Kategorier

Mini Rodini

Mini Rodini er et svensk børnetøjsbrand, der blev etableret i 2006 af Cassandra Rhodin. Tankerne bag dette brand har været et fokus på børns fantasi og opfattelsen af, at alt er muligt. Det har været vigtigt for designeren bag, at børn har tøj på, som matcher deres personlighed, humør og kreativitet.

De mange fine print, mønstre og farver henvender sig direkte til børnene. Kollektionerne afspejler modebilledet, men er samtidig meget behageligt og rart at have på. Det sætter ingen begrænsninger, men vil tværtimod opmuntre til leg og fantasi med de klare og flotte farver og print, der ses på det meste af tøjet. Der er masser af detaljer på tøjet – fx fine lapper med sjove dyr sat på baglommerne eller matchende over- og underdele. Nogle print og farver går igen på flere stykker tøj, så der er rig mulighed for at sammensætte på kryds og tværs.

Tøjets mange forskellige print kan bruges af både drenge og piger, og der findes tøj til både nyfødte og de lidt ældre børn. Størrelserne starter ved 56/62 til de mindste og går helt op til 140/146.

Ejernes vision med brandet har været at producere tøj af høj kvalitet, men som også er bæredygtigt. Produktionen af tøjet er i højere grad skånsom for miljøet og de mennesker, der producerer det. Mini Rodini er blevet et af de brands på markedet med det mest bæredygtige tøj, hvor 99 % af kollektionen er produceret af bæredygtige materialer og genbrugsrester fra bl.a. tidligere kollektioner.

De bruger derfor heller ikke hverken pels, silke, uld, skind eller fjer i deres kollektioner af etiske og miljømæssige grunde. Man kan altså være sikker på at købe tøj fra et brand, der prioriterer miljøet, dyr og menneskerne bag produktionen højt. 

Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden

Overtøj til de kolde dage

Mini Rodini har også alverdens overtøj til de små. Der er bl.a. jakker, flyverdragter, overtræksbukser, vanter og huer i mange varianter og til enhver smag. Det findes både til babyer og til de lidt ældre børn, der gerne vil ud i kulden og lege. Igen ses de mange fine print og farver, hvor man enten kan få et fuldt sæt med jakke, bukser, hue, halsedisse og vanter i samme print eller man kan vælge at mixe det hele. Mini Rodini har i hvert fald et bredt udvalg at tilbyde.

Også på deres overtøjskollektion ses de mange fine detaljer, og print og mønstre, der går igen fra tøjet. I kollektionen findes både vinterjakker og lettere overgangsjakker afhængigt af behovet og årstiden. Printet er især inspireret af et dyretema med alt fra cheerleader-katte til små, kravlende mus og flyvende ænder. Andre print er helt klassiske ternede eller mere diskrete i farverne, og dermed vil der være noget for alle.

Stor vækst

Mini Rodini har haft succes nærmest siden de lancerede deres brand i 2006. Tøjet blev lynhurtigt solgt i de første udvalgte butikker i Stockholm, og de åbnede derfor deres første butik hurtigt herefter. Lige siden har brandet vækstet i både Sverige, men også i resten af verden, og det betyder, at Mini Rodini nu har 5 butikker i Sverige og derudover forhandles i over 500 butikker verden over.

På nuværende tidspunkt er Mini Rodini et af Skandinaviens hurtigst voksende børnebrands. Kombinationen af sjove og fine print og en høj kvalitet er et hit hos både børn og forældre, der ønsker at klæde deres børn pænt, varmt og godt på til alt, som hverdagen byder på. Samtidig er børnene helt vilde med de sjove figurer og farver, som Mini Rodini er rigtig gode til at nytænke i mange former og størrelser.

Masser af tilbehør til hjemmet og de små

Udover et bredt udvalg af tøj og overtøj, har Mini Rodini også tilføjet forskellige accessories og ting til hjemmet til deres sortiment. Det indeholder nu bl.a. også pude- og dynebetræk, julekaldendere, tæpper og tatoveringer, der kan vaskes af igen. Mini Rodini har altså formået at skabe et helt univers til børn, hvor de er omringet af leg og sjov i form af disse print med dyr, ufoer og andre spøjse figurer. Alle disse ting er igen af højeste kvalitet og produceret med hensyn til miljøet.

Mini Rodini dækker størstedelen af behovet for beklædning til børn, da de også har diverse typer og varianter af tilbehør til børnene; der er alt fra butterflies, slips og seler til små rygsække, der vil passe perfekt til vuggestuen eller børnehaven. Disse findes også i forskellige størrelser og med tilhørende penalhuse i samme farver til de børn, der skal til at starte i skole.

Der findes endda også crossbody tasker til de lidt ældre piger eller seje kasketter til sommer.  Solhatte og badetøj er også blevet en del af sortimentet til både drenge og piger i forskellige størrelser og modeller. Mini Rodini tilbyder altså stort set alt inden for tøj og accessories både til vinter og sommer til børn, og dette er formentlig også en af grundene til den store vækst, som de oplever for tiden, hvor det efterspørges over hele verden.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.