie Crippen i byen som betragtes som denim hovedstaden – nemlig Los Angeles. I dag er brandet førende indenfor produktion af denim tøj i høj kvalitet. De designer denim styles der er komfortabelt, elegant og frem for alt har den ultimative pasform.

Visionen bag tøjet er at det skal være enkelt at bære og det skal passe perfekt i kundernes hverdag og livsstil. Deres mål er at skabe klassiske, tidsløst og sofistikeret denim mode med fokus på god pasform. Udover fokusset på deres premium denim styles arbejder brandet også med bæredygtighed, grundet den indvirkning det har på verden og hvordan man kan gøre en forskel her igennem. Derudover er J Brand drevet af tanken om at det er er personen som bærer outfittet og ikke omvendt. Det er denne passion som driver dem til altid at opfinde og skabe nye klæder. I dag ejes majoriteten af J Brand af den store modekoncern Fast Retail som også ejer brands som Uniqlo, Helmut Lang og Teori. Da Fast Retail købte sig ind i J Brand medførte det store ændringer. Gruppen har fokuseret på mærkets identitet, kultur og produkter. Derudover har mærket fået ny hovedstad og har i dag hjem i Tokyo. Brandet har været førende indenfor denim i mange år nu, og forsætter med at udvikle og designe nye looks som altid er i overensstemmelse med deres grundlæggende værdier.

Du finder ikke kun denim jeans men også t-shirts, toppe, kjoler, nederdele, overtøj og bukser hos J Brand. Udover denim tilbyder mærket også tøj i materialer som bomuld og læder. Jeans er dog hovedelementet i kollektionerne hos J Brand og kan altid findes i mange forskellige farver og modeller. Hvem elsker ikke et par jeans med den perfekte pasform? Style med en enkelt t-shirt og støvler for at skabe det ultimative cool og afslappet look. Find dine ynglings varer fra J brand her hos Me & the Met

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Jeans i verdensklasse

J Brand designer høj kvalitets jeans med fokus på den perfekte pasform, hvilket har givet det amerikanske brand loyale fans over hele verden. Deres mål er at skabe smukke jeans der ikke går på kompromis med stil og det har de været succesfulde med. Da virksomheden blev grundlagt var det den løse jeans model der var populære. Men det fik brandet hurtigt vendt. De indførte jeans der var strammere i modellen, altså de såkaldte skinny jeans, som i dag er blevet en ægte klassiker. Grundlæggeren Jeff Rudes har udtalt at der sker noget helt specielt når kvinder bærer stramt tøj. For kvinden får det en til at føle sig smuk og sexet og for manden bliver han en rock stjerne. Denne filosofi mener han er grundstenen for brandets succes, da du ved at du altid ser godt ud i et par J Brand jeans.

I dag designer mærket jeans som passer til dine former på en helt magisk måde. Dette resulterer i den mest perfekte pasform. Fokusset når der designes jeans ligger i komfort og stil, kombineret med luksuriøse detaljer. I 2012 kom den første kollektion til kvinder. Kollektionen indeholdte luksuriøse materialer og moderne designs som vendte tilbage til mærkets ikoniske denimtøj og dermed brandets DNA.

J Brand bukserne er i dag tilgængelige i mange forskellige modeller og farver. Du kan for eksempel finder stramme jeans, flared jeans, boyfriend jeans og trompetbukser. De forskellige modeller kan også findes i høj, normal og lavtaljet modeller, hvilket gør J Brand til det perfekte sted at finde dit næste par bukser. Et par jeans er det perfekt basisbeklædning da det er trendy år efter år og aldrig går af mode. Til hverdag så style dine jeans med en hvid skjorte og et par sneakers eller et par sorte støvler. For et mere råt look så style dine jeans med en læderjakke. Hvis du er på udkig efter et fest outfit så passer de sorte jeans perfekt sammen med et par hæle og en fin bluse. Jeans vil altid være et fashionabelt valg og er derfor et must i din garderobe.

Houlihan modellen

Mærker producerer også andet tøj end bukser såsom nederdele, kjoler, jakker, og trøjer i forskellige stilarter og materialer. En elsket og kendt buksemodel er Houlihan Skinny Cargo buksen. Bukserne har lommer på siden og er stramme i pasformen. Bukserne kommer i mange farver som beige, militærgrøn og sort, men den ultimative favorit er uden tvivl den militærgrønne. Bukserne er blevet spottet på mange store stjerner såsom Gwen Stefani, Rihanna og Rachel Bilson. Bukserne er perfekte sammen med en stor strik og et par rå støvler. For et lidt finere outfit style dem med et par sorte stiletter.

J Brands samarbejde med store designere

Brandet har haft spændende samarbejder med store designere som Christopher Kane, Proenza Schouler, Rob Pruitt og Simone Rocha. Deres seneste samarbejde var med den britiske designer Bella Freud til deres AW17 kollektion. Det er den britiske designer egen personlighed og drengede stil som har dannet grundlag for kollektionen, hvor det er muligt at finde hendes yndlings denim items fra 70’erne. Kollektionen indeholdte 25 forskellige beklædningsgenstande såsom en A-line nederdel med lynlån i siderne, retro jeans og cashmere sweatere med statement prints med teksterne Gang of Love og Boy-Girl. Farverne i kollektionen var den klassiske blå farve, som er den klassiske jeans farve. Designer Bella Freud var yderst tilfreds med samarbejdet da hun mener at J Brand er kongen af denim og at hun selv har meget at lære fra dem. Ifølge den britiske designer er et par seje jeans noget du aldrig bliver træt af fordi det er det ultimative stykke tøj. Her hos Me & the Met kunne vi ikke være mere enige i at J Brand er kongen af jeans og at jeans bare er det perfekte tøj item. Hvad er bedre end et par jeans der er perfekt og som altid er trendy og som kan redde enhver tøjkrise?