Kategorier

M Missoni

M Missoni

Brandet M by Missoni er kendt for sin signaturstil med mønstre, farver og prints. Mærket er lillesøster til det populære søster brand Missoni. M By Missoni kollektionerne er didikeret til unge og sofistikeret kvinder, som elsker Missoni looket og som ikke er bange for at skille sig ud. Brandet kreerer afslappet og alsidigt tøj som kan bæres på arbejdet og til fest.

Det italienske mærke drives som en familievirksomhed, hvor børnene til grundlæggerne Ottavio og Rosita Missoni driver den internationale virksomhed. Det er børnene Angela, Vittorio og Luca som deles om ansvaret for at føre det 50 år gamle brand frem og forny det traditionsrige brand. Angela Missoni er Kreativ Direktør og det er tydligt at se, at hun forsætter succesen fra hvor hendes forældre slap. Selv siger hun at Missoni laver kollektioner med ready to wear styles, som nemt kan mixes og matches. Det er tøj som kvinder kan bruge hver eneste dag og som er brugbart i mange år frem.

Missoni signaturstilen er præget af paletter, mønstre og print og er i dag blevet synonym med god stil. Især er brandet blevet kendt for sit signatur strik med farver og mønstre. Du kan shoppe kjoler, toppe, bukser, badedragter, skjorter, nederdele, pandebånd og tasker i det fine print. Kollektionen giver kvinder mulighed for et total look fra top til tå men kan også kombineres med andre fine styles i andre farver og materialer. Strikbrandet har et luksus boheme look som både er anvendelig og alsidigt.

I dag forhandles brandet i mere end 60 lande og vi er glade for at kunne repræsentere det fine brand her i København og Danmark. Så shop dine ynglings M By Missoni varer her hos os.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.