Kategorier

Michael Kors

Vi er hos Me & the Met rigtig glade for at have fået Michael Kors i vores familie. Michael Kors er et verdenskendt brand som forhandles i nogle af verdens største byer som New York, Beverly Hills, London, Paris, Tokyo, Hong Kong  og Milano for blot at nævne få. Desuden forhandles brandet kun af eksklusive multibrand butikker eller egne butikker. Michael Kors er kendt for sine luksus accessories som dækker særligt tasker, punge og sko samt dets ready-to-wear kollektioner. Brandet blev etableret i 1981 af designeren af samme navn og har løbende føjet til sin produktportefølje som i dag har vokset sig til et stort modeimperium  der består af flere linjer b.la. Michael Kors Collection og MICHAEL Michael Kors. Brandet er særlig kendt og elsket for sine lækre tasker, punge og sko, men kollektionerne består idag også af smykker, ure, sko, parfumer, briller og tøj til både mænd og kvinder. Den flotte udvikling i brandets historie og unikke design har også gjort, at Michael Kors af flere omgange har vundet forskellige priser i modebranchen.

Hos Me & the Met forhandler vi accessories fra det populære brand og du kan hos os finde både Michael Kors tasker, punge og nøgleringe. Vi elsker særligt Michael Kors for sine accessories, fordi det er fantastisk kvalitet og altid i et klassisk tidsløst design, som du kommer til at have i mange år frem. Find dine favorit accessories fra Michael Kors hos Me & the Met lige her.

Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden

Bestseller taskerne

Du finder rigtig mange bestseller tasker fra Michael Kors kollektionerne og ligesom der hver sæson kommer nye modeller og farver til, så kommer bestsellerne også igen sæson efter sæson. De kan komme som de altid har været (f.eks. i sort og beige), men typisk kommer de også altid i sæsonens farver som f.eks. kan være turkis, rød, en lækker navy blå eller pink. Ofte findes der også styles med Michael Kors logoet som print på hele tasken. Igennem tiden kan bl.a. double zip tasken nævnes som en it-taske. Det er en lille skuldertaske med to rum – perfekt til både hverdag og fest, da den på en og samme gang er rummelig men også lille så den kan passe til coctailkjolen til en fest. Den kommer igen i hver sæson – altid i sort og beige og i hver sæson findes den i op til 15 forskellige farver. Andre it-tasker fra Michael Kors er generelt mange af tote-taskerne f.eks. Jet Set og Selma taskerne. Mange af disse styles er blevet bestsellers – sandsynligvis fordi de kan rigtig meget. De er perfekte work-wear tasker, hvor der er plads til både papirer og laptop. Dernæst designer Michael Kors altid klassiske tasker som kan gå til alt og derfor er nemme at style til alle outfits omend du den ene dag er til mønster og print og den næste går klædt helt i sort.

Styles der aldrig går af mode

Årsagen til at Michal Kors er blevet så populær er der mange årsager til. Men en af de særligt fremtrædende er brandets evne til at skabe designs i super god kvalitet, der repræsenterer luksus og som altid er i et tidsløst design, der med garanti bliver enhver kvindes garderobe klassiker, når først den er kommet ind for døren. Hvis du køber din første taske fra brandet, kan det være en ide at købe den i en klassisk sort model, som du kan style til alt. Den kan gøre ethvert kedeligt eller for den sags skyld festlig outfit elegant og unikt. Og når så først du har forelsket dig i brandet, så spice din garderobe op og købe en af sæsonens pang farver. Selv når du vælger en af sæsonens farver, vil det naturligt også blive en garderobe klassiker fordi taskerne altid er designet med et klassisk snit, som gør den ikke kun holder en sæson. Lige nu elsker vi de stærke farver som pink og rød, der kan friske et hvert outfit op, hvis din stil er mest til jeans og en skjorte. Det fantastiske ved alle Michael Kors styles er også, at de er gennemtænkt i deres design fra yderst til interst. Alle styles er lækkert foret og med de helt rigtige lommer – om end det er den store lomme i tasken til hverdag hvor der både kan ligge pung, make-up og mobiltelefon eller det er fest clutchen hvor der lige er plads til en læbestift, et kreditkort og en mobiltelefon.

Michael Kors og den gode gerning

For Michael Kors har den gode gerning altid været central for brandets forretningsmodel. Det gælder både internt ift. rekruttering af nye medarbejdere og generelt arbejdet med talent, hvor det for Michael Kors er vigtigt at fremhæve, at brandet ønsker at repræsentere diversitet og dermed erfaringer og perspektiver fra alle typer af mennekser. Men ikke kun internt i virksomheden er der fokus på mangfoldighed og accept. Det gælder også i omverdenen, hvor Michael Kors er aktiv i både kultur og diversitets events. Michael Kors’ fokus på filantropi har været tydeligt siden brandets oprindelse og særligt det et kæmpe imod sult har været et ”hjertebarn” for Michael Kors i mere end 20 år nu. Arbejdet er både foregået sammen med mindre NGO’er, men han har også siden 2013 samarbejdet med WFP, som er FN’s ”World Food Programme”. Brandet har bl.a. designet nogle urer, hvor alt overskud er gået til at give mad til nogle af verdens fattigste børn.

Få din Michael Kors taske leveret til døren i København fra din favorit online butik

Hos Me & the Met tilbyder vi levering i timeintervaller hver dag. Det betyder, at vores ekspedient banker på din dør med din nye taske i timen efter du har bestilt din nye drøm. Det bliver ikke meget nemmere. Ofte oplever vi, at vores kunder er på jagt efter en specifik taske som forkælelse til sig selv, til fødselaren, konfirmaten, studinen eller lignende og så er det en luksus at modtage den til døren, pænt pakket ind og inden for en time. Så hvis det er her og nu du drømmer om en ny taske eller skal glæde en du kender, så kan du få den nu fra Me & the Met. 

Copyright © Me & the met. All rights reserved.