Kategorier

Munderingskompagniet

Munderingskompagniet

Munderingskompagniets læder produkter går aldrig ud af mode og særligt i denne sæson, er alt i læder key items til garderoben. Hos Me & the Met er vi helt pjattede med skind, da man med materialet kan få en rå og sexet stil, der kan dresses både op og ned afhængig af anledning. Det afspejles også tydeligt i vores indkøb, da vi har købt alt i yndlingsmaterialet i denne sæson.

Munderingskompagniet eller MDK laver kollektioner i skind som er både rå, sofistikeret, funktionelle og sexede på en og samme gang. Det er den danske autodidakte designer Stine Christa Engle Busk, der står bag brandet, der besluttede sig for at startet brandet i 2005, fordi hun gerne ville udfolde sine kreative evner og udleve sin store interesse for design og tekstiler.

Tanken bag Munderingskompagniet er, at sælge lækkert design i gode kvaliteter til overkommelige priser. Dette gør sig gældende for alle brandets linjer (der bl.a. også består af en undertøjslinje), da det udelukkende bliver produceret i de mest overdådige materialer som f.eks. cashmere, merino uld og vasket italiensk læder. Shop Munderingskompagniet online hos Me & the Met!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.