Kategorier

MarMar

Hos Me & The Met er vi stolte at kunne præsentere det populære brand MarMar Copenhagen, der producerer det fineste børnetøj i alderen 0-14 år. Sortimentet består af alt fra bodystockings og leggins til fine kjoler, cardigans og smart overtøj, som for eksempel vinterjakker i nylon og polyester. Udvalget spænder bredt til alle aldre og behov. Der er to årlige kollektioner, som vi fast tilbyder her hos Me & the Met. Kollektionerne byder hvert år på styles i flotte, afdæmpede basisfarver, samt lære modal- og leopardserier, der passer ind i alle børnegarderober.

MarMar Copenhagen er især kendt for sine leopardstyles til de helt små, der findes i forskellige farver, men som fås i de fleste styles. Dette print er et af de helt velkendte, men MarMar tilbyder også mange andre enkle designs, der er tidsløse og med sikkerhed ikke går af mode lige foreløbig. Tankegangen hos MarMar er nemlig at producere tøj, der er stilrent og bevidst nedtonet i looket. Samtidig er tøjet et tydeligt bevis på, at børnetøj ikke ’kun’ behøver at være praktisk, men også kan være cool og fint – både på legepladsen, i børnehaven eller til familiefødselsdag.

Marlene Anine Holmboe er designeren bag brandet og har siden 2008 skabt succes med MarMar Copenhagen. Hun er uddannet fra Danmarks Designskole og har tidligere designet børnetøj fra andre kendte danske børnetøjsmærker. Da hun startede sin egen virksomhed, var et fokusområderne at skåne miljøet i produktionsfasen, så derfor ønskede hun at producere alt tøjet i øko-tex certificerede tekstiler for at undgå skadelige kemikalier. Derudover var komforten ligeledes essentiel, så alle børn – uanset alder – har mulighed for at bevæge sig og møde verden på egne præmisser uden at skulle blive begrænset af tøjet.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 13

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 13

Side
pr. side
Faldende orden

MarMar Modal

Serien ”Modal” fortjener at blive præsenteret i et lille afsnit for sig selv. Denne serie er mange forældres fortrukne valg hos MarMar, da modalkvaliteten er noget helt særligt. Modalkvaliteten er super blød, et åndbart produkt og samtidig et formstærkt materiale. Det alle forældre venter på, er det store udsalg, hvor hele MarMars sortiment bliver solgt til de bedste priser. Hold altid øje med hvad MarMar byder på, så skal du nok være sikker på at få fingrene i de bedste af slagsen.

MarMars modalkollektioner findes i et utal af farver, herunder caramel, navy og grå. I de senere kollektioner er sortimentet blevet udvidet, så det ikke længere kun er bodystockings, bluser og leggins, men også rullekraver og huer, der findes i denne lækre kvalitet. De nedtonede og enkle print med fx striber kan sammensættes med andre styles fra kollektionerne for forskellige udtryk afhængig af anledningen. Tøjet kan sammensættes på mange måder til både drenge og piger – om man ønsker at være en cool skater eller fin ballerina. Èn ting er dog sikker uanset hvordan man sammensætter tøjet eller ønsker at se ud: tøjet vil aldrig være en hindring for fri leg og bevægelse. Det er nemlig en af grundtankerne bag MarMar Copenhagen.

Certificerede tekstiler

Marlene Anine Holmboe har designet børnetøj for kendte børnetøjsmærker lige indtil 2008, hvor hun valgte at tage skridtet og starte sit eget. Dette skyldtes ikke kun at designe lækkert børnetøj, men det at lave børnetøj i god kvalitet med så vidt muligt en tanke på miljøet. ”Jeg er meget optaget af at behandle verden omkring mig med respekt og sørge for, at give mere end vi tager, både miljømæssigt og på alle andre måder.” Sådan beskriver Marlene Anine Holmboe idéen bag MarMar Copenhagen, hvor hun i dag får produceret børnetøjet i øko-tex certificerede tekstiler. Samtidig bliver børnetøjet produceret så tæt på Europa som muligt – netop for at minimere transporten, så man derved kan skåne miljøet mest muligt. Man kan roligt sige, at MarMar sørger for at skabe et slutprodukt uden kedelig kemi og med en vigtig omtanke for miljøet. 

Cool og praktisk overtøj

MarMar har gennem årene udvidet og udviklet mange styles til alle formål, herunder overtøj til alle aldre. Overtøjet er både praktisk og varmt hele efteråret og vinteren, så legen udenfor ikke begrænses. Der findes både termodragter, flyverdrager, regntøj og heldragter til de helt små i MarMars sortiment. Man er sikker på at finde overtøj, der matcher barnets behov uanset vejr og årstid. Der findes flere forskellige styles, herunder Oda og Olga, som har været meget populære jakker de seneste sæsoner. Dog formår MarMar hvert år at skabe nyt print og nye styles, der passer til trends og tendenser, men som stadig er enkle og tidsløse i designet, og man har mulighed for at mixe og matche og vælge sit barns yndlingsfarve eller –print hver sæson.

Det er ikke kun udseendet, men i høj grad også funktionen, som designerne bag har lagt vægt på. Det er blandt andet en masse reflekser, aftagelige hætter og lommer som er nogle af de praktiske detaljer på tøjet. Tøjet er vandtæt og åndbart, så komforten er i orden, når man er udenfor i mange timer.  Det må være kombinationen af funktion, detaljeorientering, komfort og stilrent design, der har gjort MarMar Copenhagen til et af de førende børnetøjsmærker her i Danmark. De fine print og den høje komfort i alle styles har betydet stor popularitet hos forældre de sidste mange år. De klassiske, nedtonede og skandinaviske print møder komfort og nytænkning hver sæson og betyder, at tøjet kan bruges igen og igen.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.