Kategorier

Kokoon

Kokoon

Kokoon blev stiftet i 2009 af den København baseret designer Nanna Søbirk, et mode mærke der er inspireret af silke. Silke er derfor også det primært materiale i Kokoons produkter. Det er et smukt og naturligt materiale, som er skrøbeligt, men også ekstremt behageligt at have på, hvilket gør det til det perfekte materiale til smukt og feminint tøj.

Nannas inspiration stammer ikke kun fra silkens feminine natur, men også fra den enkelthed og de rene linjer som findes i herretøj. Nanna har i øvrigt også en forkærlighed for mønstre og print, hun er især glad for dyreprint, som altid præger Kokoons kollektioner. Det er dog ikke den klassiske dyreprint, som Nanna gør brug af, hun benytter i stedet forskellige farver til at kreere unikke mønstre, som gør det klassiske dyreprints vildskab mere diskret og underspillet. I de tidligere Kokoon kollektioner har alt fra blå og lyserød til rød og creme, eller grå og blå været parret – så man ved aldrig hvad hun finder på til næste sæson.

Alt denne inspiration har resulteret i et brand, der kreerer de mest smukke og tidsløse, printet, silke produkter, som er feminine, men også bekendt med herre silhuetter, hvilket giver en smuk og moderne kontrast. Shop Kokoon tøj online hos Me & the Met!

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.