Kategorier

Lulu's Drawer

Lulu's Drawer

Lulu’s Drawer er et dansk brand, der har eksisteret siden 2015. Ejerne bag virksomheden er Catia Damm Ragus, May Choi og Aksel Damm, der alle har bragt forskellig viden, baggrund og kompetencer ind i virksomheden. Lulu’s Drawer er en virksomhed, der er dedikeret til kunsten at forkæle sine kunder gennem blødt og behageligt undertøj, nattøj og loungewear. Nøgleordene til at beskrive deres styles og brand er comfy, cool og sjove detaljer, mens målet er at hylde kvinders individualitet og at skabe produkter, der formår at kombinere det smukke og feminine med det behagelige.

Alle kollektioner er hvert år baseret på naturlige kvaliteter og styles, som kan være en del af kundens garderobe i årevis. Både fordi designet er enkelt og tidsløst, men også fordi produkterne er af høj kvalitet. Det er vigtigt for Lulu’s Drawer, at det er mere end blot et stykke tøj, man køber. Det skal gøres til en oplevelse, der giver mere end man havde forventet. Der er tænkt over alle detaljer – både i forbindelse med selve købsoplevelsen, men også i forhold til de små ekstra ting; fx at alle produkter er lavet med franske sømme, så det også ser pænt ud indvendigt. Dette gælder både i deres trusser såvel som silkevarer.

Ideen bag virksomheden var at skabe noget, der ikke enten var smukt eller behageligt, men gerne en kombination af begge dele. Ejerne ønskede at skabe en lingerilinje, der ikke var så omstændig. Derfor startede de med at skabe en helt basic linje, der kun havde få forskellige kvaliteter, farver og styles. Linjerne er dog de senere år blevet udvidet en del, så det er muligt at mixe og matche undertøjet og få den samme model i flere farver og blonder. Man er derfor sikker på at finde noget hos Lulu’s Drawer, der passer til ens smag og krop.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.