Kategorier

Mini Rodini

Mini Rodini

Mini Rodini er et svensk børnetøjsbrand, der blev etableret i 2006 af Cassandra Rhodin. Tankerne bag dette brand har været et fokus på børns fantasi og opfattelsen af, at alt er muligt. Det har været vigtigt for designeren bag, at børn har tøj på, som matcher deres personlighed, humør og kreativitet.

De mange fine print, mønstre og farver henvender sig direkte til børnene. Kollektionerne afspejler modebilledet, men er samtidig meget behageligt og rart at have på. Det sætter ingen begrænsninger, men vil tværtimod opmuntre til leg og fantasi med de klare og flotte farver og print, der ses på det meste af tøjet. Der er masser af detaljer på tøjet – fx fine lapper med sjove dyr sat på baglommerne eller matchende over- og underdele. Nogle print og farver går igen på flere stykker tøj, så der er rig mulighed for at sammensætte på kryds og tværs.

Tøjets mange forskellige print kan bruges af både drenge og piger, og der findes tøj til både nyfødte og de lidt ældre børn. Størrelserne starter ved 56/62 til de mindste og går helt op til 140/146.

Ejernes vision med brandet har været at producere tøj af høj kvalitet, men som også er bæredygtigt. Produktionen af tøjet er i højere grad skånsom for miljøet og de mennesker, der producerer det. Mini Rodini er blevet et af de brands på markedet med det mest bæredygtige tøj, hvor 99 % af kollektionen er produceret af bæredygtige materialer og genbrugsrester fra bl.a. tidligere kollektioner.

De bruger derfor heller ikke hverken pels, silke, uld, skind eller fjer i deres kollektioner af etiske og miljømæssige grunde. Man kan altså være sikker på at købe tøj fra et brand, der prioriterer miljøet, dyr og menneskerne bag produktionen højt. 

Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.