Kategorier

Lovechild

Lovechild 1979 er et dansk modebrand som siden 2009 har leveret smukke kollektioner til de danske kvinder med fokus på luksus. Designeren bag brandet er den danske kvinde Anne-Dorthe Larsen, som ligeledes er creative director bag de smukke kollektioner. Hun tager udgangspunkt i den klassiske femininitet som udfordres af kvinder i vore tid og dét at kjoler ikke længere er et bærende symbol for kvinder. Brandet repræsenterer derfor en moderne form for femininitet som tiltaler den moderne kvinder da tøjet er nutidigt og afspejler vores generation. I forbindelse med modeuge i august 2015 udtaler Anne-Dorthe, at de tre ord der betegner Lovechild bedst er tilgængeligt, klassisk og gennemarbejdet. Derudover at det er tøj som laves til alle kvinder der værdsætter kvalitet og luksus. 

I 2015 åbnede brandet sin først Flagship Store og det var selvfølgelig i København som ligeledes er brandets fødeby. Idéen var at få tøjet til at står alene, og ved at åbne en fysisk butik fik brandet mulighed for at give deres kunder den fulde historie bag mærket, og hvordan hver eneste stykke tøj skabes. Samlet set er brandet repræsenteret i over 19 shops fordelt over Norden.

I 2015 blev brandet nomineret til Årets Brand ved Elle Style Award efter et fantastisk debutant modeshow under modeugen i København i 2014. Det resulterede også i, at Lovechild fik æren af at åbne hele den københavnske modeuge i sommeren 2015. Dét tyder ikke alene på succes men også en tiltro på, at vi med Lovechild har med brand at gøre, som ved hvad de laver og ved hvor de skal hen.

Vi er mere end glade for at kunne byde Lovechild 1979 velkommen til Me & the Mets webshops. 

Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden

Feminisme som vision bag brandet

Brandet er Nué Groups yngste brand, og har siden skabelsen skabt succes hver eneste sæson. Brandet har siden tilblivelsen fået en loyal kundeskare, som tiltales af den gode kvalitet samt skandinaviske og franske charme.

Tøjet tiltaler den moderne kvinder som ønsker tidsløst luksuøst modetøj. Alle kollektioner designes af brandets powerteam bestående kun af kvinder og med Anne-Dorthe i spidsen og finder grobund i kvindernes egen personlig stil.

Vision bag kollektionerne er, at alle styles ikke skal være forbeholdt en bestemt årstid, men skal kunne anvendes året rundt.

Æstetikken hos Lovechild 1979 er feminin men samtid maskulin. Kjoler definerer ikke længere kvinder og derfor fokuseres der på bukser, suit og skjorter som Lovechild mener netop repræsenterer den moderne kvinder. Den moderne feministiske tilgang til designet udelukker på ingen måde de klassiske styles som kjoler og nederdel. De er dog præget af mere moderne og maskuline træk hvilket blandt andet ses i skræddersyet silhuetter og jakkesæts. Det giver plads til at man kan udvikle sin egen personlige stil, da brandets tøj både kan styles så de er hovedsagelig feminine eller maskuline.

Denne vision bag tøjet var let at spotte da brandet fremviste deres SS17 kollektion under Copenhagen Fashionweek. Her slentrede de smukke modeller i grønne omgivelser omkranset af store smukke blomsterbuske og bede i Glyptotekets smukke have. Som modstykke til den elegante og pigede location gik modellerne ned af en grusvej i fine kjoler hvor der var tilsat et råt bælte eller i jakkesæts. Balancen mellem de to modpoler, som feminisme og maskulinitet er, er en utrolig udfordrende vision at have. Men Lovechild formår at finde balancen og lave enestående kollektioner sæson for sæson. 

Printet favoritter i top kvalitet

Lovechild er ikke bare gode til at skræddersy og designe cool styles men de er også verdensmestre i print og farver.

Hver eneste årstid byder på nye og seje print. Vi har set alt fra store polka prikker og små fine blomster til punkinspireret tern.

En favorit denne sæson er Water Color printet som ligner en mellemting mellem et smukt akrylmaleri og en sky. Printet fås i en smuk baby lyseblå farve og en sart orange. Printet præger alt fra sommerkjole i lækker silke til skjorter - perfekte til kontoret.

En anden favorit er det sarte røde stof som optog en stor del af kollektionen. Det er vævet materiale i små røde, blå og hvide tern. Det seje stof giver en utrolig cool kontrast og vi er især vilde med jakkesættet og den langærmede kjole i dette materiale.

Matchende sæt er en gennemgående trend hos det københavnske brand og ses på tværs af materialevalg, print og farver. Vi elsker især de flotte matchende culotte bukser og habitjakke i blomsterprint. 

Accessories og cool basisvarer

De flotte prints findes også i brandets accessories hvilket skaber en rød tråd gennem hele kollektionen. Du kan derfor shoppe Iphone covers eller silketørklæder i matchende print med tøjet. Hvor cool er det ikke at gå all in og matche ens outfit med sit mobil cover? Eller hvad med badetøj? Du kan ligeledes finde bikinier og badedragter i samme farver og print.

Lovechild tilbyder også basisvarer i top kvalitet. Her ses striktrøjer i lækre alpaca og merino uld materialer og i farver som grøn, blå, nude og multi.   

T-shirts er ligeledes en genganger og findes altid i den fineste kvalitet. Fås i alt fra pastelfarver til sømands striber i diverse farver. Oftest er der også såkaldte statement t-shirt hvor en cool illustration præger t-shirten. Denne sæson ses der et logo af en banan og af vores planet Jorden, som et logo på venstre brystet.

De to t-shirts er ultra cool og vil være perfekte til et par jeans og sneakers eller en fin nederdel og et par rå støvler. 

Lovechild 1979 har gennemgået en stor udvikling siden deres første modeshop under SS15 fashionweek. I dag er brandet let genkendeligt grundet de smukke detaljer og enestående print. Uanset hvilken stil og smag du har, så skal du nok finde noget du vil elske hos Lovechild. Vi glæder os allerede til de fremtidige sæsoner så vi kan se hvad Lovechild ellers kan finde på. 

Copyright © Me & the met. All rights reserved.