Kategorier

Kokoon

Kokoon blev stiftet i 2009 af den København baseret designer Nanna Søbirk, et mode mærke der er inspireret af silke. Silke er derfor også det primært materiale i Kokoons produkter. Det er et smukt og naturligt materiale, som er skrøbeligt, men også ekstremt behageligt at have på, hvilket gør det til det perfekte materiale til smukt og feminint tøj.

Nannas inspiration stammer ikke kun fra silkens feminine natur, men også fra den enkelthed og de rene linjer som findes i herretøj. Nanna har i øvrigt også en forkærlighed for mønstre og print, hun er især glad for dyreprint, som altid præger Kokoons kollektioner. Det er dog ikke den klassiske dyreprint, som Nanna gør brug af, hun benytter i stedet forskellige farver til at kreere unikke mønstre, som gør det klassiske dyreprints vildskab mere diskret og underspillet. I de tidligere Kokoon kollektioner har alt fra blå og lyserød til rød og creme, eller grå og blå været parret – så man ved aldrig hvad hun finder på til næste sæson.

Alt denne inspiration har resulteret i et brand, der kreerer de mest smukke og tidsløse, printet, silke produkter, som er feminine, men også bekendt med herre silhuetter, hvilket giver en smuk og moderne kontrast. Shop Kokoon tøj online hos Me & the Met!

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

Kokoon er et brand som har fået meget opmærksomhed de senere år – og med god grund. Det danske modehus har virkelig fundet sit fodfæste i den danske modeverden og ved kun at designe klassisk tøj i 100% silke har Kokoon formået at skabe sig sin egen lille niche. Selvom det københavnske tøjmærke står uden nogle direkte konkurrenter får det ikke designeren bag til at slække på standarderne eller designet - tværtimod! Sæson efter sæson består kollektioner af de mest fantastiske styles i de flotteste prints og i lækre farve.

Designeren bag Kokoon, Nanna Søbirk, går efter at designe tøj som er tidsløst hellere end tøj designet efter sæsonens trend. Denne tankegang er vi her hos Me & the Met ret vilde med, da vi tror på at det gælder om at skabe sin egen stil både uden om og med tidens trend. Det handler om en balancegang hvor man tager tidens trend til sig samtidig med at man kombinerer det med noget klassisk. Det er her at Kokoon virkelig viser sin force, da tøjet kan bruges i mange år frem grundet de klassiske snit og det lækre materiale. Dermed sagt er det ikke ensbetydende med at Kokoon er kedelig - overhovedet ikke! Kokoon evner bare at skabe kollektioner som vil vare i mange år frem og som vil altid vil være en yndling i skabet.

Kokoon er blevet et etableret brand med deres eget look og du er ikke tvivl om at det er et Kokoon design når du ser det. Brandet har et meget minimalistisk og nordisk udtryk hvilket gør især vi danskere er pjattede med det. Men hvem elsker ikke også simple snits, med feminine silhuetter og silke designs i smukke farver og print? Vi gør og det kommer vi altid til!

Copyright © Me & the met. All rights reserved.