Kategorier

Jerome Dreyfuss

Den franske designer Jerome Dreyfuss med hovedsæde i Paris har siden 2002 taget modenverden med storm. Med hans flotte og unikke accessories kollektioner har han tryllebundet kvinder verden over og opbygget en loyal fanskare på tværs af landegrænserne. I begyndelsen blev de perfekt designede og dog enkle håndtasker hurtigt et hit blandt de unge parisiske kvinder, hvilket var med til at få det franske brand på verdenskortet. I dag er Jerome kendt for at designe chic og enkle accessories med innovative og cool tvists. Ud over at være kendt for de klassiske designs er mærket også kendt for taskernes kvalitet, som altid laves i verdens bedste materialer. Jerome Dreyfuss arbejdede for John Galliano indtil han som 23 årig lancerede hans første kollektion for kvinder. Siden da har Jerome Dreyfuss repræsenteret tasker som er udfordrende, elegante og designet med et tvist af humor.

Visionen bag alle Jerome Dreyfuss’ kollektioner er, at taskerne skal matche perfekt ind i dit liv. Derfor har alle tasker justerbare stropper, så du kan vælge om du vil have den cross-body eller bære den som en skuldertaske. Denne kvalitet gør tasken utrolig anvendelig. For danske kvinder hitter denne kvalitet da vi oftest cykler meget og derfor har brug for en smuk men især praksis taske vi kan slænge over skulderen. Derfor er det helt genialt at taskerne kan justeres så man får præcis den taskestrop man ønsker.

I dag kan du kende en Dreyfuss taske for dets flotte håndværk samt innovative og smarte design. Alle tasker laves i top kvalitet hvilket også er et af brandets mærkesager. Så hvis du ikke allerede ejer en designertaske fra det franske modehus så kan vi kun anbefale dig at få fingrene i en. I dag forhandles taskerne over hele verden. Lige fra Tokyo til London og København.

Me & the Met kan med stolthed kalde sig for forhandler af de smukke taske. Shop de smukke, trendy og cool tasker her. 

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

Bobi, Igor, Billy og alle deres venner

Alle tasker er opkaldt efter mandenavne og derfor introduceres du til styles som Bobi og Victor. De mandlige navne er et udtryk for Jeromes egen personlighed og brandets down to earth vibe. Så hvem er dit livs næste store kærlighed? Bobi, Igor eller måske Billy?

Jerome dikteres ikke af trends men inspireres af hans venner samt moderigtige kvinder på gaden. Derfor er hver eneste taskestyle helt unik og en afspejling af designerens personlige inspiration. Sidste års kollektion var inspireret af Amy Winehouse, Kurt Cobain og Jim Morrison i en van på en roadtrip til det sydlige Marokko for at finde et godt surfersted. Ja du læste rigtig - hvem sagde manden ikke brugte humor i sit design?

Taskerne består ikke kun af flot design og materiale men de har også utrolig cool egenskaber. Vores ynglings er de indbyggede nøgleringe og lommelygter så man altid kan finde hvad med leder efter. Så den evige skattejagt efter løbestiften i tasken er ovre.

Tasker, clutches og punge til enhver smag

I Jerome Dreyfuss’s kollektioner kan du altid finde en bred vifte af styles. Både cross-body, hånd og skuldertasker samt clutches. Derudover kan der oftest købe en matchende pung til din ynglings taske, så du kan være gennemført cool. En fællesnævner ved alle kollektioner er udover den lækre kvalitet og innovative tilgang, den råhed alle designs udstråler. Den rå undertone kan ses i form af lynlåse, frynser, sølv og guld hardware. Netop derfor er en Jerome Dreyfuss et musthave, da en taske herfra kan friske ethvert look op. Selvom taskerne udspringer fra den samme kollektion og inspiration har hver eneste taske hvert sit look. Dog er der altid en sammenhæng mellem de forskellige taske om det så er snit, farve eller detaljer. Vi elsker kæde stropperne som giver dette rå look til læderet. Brug tasken med en fin og feminin skjorte og skab kontrast mellem de rå kæde og elegante trøje. 

Friske farver og prints

Flotte friske farver samt klassiske grundfarver pryder taskerne. Der er altid tasker i sort, grå, mørke - og lysebrun. Grundfarvernes fås i flere nuancer og materialer hvilket giver en bred variation af taske at vælge mellem.

De mere eksotiske og glade farver er der også plads til. Denne sæson går farver som rød og orange igen gennem hele kollektionen. Jungle inspirerede prints findes også og vi elsker dyreprint som leopard og slangeskinds tasker. Disse tasker kan pifte ethvert outfit op med deres flotte farver og print. Taskerne laves altid i top materiale og vi elsker det bløde læder og ruskind. En anden ynglings er taskerne lavet i et metallisk lædermateriale som vil være perfekt med en fin sommerkjole og et par støvler.

Invester i en designertasker med god samvittighed

Det franske brand går meget op i bæredygtighed hvor dyr og deres skind behandles så godt som muligt. Der er fokus både før og efter produktionen, så du med god samvittighed kan købe de smukke tasker. Selv udtrykker brandet at det er en utrolig vigtig mærkesag for dem og det nok også er her at de skiller sig ud fra de fleste andre modehuse. Alle skind produceres i Frankrig og Italien så designeren har mulighed for at styre og kontrollere hele processen fra A til B. Fokusset er ikke kun på dyrevelfærd men også på den CO2 udledning det skaber at producere selve skindet. Derfor anvendes der metoder som skåner miljøet. Derfor besøger Jerome Dreysfuss sine største fabrikker hver anden uge både for at sikre at der passes på miljøet men også kvaliteten af det læder hans tasker består af.

Verdens kvinder misunder og inspireres af de franske kvinder, som er blevet kendt for deres simple men luksuøse parisiske stil. Vi her hos Met mener at hvis du er fan af denne stil, er en investering i en Jerome Dreyfuss taske en virkelig god start! De enkle men stadig unikke tasker er perfekt over skulderen eller i hånden hvad enten du skal slentre ned af Champs Elysee og drikke en kaffe på en sød parisisk kaffe eller bare en tur ned til den lokale købmand her i Danmark.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.