Kategorier

M.i.h Jeans

M.i.h Jeans

Det britiske denim brand M.i.h Jeans har gennem fem årtier designet jeans og er med tiden blevet kendt som ”the London girl’s denim brand”. Med sin 70’er inspirerede stil er M.i.h Jeans det ultimative jeans mærke som bestræber sig på at designe vintage denim med moderne materialer, hvilket har ført til et særdeles stilfuldt design, som passer ind i enhver garderobe.

Brandets vision er at skabe ready-to-go beklædning af de bedste materialer, som også forklarer, hvorfor det er højt elsket af alle og ses i sammenhæng med både afslappet beklædning og finere outfits. Brandets designs er typisk beskrevet som bekvemmeligt, let at elske og ”free spirited”. ”Free spirited” kommer af udsagnet ”the blue jean spirit”, som har været knyttet til M.i.h Jeans lige siden begyndelsen.

Designeren bag brandet er Chloe Lonsdale, som er datter af ”the blue jean king”, Tony Lonsdale. Chloe har siden hun var helt lille været stærkt påvirket af Londons gadekultur og samtidig været omgivet af denim, som også forklarer hendes passion for jeans og vintage denim. Netop disse faktorer danner også grundlag for brandets inspiration og design.

M.i.h Jeans er særdeles miljøbevidste og bæredygtighed står højt på listen over brandets fokuspunkter. Brandet vil gerne være med til at mindske vandspild, og det gør de blandt andet ved at være bevidste om hvor, de materialer de bruger, kommer fra, samt sørge for, at produktionen af deres designs ikke er skadeligt for miljøet.

Der er mange grunde til at investere i et design fra M.i.h Jeans, som ikke kun laver de ikoniske jeans, men også har et udvalg af trøjer, skjorter, kjoler, jakker, nederdel og jumpsuits. Nu kan du købe mærket her hos Me and the Met. 

Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.