Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Libertine-Libertine

I 2009 blev det danske brand Libertine-Libertine stiftet af vennerne Rasmus Bak, Pernille Schwarz og Peter Munch Ovesen. Målet var at skabe tøj uden restriktioner hvor der var fokus på diversitet, høj kvalitet og veldesignede items. De tre stiftere inspireres af byens lys, de danske kyster samt moderne kultur, hvilket afspejles i de rene snit og flotte prints. Det danske brand er kendt for deres klassiske og enkle snit som tiltaler den moderne og travle kvinde hvor kvalitet og pasform er vigtigt. Brandet tilbyder også en herrekollektion og ligheden mellem denne og kvindekollektionen er slående. De holder deres stil og vision gennem begge kollektioner og det er en fryd at se. Visionen og målet skinner igennem og det er tydeligt at se, at brandet designer for europæiske stilbevidste kvinder samt mænd hvor kvaliteten er i højsæde. Selv siger brandet at det er til for folk med mod, som gerne vil udfordre sig selv og som vil simulerer deres kreative sjæl uden restriktioner. Det er et brand som fokusere og handler om design, passion og de små detaljer.

Det København baseret brand er med på beatet og er utrolig dygtige til både, at være innovative samt klassiske på en og samme tid. Det er netop derfor at mærket på rekordtid er blevet et hit blandt de danske kvinder. Det er et brand som er kommet for at blive  - både på herre og kvinde siden. Kvalitet og design er i topklasse og mærkets evne til at mixe de gamle og nyere stilarter i et minimalistisk look, gør dem til et populært dansk brand og vi kan ikke vente med at se brandets udvikling over de næste år. Her hos Me & the Met kan du shoppe alle de nyeste varer fra Libertine-Libertine.

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Klassiske designs med et tvist

Libertine-Libertine har et talent for, at designe tidsløst minimalistisk tøj som oftest er klassiske designs med et tvist. De klassiske designs ses i de kendte designs som skjorten, frakker, blazeren og rullekraven. Libertine-Libertine skiller sig ud ved, at ændre lidt i det klassiske så det bliver trendy og moderne. Dette ses især i de smukke smukke prints, snits og farver. Kollektionerne indeholder altid de flotteste blomsterprint, sømandsstriber, prikker og geometriske figurer. Især de grometriske prints er oftest et hit da de gør hver eneste kollektion unik.

Brandet er også Danmarksmestre i at kreere matchende sæts oftest i form af print. Her ses der både sæts i form af shorts eller nederdel som kan bruges med en matchende skjorte. Men også kjoler og jakker kan anvendes som et matchende outfit. Det ser altid godt og utrolig trendy ud når man går fuldt ind på print. Hvis du er mere modig i din stil så kombiner de forskellige prints på kryds og tværs. Det kræver dog et godt modeøje at spotte og sammensætte forskellige prints men når det lykkes er det noget af det sejeste man kan have på. 

Fra hverdag til fest

Alt tøj i kollektionerne kan bruges i hverdagen og dermed på arbejdspladsen. Dog er det altid muligt at få ens hverdagstøj til det blive et flot party outfit. Med de rette accessories kan tøjet nemlig snildt også bruges til festlige anledninger. Så med et stykke tøj fra brandet får du ikke bare et flot design, god kvalitet og perfekt pasform men også et stykke tøj som kan styles til alle begivenheder. De fine skjortekjoler er et perfekt eksempel på dette. Skjortekjolen er et tidsløst design som altid kan bruges og kommer i alle former og farver. Brug en fin skjortekjole med et par sneakers til arbejde og med et par stiletter og en clutch for det perfekte fest look.

Alt lige fra kjoler, skjorter og frakker

Kjoler er altid et hit og som resten af tøjet kommer de selvfølgelig også de i de fineste farver og prints. Et hit denne sæson har været den kimono inspirerede kjole Reason, som laves i blødt stof og lækre farver. Brandet følger også tidens trends ved eksempelvis, at designe culotte bukser med matchende toppe i de smukke efterårs farver flaskegrøn, navy, grå og sart sand. Culotte bukserne er en kombination mellem et par figursyede løse herrebukser som stopper midt på den nederste del af benet. Længden på buksen giver den ellers klassiske buks et sejt look. I hverdagen ville vi style dem med en flot skjorte og et bomberjakke for at skabe kontrast til de klassiske bukser. For et aftenlook, brug dem med en fin blondetop og et par høje støvler.

Libertine-Libertine tilbyder i de kolde måneder enkle, klassiske jakker som er inspireret af den klassiske lange herrejakke med lige skuldre og et enkelt lige snit. Alle jakker komme i de smukkeste efterårsfarver – grå, karamel, navy og sort. Brug jakken med en hættetrøje under og følg et af tidens helt store tendenser. Kombinationen mellem den klassiske og stringente jakke og den street hættetrøje giver en lækker afslappet men stadig stylish vibe. Tag hoodien i en lys pastelfarve hvis du er til det mere feminine look.

Et item Libertine-Libertine er kendt for er deres flotte skjorter som kommer i alle former for print og farver. Skjorten har den perfekte pasform og er et musthave i enhvers kvindes klædeskab. Som skrevet før kan den bruges med en matchende plisseret nederdel for et perfekt sommersæt. Denne sæson elsker vi silkeskjorten i den lette brune farve med forskellige farvede prikker. Den jordfarvede bund er en helt vildt smuk farve og en flot nuance af brun. De sorte og hvide prikker skaber et flot spil og gør det hele lidt mere legesygt. Brug skjorten med de matchende bukser eller et par denim jeans og hvide sneaks.

Derudover kreerer brandet bløde strik, feminine toppe, flotte kjoler og cool accessories - alle i alverdens farver som oftest har en rød tråd til resten af kollektionen. Hver sæson og kollektion er et eventyr og vi glæder os til at se hvad Libertine-Libertine finder på fremadrettet. Vi ved bare at vi gerne ville proppe og stoppe vores garderobe med det cool danske brand og vi glæder os bare til at se næste sæsons kvindekollektion.