Kategorier

J Brand

J Brand

Med fokus på både komfort og stil, er J Brand nummer et når det kommer til cool og moderigtig tøj. J Brand blev grundlagt i 2005 af Juff Rudes og Susie Crippen i byen som betragtes som denim hovedstaden – nemlig Los Angeles. I dag er brandet førende indenfor produktion af denim tøj i høj kvalitet. De designer denim styles der er komfortabelt, elegant og frem for alt har den ultimative pasform.

Visionen bag tøjet er at det skal være enkelt at bære og det skal passe perfekt i kundernes hverdag og livsstil. Deres mål er at skabe klassiske, tidsløst og sofistikeret denim mode med fokus på god pasform. Udover fokusset på deres premium denim styles arbejder brandet også med bæredygtighed, grundet den indvirkning det har på verden og hvordan man kan gøre en forskel her igennem. Derudover er J Brand drevet af tanken om at det er er personen som bærer outfittet og ikke omvendt. Det er denne passion som driver dem til altid at opfinde og skabe nye klæder. I dag ejes majoriteten af J Brand af den store modekoncern Fast Retail som også ejer brands som Uniqlo, Helmut Lang og Teori. Da Fast Retail købte sig ind i J Brand medførte det store ændringer. Gruppen har fokuseret på mærkets identitet, kultur og produkter. Derudover har mærket fået ny hovedstad og har i dag hjem i Tokyo. Brandet har været førende indenfor denim i mange år nu, og forsætter med at udvikle og designe nye looks som altid er i overensstemmelse med deres grundlæggende værdier.

Du finder ikke kun denim jeans men også t-shirts, toppe, kjoler, nederdele, overtøj og bukser hos J Brand. Udover denim tilbyder mærket også tøj i materialer som bomuld og læder. Jeans er dog hovedelementet i kollektionerne hos J Brand og kan altid findes i mange forskellige farver og modeller. Hvem elsker ikke et par jeans med den perfekte pasform? Style med en enkelt t-shirt og støvler for at skabe det ultimative cool og afslappet look. Find dine ynglings varer fra J brand her hos Me & the Met

Copyright © Me & the met. All rights reserved.