Kategorier

Maria Black

Det danske smykkebrand Maria Black, som er skabt af designeren af samme navn, er i dag et af Danmarks største smykkebrands. Maria har siden begyndelsen stræbet efter at skabe smykke som både er ”badass” og feminine på en og samme tid. Der er intet der hedder kompromis for den danske designer og det ses klart i kollektionerne. Dette har bragt brandet fra at være et standard smykkefirma til at være et eksklusivt brand, som i dag forhandles over hele verden i store og eksklusive butikker.

År efter år har Maria Black udfordret og udvidet rammen for hvad smykker kan være. Hun designer med en åbenhed og med fokus på køn som et neutral begreb. Hun finder inspiration fra vores svenske naboer og udviklingen i hele kønsdebatten. Det gør smykkerne moderne, relevante og innovative. Øreringe, ringe, halskæder og armbånd er fast inventar i kollektionerne og kommer i materialer som guld, sølv, oxideret og rosa. Dertil laves flere at smykkerne med sten som diamanter, hvilket er en flot og feminin kontrast til de altid rå designs.

I indre København er firmaets flagship store lokaliseret. Butikken har netop undergået en stor forandring, hvor visionen bag er at undgå den klassiske smykkebutik, hvor man har følelsen af at være på museum eller på et kikset loppemarked. Derfor kan man prøve, se og føle alle smykkerne. Smykkerne kan udover i denne butik forhandles i en lang række butikker landet og - udlandet over.

Vi er her hos Me & the Met store fans af det danske brand og ser altid frem til sæsonens nye kollektion. Mangler du et nyt smykke eller vil forkæle en du elsker, så find dine Maria Black favoritter lige her!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Smukke halskæder og øreringe med en innovativ tilgang

Designeren Maria Black tester og udvikler nye teknikker for at teste grænsen for hvad smykker kan være. Det afspejles i de innovative kollektioner hvor to smykker aldrig er ens. Filosofien bag er at jo mere kompleks et smykke er desto mere interessant er det. Kollektionerne skal altid være relevante og altid i udvikling for at ikke at fastfryse i markedets trends.

Denne sæsons kollektion har et ”piercing look” som er inspireret af det urbane og rå miljø, men hvor looket er redefineret til at være et eksklusivt og personligt look. Et af hovedsmykkerne er en ørering som ligner den er hægtet ind i selve øre – næsten som en ”stretch” som oftest ses i gadebilledet. I kollektionen er smykket gjort eksklusivt og feminint gennem rene linjer, excellent håndværk og et moderne design.

Kollektionerne er en afspejling af Maria Blacks eget følelsesregister. Vi kommer rundt om følelser som glæde, smerte, forvirring, kærlighed, ecstasy og latter – alt afhængig af hendes humør. Dette er grundstenene i enhver kollektion og der hvor alle kollektioner starter.

Der hentes også inspiration fra kunstnere fra film, musik og kunstverden. Denne sæson er inspireret af sangen FKA Twigs. Dette ses i det rå men samtidig feminine udtryk. Designeren bag siger selv at hun skal forstille sig den engelske sangerinde bære alle smykkerne, og hvis hun ikke kan det, så bliver smykket kasseret. David Bowie er også en konstant kilde til inspiration og der ses oftest flere referencer til sangeren i kollektionerne. Derudover elsker Maria Black stærke silhuetter, simple designs og føler en stærk forbindelse til simpelheden der eksisterer i den japanske kunst og kultur.

Alle disse inspirationskilder og det stærke håndværk Maria Black udfører skaber en unik og gennemarbejdet kollektion sæson efter sæson.

Put a ring on it!

I alle kollektioner findes et stort udvalg af ringe. Ringene kommer i alle former og farver og der findes derfor altid en ring for alle.

Der er altid en rød tråd i kollektionen og de fine ringe passer altid sammen med en halskæde, et par øreringe og et armbånd så du kan shoppe de fineste sæt. Du kan også sagtens mixe og matche smykkerne for et cool look.

Et smykke kan pifte et hvert outfit op og gøre selv den kedeligste bluse festlig. Bare tilføj et par flotte øreringe, en statement halskæde eller en stor ring. De sidste par sæsoner har været præget af det afslappet sportslook. Det er en stærk og vedvarende trend hvor især hættetrøjer er i centrum. Style en unisex hoodie med et par store øreringe og feminine ringe for et cool og trendy outfit.

Disruption som inspiration

Forholdet mellem mode, power og køn har udviklet sig de senere år og har i dag fundet en stærk position i modeindustrien. Maria Black udfordrer vores billede af opdelingen af køn ved at designe smykker som ikke bare passer mænd eller kvinder - men alle. Med den nye kollektion ”Disruption” har Maria Black skabt en kollektion, som både er smuk og nyskabende med de androgynske former og udtryk der eksisterer. Kollektionen placerer sig midt i debatten og det trendy uni-sex og gender-natural smykke univers. Den fine kollektion består af smykker som har et trendy og afbrækket look. Smykkerne ligner ikke noget som er set før, hvilket uden tvivl er brandets største styrke. De kan nemlig skabe og designe styles som er helt fremme i modebilledet.

Me & the Met som ny stolt forhandler

Står du og mangler det perfekte accessories til en aften ude eller en lille gave til din søster eller veninde? Bare rolig - Me & the Met klarer den for dig.

Vi leverer nemlig dit nye yndlings smykke lige til døren inden for 1 time. Du får altid pakket dit nye smykke i en fin æske og indpakning så dit shoppefund altid følelses som en gave. Shop dit nye fund og favoritter her hos os.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.