Kategorier

Lala Berlin

Lala Berlin

Grundstenen til det i dag verdenskendte brand, LaLa Berlin, blev lagt i 2003, da designeren, Leyla Piedayesh, begyndte at eksperimentere med strik og design.

Layla som er grundlægger og chefdesigner er født i Tehran men bor i Berlin og det er netop kontrasterne mellem dette ophav som gør Lala Berlin til noget helt specielt. Det tyske brand blev først rigtig anerkendt da det debuterede under fashion modeshowet Premium i Berlin i 2014. Allerede med den første kollektion var et unikt koncept skabt; en symbiose af elegant chic og urbant cool design, kombineret med strik og materialer i højeste kvalitet. Konceptet tog fart og brandet lala Berlin blev født.

Leyla vidste fra starten af, at Danmark og især København ville være et perfekt marked for hendes designs. Danskernes attitude, stil og vores åbne sind gør, at det var et perfekt match fra begyndelsen. Så godt, at efter Tyskland, er Danmark brandets største marked. Især i København har det tyske brand fundet vejen til københavnerpigernes hjerter, da brandet er utroligt meget i øjenhøjde med den københavnske stil: det er råt og urbant, men samtidig feminint og med romantiske undertoner.

Leyla har tidligere studeret forretningsadministration og arbejdet som redaktør for et tv program. Ideen til brandet kom da hun som hoppy, langsomt begyndte at strikke. Denne hoppy udviklede sig til det tøj, som vi i dag alle kender så godt. Lala Berlin tør hvor andre tier og er ikke bange for vilde print og farver. Især deres karakteristiske  ”partisaner tørklæde” print er et hit blandt danskerne og er grundstenen i kollektionerne. Lala Berlin anses som været et premium luksus brand som tilbyder lækre styles i utrolige materialer. Til at starte med eksisterede Lala Berlin kun af en accessories kollektion som blev så populær, at Leyla valgte at lave en fuld kollektion i 2008. Det tyske brand anerkendes ikke kun i Danmark og Tyskland men også over hele verden. Flere af verdens største skuespillerinder og sangerinder har fået øjnene op for de flotte kollektioner. I dag har LaLa Berlin opnået en unægtelig kultstatus i modeverdenen, og bæres af stjerner som Claudia Schiffer, Heidi Klum, Natalie Portman, Jessica Alba og Cameron Diaz. Denne kultstatus kan i den grad tilskrives brandets succes med at designe accessories i høj kvalitet, med fantasifulde og elegante mønstre.  I København kan man også spotte designet overalt og det er virkelig til at se, hvor populært brandet er blandt de danske kvinder. Populariteten ligger i det flotte og trendy design som laves i luksus materialer. Vi er vilde med det!

Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.