Kategorier

Jerome Dreyfuss

Jerome Dreyfuss

Den franske designer Jerome Dreyfuss med hovedsæde i Paris har siden 2002 taget modenverden med storm. Med hans flotte og unikke accessories kollektioner har han tryllebundet kvinder verden over og opbygget en loyal fanskare på tværs af landegrænserne. I begyndelsen blev de perfekt designede og dog enkle håndtasker hurtigt et hit blandt de unge parisiske kvinder, hvilket var med til at få det franske brand på verdenskortet. I dag er Jerome kendt for at designe chic og enkle accessories med innovative og cool tvists. Ud over at være kendt for de klassiske designs er mærket også kendt for taskernes kvalitet, som altid laves i verdens bedste materialer. Jerome Dreyfuss arbejdede for John Galliano indtil han som 23 årig lancerede hans første kollektion for kvinder. Siden da har Jerome Dreyfuss repræsenteret tasker som er udfordrende, elegante og designet med et tvist af humor.

Visionen bag alle Jerome Dreyfuss’ kollektioner er, at taskerne skal matche perfekt ind i dit liv. Derfor har alle tasker justerbare stropper, så du kan vælge om du vil have den cross-body eller bære den som en skuldertaske. Denne kvalitet gør tasken utrolig anvendelig. For danske kvinder hitter denne kvalitet da vi oftest cykler meget og derfor har brug for en smuk men især praksis taske vi kan slænge over skulderen. Derfor er det helt genialt at taskerne kan justeres så man får præcis den taskestrop man ønsker.

I dag kan du kende en Dreyfuss taske for dets flotte håndværk samt innovative og smarte design. Alle tasker laves i top kvalitet hvilket også er et af brandets mærkesager. Så hvis du ikke allerede ejer en designertaske fra det franske modehus så kan vi kun anbefale dig at få fingrene i en. I dag forhandles taskerne over hele verden. Lige fra Tokyo til London og København.

Me & the Met kan med stolthed kalde sig for forhandler af de smukke taske. Shop de smukke, trendy og cool tasker her. 

Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.