Kategorier

Maria Black

Maria Black

Det danske smykkebrand Maria Black, som er skabt af designeren af samme navn, er i dag et af Danmarks største smykkebrands. Maria har siden begyndelsen stræbet efter at skabe smykke som både er ”badass” og feminine på en og samme tid. Der er intet der hedder kompromis for den danske designer og det ses klart i kollektionerne. Dette har bragt brandet fra at være et standard smykkefirma til at være et eksklusivt brand, som i dag forhandles over hele verden i store og eksklusive butikker.

År efter år har Maria Black udfordret og udvidet rammen for hvad smykker kan være. Hun designer med en åbenhed og med fokus på køn som et neutral begreb. Hun finder inspiration fra vores svenske naboer og udviklingen i hele kønsdebatten. Det gør smykkerne moderne, relevante og innovative. Øreringe, ringe, halskæder og armbånd er fast inventar i kollektionerne og kommer i materialer som guld, sølv, oxideret og rosa. Dertil laves flere at smykkerne med sten som diamanter, hvilket er en flot og feminin kontrast til de altid rå designs.

I indre København er firmaets flagship store lokaliseret. Butikken har netop undergået en stor forandring, hvor visionen bag er at undgå den klassiske smykkebutik, hvor man har følelsen af at være på museum eller på et kikset loppemarked. Derfor kan man prøve, se og føle alle smykkerne. Smykkerne kan udover i denne butik forhandles i en lang række butikker landet og - udlandet over.

Vi er her hos Me & the Met store fans af det danske brand og ser altid frem til sæsonens nye kollektion. Mangler du et nyt smykke eller vil forkæle en du elsker, så find dine Maria Black favoritter lige her!

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.