Kategorier

MarMar

MarMar

Hos Me & The Met er vi stolte at kunne præsentere det populære brand MarMar Copenhagen, der producerer det fineste børnetøj i alderen 0-14 år. Sortimentet består af alt fra bodystockings og leggins til fine kjoler, cardigans og smart overtøj, som for eksempel vinterjakker i nylon og polyester. Udvalget spænder bredt til alle aldre og behov. Der er to årlige kollektioner, som vi fast tilbyder her hos Me & the Met. Kollektionerne byder hvert år på styles i flotte, afdæmpede basisfarver, samt lære modal- og leopardserier, der passer ind i alle børnegarderober.

MarMar Copenhagen er især kendt for sine leopardstyles til de helt små, der findes i forskellige farver, men som fås i de fleste styles. Dette print er et af de helt velkendte, men MarMar tilbyder også mange andre enkle designs, der er tidsløse og med sikkerhed ikke går af mode lige foreløbig. Tankegangen hos MarMar er nemlig at producere tøj, der er stilrent og bevidst nedtonet i looket. Samtidig er tøjet et tydeligt bevis på, at børnetøj ikke ’kun’ behøver at være praktisk, men også kan være cool og fint – både på legepladsen, i børnehaven eller til familiefødselsdag.

Marlene Anine Holmboe er designeren bag brandet og har siden 2008 skabt succes med MarMar Copenhagen. Hun er uddannet fra Danmarks Designskole og har tidligere designet børnetøj fra andre kendte danske børnetøjsmærker. Da hun startede sin egen virksomhed, var et fokusområderne at skåne miljøet i produktionsfasen, så derfor ønskede hun at producere alt tøjet i øko-tex certificerede tekstiler for at undgå skadelige kemikalier. Derudover var komforten ligeledes essentiel, så alle børn – uanset alder – har mulighed for at bevæge sig og møde verden på egne præmisser uden at skulle blive begrænset af tøjet.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 13

Faldende orden
Side
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.