Kategorier

Leowulff

Hos Me & the Met elsker vi tasker. Tasker er den ultimative lækre accessorie, der kan pifte ethvert outfit op, gøre det sofistikeret og elegant at se på. Du kan aldrig have for mange tasker i din garderobe, da det giver mulighed for at style dit outfit efter anledning og humør. Den lille sorte clutch til fest, den store shopper til skole eller arbejde, skuldertasken til indkøb osv. Det er årsagen til, at vi har valgt at forhandle det lækre taskebrand Leowulff hos Me & the Met. Efter mange år i mode- og PR branchen sprang ejer og kreativ direktør Sarah Østergaard Wulff ud i sin iærksætteri-drøm; at starte et taske brand med lækre high-end tasker som dog også er til at betale. Leowulff blev etableret i 2011 og har siden dets begyndelse haft stor succes og sælges idag ud fra mange eksklusive butikker. For Sarah har det været vigtigt at designe tasker af høj kvalitet og derfor bliver alle styles i Leowulffs sortiment produceret af det skønneste læder. Leowullfs kollektioner bliver i dag produceret af kalveskind i Italien eller Tyrkiet. Dernæst er det vigtigt for Sarah, at Leowulff taskerne har et cool og trendy design som samtidig også er super anvendeligt. Du får altså med din Leowulff taske både design, kvalitet og komfort i en og samme taske. Et andet kendetegn for Leowulff er, at det resultatet af Sarahs passion for accessories og dyreprint. Du finder fleres styles i det forevigt musthave print; leopard og senest har Sarah også tilføjet t-shirts til kollektionen, hvor du kan købe en tee med enten en elefant, ulv eller løve som motiv. Endeligt er det også vigtigt for Sarah, at en Leowulff style er tidsløs. Du får en taske af høj kvalitet, så den kan holde år efter år og skal derfor også være af et tidsløst design, der gør du har lyst til at bruge den i mange år frem, er designerens filosofi
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Farver, print og frynser er key i kollektionerne

Når du står overfor at skulle købe en taske fra Leowulff er der mange ting at tage stilling til. For udover at der er mange forskellige styles, så er et væld af farver, print og frynser typisk en del af kollektionerne. Som nævnt er dyreprintet et af ejer og kreativ diretør Sarah Østergaard Wulffs favoritter og leopardprintet er et tilbagevende tema i kollektioner på alle styles. Dernæst finder du også skind i forskellige kvaliteter. Du finder både den klassiske kvalitets skind, ruskind, kviltet skind og crocoimpreneret skind i blandt det store udvalg. Frynserne kommer til udtryk på en af bestseller taskerne nemlig Farah som kommer i flere forskellige farver. Generelt elsker Sarah at anvende farver og flere styles kommer oftest i mere end en farvekombination. Sort er jo en klassisker og går altid igen, men derudover er designeren glad for at anvende blå, nude, bordueaux, rød og lyserød i sine designs.

Hypen omkring Heather bag

Siden Heather bag kom på gaden fra Leowulff har det været en af bestsellerne, hvilket også er årsagen til, at stylen kommer igen sæson efter sæson. Heather bag er en lille elegant clutch med to sølv mangchetter fortil ved lukningen. Der er en rem til, så man kan vælge at style den både over skulderen, men også anvendes under armen og dermed gemme remmen væk. Heather bag er et rigtig godt eksempel på Leowulffs design, som altid er kendetegnet ved smart og cool design, der samtidig er tidsløst og super anvendeligt. Og ikke at forglemme altid i de lækreste kvaliteter. Og så er det selvfølgelig også væsentligt at du får en taske af høj kvalitet til en rigtig god pris. Heather bag kommer hver sæson i de klassiske farver og materialer som sort læder og suede, men der tilføjes samtidig fra sæson til sæson nye forfriskende farver og materialer, der passer til den pågældende sæson. Det kan f.eks. være du fristes af en pink Heather bag når foråret kommer eller vælger den elegante bordeaux suede version til efteråret.

Stor variation i Leowulff taskerne; cluth, shopper...

Men der er mange flere bestsellers i Leowulff sortimentet end kun Heather bag. Og generelt er det kun fantasien samt dine taskebehov og -ønsker der sætter begrænsninger for, hvilken Leowulff taske der skal stå øverst på din ønskeseddel. Du kan hos Leowulff købe både den lille cluth i forskellige afskykninger, den store shopper, hvor der er plads til alt fra computer, til mapper til babylegetøj eller skuldertasker i forskellige størrelser, som skal vælges baseret på, hvor meget der typisk skal med i din taske, når du er på farten. Desuden finder du også hos brandet et stort udvalg af mindre lædervarer, som f.eks. punge og kreditkortholdere i forskellige størrelser, pasholdere og make-up punge, som alle perfekt kan passes ned i din Leowulff taske.

Heather, Naomi, North og Viper... 

Er navnene på nogle af de mest populære styles hos Leowulff. For selvom Leowulff kun har eksisteret siden 2011, så er det imponerende, at brandet er så veletableret, at det allerede har en del styles på sin bestsellerliste, som kommer igen og igen sæson efter sæson og som lige så hurtigt de kommer ind i butikkerne bliver udsolgt igen. Heather, Naomi, North og Viper er styles som kan hvert deres og man fristes til at sige, at enhver kvinde bør have en af hver. Heather er til fest, Naomi og North til weekend og hverdag til indkøb eller afhentning af børn og Viper er den perfekte arbejdstaske, hvor der er plads til det hele.

Historien bag navnet LeoWulff

LeoWulff var det oplagte navn for Sarah Østergaard Wulff at vælge til sin “baby”. Brandet hedder LeoWulff dels fordi Sarah efter eget udsagn er udpræget løve i stjernetegn – heraf ”Leo” og fordi hun til efternavn hedder Wulff, som stavemæssigt på engelsk ligger sig tæt op af et andet fascinerende dyr, nemlig ulven (wolf). Dermed er der så smukt en rød tråd mellem Sarahs identitet som løve og sin forkærlighed for dyreprint i ”ulve-navnet” i brandnavnet. Som Sarah selv beskriver det, så er det, som Leowulffs styles kan, er at kombinere både de farlige dyrs temparament, den skandinaviske minimalisme og franske elegance i et og samme produkt og det er hvad hun rigtig gerne vil have afspejles i navnet

Copyright © Me & the met. All rights reserved.