Kategorier

Munthe

Munthe

Hos Me & the Met er vi stolte over at kunne repræsentere munthe blandt vores udvalg af brands. Munthe blev etableret i 1994 og tidligere kendt under navnet muntheplussimonsen. Brandet har haft kæmpe succes siden dets etablering og vundet adskillige designpriser ligesom det hurtigt efter det blev introduceret på det danske marked blev ”yndlingsdesignerne” blandt de modebevidste kvinder. I 2014 besluttede de to kvinder bag brandet, Karen Simonsen og Naja Munthe at gå hver til sit. Efter mange års succes og makkerskab blev det tid til at prøve noget nyt. Naja Munthe overtog herefter roret i det danske succes brand. Overtagelsen gav samtidig Naja Munthe anledning til at gennemføre en gennemgribende relancering af brandet som også betød, at brandet fik nyt navn nemlig det vi i dag kender som Munthe.

Brandets oprindlige identitet er stadig at ane i Naja Munthes design, men alligevel har Munthe formået at forny sig og blive en måske endnu større succes end det nogensinde har været før. Brandet har syv kollektioner om året og er særlig kendt for den gode og lækre kvalitet i de metervarer som Munthe anvender, for de fine og unikke styles med masser af detaljer, kreativitet og kunst. Og for at lave tøj der har det gode snit og som kan anvendes både til hverdag og fest. For Naja Munthe er det vigtigt at lave tøj som både er afslappet men samtidig også festligt, så det kun er din egen kreativitet, der sætter begrænsningen for i hvilke sammenhænge dine Munthe styles kan anvendes.

Brandet forhandles i flere lande i dag og særligt de Skandinaviske lande har taget Munthe med storm. I Danmark har Munthe to flotte flagshipstores i henholdsvis Aarhus og København. Siden relanceringen af det kendte brand har Munthe også været synlig i den danske modeuge, hvor brandet afholder store flotte shows, som igen og igen får os til at forelske os i Naja Munthes univers og designs. Du kan finde dine favoritter fra Munthe lige her hos Me & the Met.

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.