Kategorier

Love and Divine

Love and Divine

Love & Divine er et dansk brand, der blev grundlagt i 2016. Man havde dengang et ønske om at skabe feminine styles med et skandinavisk touch til kvinder. Tøjet skulle være enkelt med fede detaljer og i en lækker kvalitet. Dette var målet tilbage i 2016, og dette lever Love & Divine stadig op til, da man altid finder nye og trendy styles i deres kollektioner.

Designerne bag Love & Divine er altid på jagt efter nye trends og tendenser i modeverdenen, og derfor er brandet altid i bevægelse. Der søges efter ny inspiration, der danner baggrund for de nye kollektioner hvert år. Det er vigtigt for Love & Divine, at der skabes et legesygt univers, hvor alt er tilladt, og hvor man får muligheden for at kombinere forskellige, nye styles med tøj, man allerede har hjemme i skabet. På den måde kan kunden selv skabe en personlig og feminin stil.

Det skandinaviske touch er kernen i Love & Divines design og et genkendeligt element i alle kollektioner. Designerne bliver inspireret af trends fra hele verden, men det skandinaviske er altid at finde i detaljen og ses som en rød tråd i hver kollektion. Inspirationen til de nye kollektioner kommer løbende gennem året, og derfor vil Love & Divines kollektioner ikke blive produceret på bestemte tidspunkter sammen med andre standardkollektioner, men i stedet vil de blive produceret, når den rigtige trend spottes. Derfor handler det for Love & Divine om ”mode til tiden”, når de gode ideer og trends omsættes til smukke, nye styles, der er klar til at blive vist frem. På denne måde sikrer Love & Divine, at deres kollektioner altid afspejler nyeste mode og tendenser.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 16

Faldende orden
Side
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.