Kategorier

Lovechild

Lovechild

Lovechild 1979 er et dansk modebrand som siden 2009 har leveret smukke kollektioner til de danske kvinder med fokus på luksus. Designeren bag brandet er den danske kvinde Anne-Dorthe Larsen, som ligeledes er creative director bag de smukke kollektioner. Hun tager udgangspunkt i den klassiske femininitet som udfordres af kvinder i vore tid og dét at kjoler ikke længere er et bærende symbol for kvinder. Brandet repræsenterer derfor en moderne form for femininitet som tiltaler den moderne kvinder da tøjet er nutidigt og afspejler vores generation. I forbindelse med modeuge i august 2015 udtaler Anne-Dorthe, at de tre ord der betegner Lovechild bedst er tilgængeligt, klassisk og gennemarbejdet. Derudover at det er tøj som laves til alle kvinder der værdsætter kvalitet og luksus. 

I 2015 åbnede brandet sin først Flagship Store og det var selvfølgelig i København som ligeledes er brandets fødeby. Idéen var at få tøjet til at står alene, og ved at åbne en fysisk butik fik brandet mulighed for at give deres kunder den fulde historie bag mærket, og hvordan hver eneste stykke tøj skabes. Samlet set er brandet repræsenteret i over 19 shops fordelt over Norden.

I 2015 blev brandet nomineret til Årets Brand ved Elle Style Award efter et fantastisk debutant modeshow under modeugen i København i 2014. Det resulterede også i, at Lovechild fik æren af at åbne hele den københavnske modeuge i sommeren 2015. Dét tyder ikke alene på succes men også en tiltro på, at vi med Lovechild har med brand at gøre, som ved hvad de laver og ved hvor de skal hen.

Vi er mere end glade for at kunne byde Lovechild 1979 velkommen til Me & the Mets webshops. 

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.