Kategorier

Martin Margiela - MM6

Martin Margiela - MM6

MM6 – Masion Martin Margiela er kendt for sine ikoniske og skulpturelle kollektioner,  hvor både enkelhed og skarpe snit kommer til udtryk. Manden bag modehuset er den belgiskfødte Martin Margiela, som måske er bedst kendt for aldrig at have vist sig offentligt. Brandet har i de senere år fået stor succes bl.a. for sit samarbejde med modegiganten H&M i efteråret 2012. "Maison Martin Margiela er et af de vigtigste og mest indflydelsesrige modehuse i de sidste tre årtier" udtalte Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M efter samarbejdet blev annonceret og i branchen er Margiela generelt anerkendt som en af de designere med de mest retningsbestemte kollektioner.

Margielas retning og indflydelse på andre modehuse kommer bl.a. til udtryk hos svenske Acne. Der er tydelige ligheder at spore mellem MM6 og det svenske modehus, hvilket ikke er så underligt endda, da Jonny Johansson stifter og designer hos Acne har været i lære hos Martin Margiela.

Med MM6, som blev etableret i 1997, er man ikke i tvivl om, at Maison Martin Margiela har adopteret det kompromisløse design til søstermærket. Ifølge modehuset selv er kernen i MM6 at tilføre det "margielasiske" design mere feminine og moderne snit og prints for at skabe en markant hverdagsgarderobe. Masion Martin Margiela købes online hos Me & the Met!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.