Extra 10% på udsalg - brug koden EXTRA10 i checkout | Gratis levering på ordrer over 500 kr.

x

Lulu's Drawer

Lulu’s Drawer er et dansk brand, der har eksisteret siden 2015. Ejerne bag virksomheden er Catia Damm Ragus, May Choi og Aksel Damm, der alle har bragt forskellig viden, baggrund og kompetencer ind i virksomheden. Lulu’s Drawer er en virksomhed, der er dedikeret til kunsten at forkæle sine kunder gennem blødt og behageligt undertøj, nattøj og loungewear. Nøgleordene til at beskrive deres styles og brand er comfy, cool og sjove detaljer, mens målet er at hylde kvinders individualitet og at skabe produkter, der formår at kombinere det smukke og feminine med det behagelige.

Alle kollektioner er hvert år baseret på naturlige kvaliteter og styles, som kan være en del af kundens garderobe i årevis. Både fordi designet er enkelt og tidsløst, men også fordi produkterne er af høj kvalitet. Det er vigtigt for Lulu’s Drawer, at det er mere end blot et stykke tøj, man køber. Det skal gøres til en oplevelse, der giver mere end man havde forventet. Der er tænkt over alle detaljer – både i forbindelse med selve købsoplevelsen, men også i forhold til de små ekstra ting; fx at alle produkter er lavet med franske sømme, så det også ser pænt ud indvendigt. Dette gælder både i deres trusser såvel som silkevarer.

Ideen bag virksomheden var at skabe noget, der ikke enten var smukt eller behageligt, men gerne en kombination af begge dele. Ejerne ønskede at skabe en lingerilinje, der ikke var så omstændig. Derfor startede de med at skabe en helt basic linje, der kun havde få forskellige kvaliteter, farver og styles. Linjerne er dog de senere år blevet udvidet en del, så det er muligt at mixe og matche undertøjet og få den samme model i flere farver og blonder. Man er derfor sikker på at finde noget hos Lulu’s Drawer, der passer til ens smag og krop.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Bløde pyjamasser

Lulu’s Drawer producerer ikke kun undertøj, men også de blødeste og fineste pyjamasser i flotte farver og print. Virksomheden har en stor kærlighed til nattøj og den klassiske pyjamas, og derfor arbejder de altid på at skabe cool styles uden at gå på kompromis med komforten. Pyjamassen skal frem for alt være super behagelig at have på, men ønsket er også, at man skal føle sig feminin og smuk imens. Derfor er nattøjet netop lavet i de blødeste kvaliteter, som er rart at have på og sove i og samtidig smukt med fine detaljer.

Nattøjet findes både i helt klassisk stribet print i bl.a. lyserød og blå og i andre mere farverige print. Inspirationen til kollektionerne kommer fra trends og tendenser inden for modebranchen og bolig, men kan også komme fra naturen eller arkitektur. Den kreative direktør tager ofte billeder af det, der inspirerer hende, og drøfter det med sine samarbejdspartnere efterfølgende. Hovedinspirationskilden har dog været at udfylde de huller, som ejerne synes der manglede ved det undertøj og nattøj, man ellers kunne købe.

Undertøj uden bøjler

Et af kendetegnene ved Lulu’s Drawers undertøj er bh’erne, der alle er lavet uden bøjler. I stedet finder man støtten i den brede elastik, så man sikrer, at bh’en stadig støtter de rigtige steder og sidder godt. Det er designer Catia, der har udviklet dem med henblik på at skabe bh’er til alle kvinder, som gerne vil være fri for generende bøjler. Det er meget vigtigt for virksomheden og dens designere at skabe produkter, som de mener ellers ikke findes på markedet og at være opmærksomme på alle de små detaljer, som normalt kan irritere eller genere ved undertøj, når man har det på. Derfor har man også fjernet de små carelabels i trusserne og bh’erne og i stedet sat det på det lille bånd, som varerne pakkes ind i. 

Det samme gør sig gældende med bh’erne; der er ingen generende små mærker eller detaljer, som man efterfølgende bliver nødt til at klippe ud. Det er behageligt at have på og sidder som det skal. Dette er også en af grundene til, at produkterne har været længe undervejs, fordi de kvindelige designere har været opmærksomme på at tage højde for alle de ting, som normalt har irriteret dem ved andet undertøj på markedet. Alt undertøjet er derfor også lavet i fleksible materialer, så det ikke sidder og skærer ind i huden. Man kan derfor være helt sikker på at få et sæt undertøj fra Lulu’s Drawer, der er behageligt, og som ikke strammer nogen steder, men som samtidig får en til at føle sig feminin og godt tilpas. 

Kimonoer og kåber

Lulu’s Drawer har desuden også bløde og behagelige kimonoer og kåber i sit sortiment, der findes i masser af farver og print. De er ligesom med resten af produkterne skabt med henblik på at føle sig smuk og behageligt tilpas samtidig. Dette formår Lulu’s Drawer at gøre, fordi de tilbyder tøj i både enkle farver og striber og lidt mere vilde og farverige print, så der er noget til enhver smag. Både kåber og kimonoer findes i korte og lange modeller og med korte og lange ærmer, så de dækker alle behov.

Kimonoerne er smarte, fordi de både kan bruges lukkede som kjoler og åbne for at opnå forskellige looks. Dette ses meget i modebilledet lige nu, hvor man har mulighed for at benytte det samme stykke tøj på flere forskellige måder, afhængig af om man skal på arbejde eller til et mere festligt arrangement. Kåberne er produceret i de blødeste materialer, så de er fantastiske at have på derhjemme om morgenen og i weekenderne udenpå nattøjet. De findes ligeledes i forskellige modeller, kvaliteter og farver ligesom resten af produkterne. Der findes få styles i Lulu’s Drawers sortiment, men til gengæld er de alle gennemtænkt og produceret i de bedste og blødeste materialer, for at sikre kunden en luksuriøs og god oplevelse, hver gang man tager deres produkter på – om det så er undertøj, pyjamas, loungewear, kimono eller en kåbe.