Kategorier

Lah Lan

Lah Lan Copenhagen producere børnetøj til de små størrelser fra str. 50/56 op til de lidt ældre børn i str. 110/116. For at skåne miljøet mest muligt anbefaler Lah Lan, at man køber tøjet i en størrelse større, for at kunne bruge tøjet i længere tid. Tøjet er lavet så et opsmøget ærme eller bukseben bestemt ikke vil gøre noget for et sødt look.

Lah Lans første kollektion består af originale bodys og leggings i fantastiske farver, samt Nore som er en strik med mere struktur. Farveskalaen der er brugt af Lah Lan er jordnær og kollektionen fungerer derfor godt på kryds og tværs af både farver og strukturer. 

Lækker Body 

Lah Lans holder sig til jordnære farver i lækre materialer og fantastiske strukturer der sammen skaber en masse lækre bodys. Det er muligt at få all in one bodys, med ben og lange ærmer, en mere original body, kan du også få fingrene i hos Lah Lan. Lah Lans bodys er lavet så de er så praktiske så muligt, men også så behagelig for barnet som overhovedet muligt. Der er derfor dobbeltlukning ved alle lukninger, for at undgå kold luft ind på den bløde baby hud. 

Bæredygtigt Børnetøj 

Lah Lan er et dansk mærke der går op I bæredygtighed og tager mange gode initiativer for at opnå en mere bæredygtig verden. Der bruges 100% økologisk bomuld for at skabe lækkert tøj, der er made to last, tøjet er altså lavet med det henseende at skulle gå ned gennem generationer. 

Lah Lans skaber minimalistisk børnetøj i jordnære farver, dette gør tøjet tidsløst og kan bruges sæson efter sæson. 

Copyright © Me & the met. All rights reserved.