Levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund fra 15 kr. | Gratis levering på ordrer over 400 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

M Missoni

Brandet M by Missoni er kendt for sin signaturstil med mønstre, farver og prints. Mærket er lillesøster til det populære søster brand Missoni. M By Missoni kollektionerne er didikeret til unge og sofistikeret kvinder, som elsker Missoni looket og som ikke er bange for at skille sig ud. Brandet kreerer afslappet og alsidigt tøj som kan bæres på arbejdet og til fest.

Det italienske mærke drives som en familievirksomhed, hvor børnene til grundlæggerne Ottavio og Rosita Missoni driver den internationale virksomhed. Det er børnene Angela, Vittorio og Luca som deles om ansvaret for at føre det 50 år gamle brand frem og forny det traditionsrige brand. Angela Missoni er Kreativ Direktør og det er tydligt at se, at hun forsætter succesen fra hvor hendes forældre slap. Selv siger hun at Missoni laver kollektioner med ready to wear styles, som nemt kan mixes og matches. Det er tøj som kvinder kan bruge hver eneste dag og som er brugbart i mange år frem.

Missoni signaturstilen er præget af paletter, mønstre og print og er i dag blevet synonym med god stil. Især er brandet blevet kendt for sit signatur strik med farver og mønstre. Du kan shoppe kjoler, toppe, bukser, badedragter, skjorter, nederdele, pandebånd og tasker i det fine print. Kollektionen giver kvinder mulighed for et total look fra top til tå men kan også kombineres med andre fine styles i andre farver og materialer. Strikbrandet har et luksus boheme look som både er anvendelig og alsidigt.

I dag forhandles brandet i mere end 60 lande og vi er glade for at kunne repræsentere det fine brand her i København og Danmark. Så shop dine ynglings M By Missoni varer her hos os.

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Print og mønstre som signatur

M by Missoni er kendt for zig-zag og jacquardvævede blomsterstrik som både er praktisk og komfortabelt. Tøjet er designet til at blive brugt år efter år men selvom det karakteristiske print anvendes sæson efter sæson så fornyes og redesignes det klassiske look hver eneste år. Mønstrene og printet er hovedsageligt inspireret af naturen, kunst og arkitektur men findes også i opdagelsen af anderledes vaner og nye kulturer. Inspirationen kommer til udtryk i konstruktioner, print, snit og pasform.

Tøjet er en darling hos flere modeksperter og It girls. Derfor kan tøjet tit spottes i gadebilledet hos både gamle, unge, mænd og kvinder. De store brede bukser med matchende skjorte i det zig-zaggede stof har især været populær og det er forståeligt. Pasformerne sidder lige i skabet og de finer farver får en til at tænke på sol og sommer. Style med et par sneakers og en sort cross-body taske for et fuldent look.

Tøjet succes er uden tvivl grundet det flotte designs, farver og prints. Men kvaliteten af tøjet står også for en stor del af populariteten. Tøjet er lavet i det bedste materiale og det holder bare. Så køb et stykke Missoni tøj og forvent at kunne bruge det i mange år fremover.

M By Missoni: Alt fra kjoler til ponchoes og pandebånd

M By Missoni laver kollektionen som har det hele. Især kjolerne er til at dø for og der er noget for enhver smag. Hvad med en elegant aftenkjole, en let sommerkjole eller en super blød strikkjole?

De fine kjoler kan fås i mange farver og materialer. Derudover er der noget for en enhver type kvinde. Er du til en kort og sexet kjoler kan du få det. Men der designes også knælange kjoler med lange ærmer og flotte detaljer. Flæser præger også mange af kjolerne, hvilket gør kjolerne endnu finere. Du kan også shoppe gulvlange kjoler som er perfekte en fin aften ude eller til lange gåture på stranden uden sydens sol.

Missoni har skabt et let genkendeligt look takket været dets distinkte look og unikhed. Print og mønstre er blevet signatur looket for brandet men det kan også meget mere end det. Udover over det zigzaggede print fås tøjet også med fine blomster, tegneserier og geometriske figurer. De fine print pryder også flotte sæt af bukser og toppe som både kan bruges sammen - og kombineres med andre styles.

Statement prints er uden tvivl brandets stærkeste force, men vi er også vilde med de feminine nederdele, bløde striks, flotte turtlenecks og trendy skjorter. Ens for alle styles er at de laves i super kvalitet, hvilket gør tøj utrolig behagelig at have på. Følelsen hos Missoni er afslappet, cool and chic. Tøjet passer alle typer og kan styles på et utal af måder. Så find dit næste moderigtige og trendy outfit her hos Missoni.

Accessories: Tasker, sokker og badetøj

Hver eneste sæson tilbyder det italienske modehus også en flot accessories kollektion. Så har du brug for en ny bikini, et par sokker, taske, pandebånd, bælter eller sko så kan du få det hos Missoni. Det fine ting fås også i det karakteristiske strikmønster af striber og bølger. Du kan også shoppe taskerne i seje farver som sølv, guld, pink og gul.

M By Missoni er den ungdommelig del af Missoni og henvender sig til både leg og arbejde. Så gå all in og brug Missoni printet fra top til tå eller kombinere med andre materialer og geometriske mønstre. Vi er især vilde med de farverige strømper som er perfekte til at skabe noget ravage og vildskab i et look. Sokkerne er perfekte sammen med et par hvide sneakers eller en sort stilet. Strømperne er med til at skabe en fed kontrast til en ellers neutral sko og outfit. Så pift et sort eller kedeligt outfit op med et cool bælte eller hårbånd i det jacquardvævede stof for et cool look.

M By Missoni hos Me & the Met

M By Missoni og Me & the Met er et match made in heaven. De fine prints og farver passer perfekt ind i vores sortiment og kan sagtens kombineres med andre fine brands. Så shop din nye Missoni garderobe her hos os og få det leveret det indenfor en time hvis du bor i København.