Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

M.i.h Jeans

Det britiske denim brand M.i.h Jeans har gennem fem årtier designet jeans og er med tiden blevet kendt som ”the London girl’s denim brand”. Med sin 70’er inspirerede stil er M.i.h Jeans det ultimative jeans mærke som bestræber sig på at designe vintage denim med moderne materialer, hvilket har ført til et særdeles stilfuldt design, som passer ind i enhver garderobe.

Brandets vision er at skabe ready-to-go beklædning af de bedste materialer, som også forklarer, hvorfor det er højt elsket af alle og ses i sammenhæng med både afslappet beklædning og finere outfits. Brandets designs er typisk beskrevet som bekvemmeligt, let at elske og ”free spirited”. ”Free spirited” kommer af udsagnet ”the blue jean spirit”, som har været knyttet til M.i.h Jeans lige siden begyndelsen.

Designeren bag brandet er Chloe Lonsdale, som er datter af ”the blue jean king”, Tony Lonsdale. Chloe har siden hun var helt lille været stærkt påvirket af Londons gadekultur og samtidig været omgivet af denim, som også forklarer hendes passion for jeans og vintage denim. Netop disse faktorer danner også grundlag for brandets inspiration og design.

M.i.h Jeans er særdeles miljøbevidste og bæredygtighed står højt på listen over brandets fokuspunkter. Brandet vil gerne være med til at mindske vandspild, og det gør de blandt andet ved at være bevidste om hvor, de materialer de bruger, kommer fra, samt sørge for, at produktionen af deres designs ikke er skadeligt for miljøet.

Der er mange grunde til at investere i et design fra M.i.h Jeans, som ikke kun laver de ikoniske jeans, men også har et udvalg af trøjer, skjorter, kjoler, jakker, nederdel og jumpsuits. Nu kan du købe mærket her hos Me and the Met. 

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

M.i.h Jeans til hende

Brandets jeans er de perfekte jeans i 70’er stil. Ifølge designeren selv er det den unikke fortolkning af vintage denim med et snert af modernitet i materialerne, der er skyld i omtalen og grunden til brandet er blevet så kendt. M.i.h Jeans’ ikoniske model ”Marrakesh” symboliserer alt hvad brandet ønsker at stå for og gerne vil udtrykke gennem sine designs. Deres ”free spirit” står til grund for de bekvemme bukser og gør dem umulige ikke at elske. Brandet er nået ud til mange og deres designs ses på store personligheder såsom Jessica Alba, Jennifer Lawrence, Katie Holmes, supermodellen Elle MacPherson og mange flere.

Modeller

Der er ikke grænser for, hvilke modeller M.i.h Jeans tilbyder. Der er alt fra boyfriend jeans til straight leg til slim jeans. Lige meget hvad du søger, så kan du finde det blandt et af M.i.h Jeans designs. Dine nye jeans kan du matche med alt lige fra en simpel top til en flot skjorte eller noget helt tredje – kun fantasien sætter grænser, og man går aldrig galt i byen med et par fede jeans. 

Jubilæumskollektionen

Da brandet rundede de 10 år skulle det markeres. M.i.h Jeans designede en ekstraordinær kollektion i forbindelse med begivenheden – denne kollektion fik navnet ”M.i.h Jeans Cult Denim Project”. Kollektionen havde til formål at skabe synergi mellem kvinden og hendes fortrukne jeans – det perfekte par, som altid ville redde en tøjkrise og som man gang på gang ville vende tilbage til.

Inspirationen til denne jubilæumskollektion fandt de ved hjælp af sine egne designs. Udgangspunktet lå i de bedst sælgende produkter samt designerens egne favoritter. Med denne kombination samt interessen for at skabe det perfekte 70’er vintage look blev kollektionen til ti genstande, som primært bestod af jeans men også en denimkjole var at finde. Denne denimkjole bar præg af et afslappet look for at kunne fuldende den perfekte hverdagsgarderobe.

Kollektionen fik meget omtale og blandt andet i Elle blev den beskrevet som vidunderligt smuk og som et godt forsøg på at skabe de perfekte jeans med det helt rigtige vintage look – som lykkedes.

I kollektionen finder man Caron jeansene, som med sit klassiske snit samt moderne touch er blevet udpeget som favoritten. 

Den ultimative denimgarderobe

Et par slanke jeans i god kvalitet er et must have i en hver kvindes garderobe. Chloe Lonsdale har designet et par netop til dette formål, nemlig M.i.h Jeans’ model Linda 501s. Disse jeans kan bruges af både unge kvinder såvel som kvinder op i årene.

Ifølge designeren selv er det perfekte match til et par lækre jeans en stribet sweater eller en t-shirt. Chloe Lonsdale er vild med striber til jeans-looket. Chloe Lonsdale elsker fornemmelsen af denim, der former sig efter kroppen og selv har hun en garderobe bestående af over 50 par jeans. Hun veksler mellem to par jeans i løbet af et halvt årstid, hvorefter hun skifter dem ud med nye par. Inspirationen finder hun hos store klassiske ikoner som Jane Birkin, Laren Hutton og Kate Moss, men også fra sin mor Chekkie, som har været model for mærket.