Kategorier

Konges sloejd

Konges Sløjd er nok blandt de mest populære børnebrands i Danmark for tiden og vokser også med hastige skridt på den internationale scene og derfor kan vi selvfølgelig heller ikke få hænderne ned over, at vi har fået Konges Sløjd som en del af Me & the Met familien. Brandet har en helt unik og fantastisk historie. Det blev etableret for bare få år siden i 2014 af Emilie, der på det tidspunkt var på barsel med sin søn. Mellem sønnens lurer hyggede Emilie sig med at lave en uro til sin lille gludklump og tog efterfølgende et billede af den fine uro og lagde den på Instagram. Historien viser hvor stor betydning de sociale medier har idag for der gik kun kort tid før efterspørgelserne på den skønne uro eksploderede og Emilie godt kunne se, at hun havde fat i noget her. Så hun begyndte at lave flere og flere uroer på bestilling som til sidst endte ud med, at Emilie i stedet for at vende tilbage til sit lønmodtagerjob efter endt barsel, sprang ud som selvstændig. Det er starten på historien om Konges Sløjd og de som bare har fulgt lidt med i brandets udvikling ved at det er gået ufatteligt stærkt for Emilie og resten af holdet bag Konges Sløjd. Der er ved hver launch af en ny kollektion et sådan hype omkring det, at brandet har været nødsaget tilat implementere et specifikt launch tidspunkt, så alle forhandlerne får de nye styles online samtidigt. Og ikke nok med at kollektionen er blevet kæmpe stor på de få år brandet har eksisteret, så bliver listen af forhandlere i især udlandet kun større og større, og i dag sælges det i de fleste Europæiske lande samt mange andre lande som f.eks. Australien, USA, Kina og Sydafrika, så man må sige, at det ikke kun er de danske forældre, der har forelsket sig i det skønne brand.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 28

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 28

Side
pr. side
Faldende orden

Et stort udvalgt til både mor og barn

Udvalget hos Konges Sløjd spænder bredt. Til at starte med introducerede brandet som nævnt en uro og generelt var de første kollektioner præget af ting til børn så som pusletaske, sengetøj, baby nest, tøjdyr, stofbleer og andre pusleting. Men efterhånden som virksomheden er vokset, er det suppleret med særligt tøj. Tøj som f.eks. termotøj, flyverdragter, kørerdragter, trøjer og jakker fylder en væsentlig del af kollektionen. Senest er der også suppleret med babyolier og en spisetidskategori, hvor du finder både hagesmækker, tallerkener, bestik og kopper. Og sidst men ikke mindst er Konges Sløjd ikke kun fokuseret på barn men også lidt på mor, som kan få både tøj og tasker til sig selv fra brandet.

De bedste kvaliteter er kun godt nok

Fra start har Konges Sløjd haft en filosofi om, at kun det bedste er godt nok til de små. Fokus har fra begyndelsen både været på kvalitet, funktionalitet og simplisitet som 3 nøgleord for kollektionerne. Samtlige produkter er GOTS certifieret økologisk bomuld, som dermed understreger, at det kun er god kvalitet og luksus som du iklæder dit barn eller dig selv i, år du køber styles fra Konges Sløjd. Hos Me & the Met fokuserer vi særligt på tøj fra brandet, men du kan også finde både flere af deres fine sengetøj og små tøjdyr i shoppen.

Da lemon gik amok

Hver sæson tilføjer Konges Sløjd nye prints til kollektionen. Det første meget populære print var grå luftballoner med hvid baggrund, som kunne fås i både sengetøj, puslepuddebetræk, bodyer, leggings og huer m.fl. Det geniale ved serien var og er stadig i dag, at det er en skøn kvalitet som går til både den lille pige og den lille dreng. Men særlig kendt er Konges Sløjd også blevet for lemon printet. Et print som ligesom med ballonprintet går til både drenge og piger i en råhvid farve med små citroner på. Printet har været meget populært og er siden dets introduktion næsten blevet revet væk lige så hurtigt som det kom på lager. Og det er som om, at det er siden introduktionen til lemon printet, at hypen omkring det Københavnsk baserede brand er gået fuldkommen amok. Efter lemon-printet er der blevet introduseret både et muldebær print og et kirsebær print som begge er helt skønne prints til de små prinsesser.

Konges Sløjd flyverdragt og køredragt som nye tilføjelser

I de seneste kollektioner har Konges Sløjd tilføjet både flyverdragter og køredragter til kollektionen, så børnene nu både interst til yderst kan være klædt på i brandets fine prints og farver. Flyverdragterne fås i tre fine farver nemlig bourdaux, cognac og army grøn - eller pine som den kaldes - og har samme høje kvalitet som alle andre produkter fra brandet. Både åndbarhed og vandtæthed er nemlig i top på Konges Sløjds flyverdragter og så er de alle forret med Thermolite og behandlet med Bionic-finich eco coating. Så med en flyverdragt fra Konges Sløjd ser dine børn både skønne og søde ud samtidig med at de er meget praktiske. En anden fin tilføjelse til kollektionen har været de små vatterede jakker og dragter. Samtlige styles kommer i de fine douce farver som vi kender Konges Sløjd bedst fra – det er en douce gul, bordoux og blå og så er de alle forret i et af favoritprintene – enten muldebær eller lemon printet. Det er en skøn style, som er særligt anvendlig til de helt små i de tidlige efterår- og forårsmåneder.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.