Gratis levering i dag i timeintervaller til København, Hellerup og Charlottenlund | Gratis levering på ordrer over 300 kr | Gratis retur på fuldpris varer

x

Munthe

Hos Me & the Met er vi stolte over at kunne repræsentere munthe blandt vores udvalg af brands. Munthe blev etableret i 1994 og tidligere kendt under navnet muntheplussimonsen. Brandet har haft kæmpe succes siden dets etablering og vundet adskillige designpriser ligesom det hurtigt efter det blev introduceret på det danske marked blev ”yndlingsdesignerne” blandt de modebevidste kvinder. I 2014 besluttede de to kvinder bag brandet, Karen Simonsen og Naja Munthe at gå hver til sit. Efter mange års succes og makkerskab blev det tid til at prøve noget nyt. Naja Munthe overtog herefter roret i det danske succes brand. Overtagelsen gav samtidig Naja Munthe anledning til at gennemføre en gennemgribende relancering af brandet som også betød, at brandet fik nyt navn nemlig det vi i dag kender som Munthe.

Brandets oprindlige identitet er stadig at ane i Naja Munthes design, men alligevel har Munthe formået at forny sig og blive en måske endnu større succes end det nogensinde har været før. Brandet har syv kollektioner om året og er særlig kendt for den gode og lækre kvalitet i de metervarer som Munthe anvender, for de fine og unikke styles med masser af detaljer, kreativitet og kunst. Og for at lave tøj der har det gode snit og som kan anvendes både til hverdag og fest. For Naja Munthe er det vigtigt at lave tøj som både er afslappet men samtidig også festligt, så det kun er din egen kreativitet, der sætter begrænsningen for i hvilke sammenhænge dine Munthe styles kan anvendes.

Brandet forhandles i flere lande i dag og særligt de Skandinaviske lande har taget Munthe med storm. I Danmark har Munthe to flotte flagshipstores i henholdsvis Aarhus og København. Siden relanceringen af det kendte brand har Munthe også været synlig i den danske modeuge, hvor brandet afholder store flotte shows, som igen og igen får os til at forelske os i Naja Munthes univers og designs. Du kan finde dine favoritter fra Munthe lige her hos Me & the Met.

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Inspiration fra hele verden

Når Naja Munthe designer sine kollektioner henter hun typisk inspiration fra nogle af de store modebyer, som f.eks. Milano, Paris og New York. Generelt er det rejser, der giver den dygtige designer inspiration til alle sine kollektioner og derfor er udenlandsophold en vigtig del af processen, når hun tegner og tænker kreativt. Samtidig ligger den danske designer ikke skjul på, at hendes design har rødder i det nordiske. Så selvom du godt kan finde f.eks. nogle etnisk inspirerede styles eller tøj med et typisk boheme look, så er det stadig nemt at spore simplisitet og detaljer i Munthe's kollektioner, der er så typisk for det nordiske design.

Kollektioner med dimensioner

MUNTHE er kendt for sine lækre kvaliteter og det er ikke noget som Naja Munthe går på kompromis med. Dernæst ønker designeren at skabe en alsidig kollektion, hvor du både kan finde toppe, kjoler, nederdele, bukser og jakker og i mange forskellige kvaliteter og priser. Hos Munthe finder du både den klassiske bomuldstop med et twist men du kan også finde styles i f.eks. skind og silke. Du vil ofte også støde på en blazer, som kan anvendes på kontoret, men altid med et twist, der sætter den særlige Munthe signatur. Samtidig går Naja Munthe også op i, at kunden selv skal være kreativ i sit tøjvalg, så Munthe's tøj giver anledning til, at du kan bruge det både til hverdag og fest og det er dig som kunde der afgør, hvordan dine Munthe items anvendes ift. hvordan du styler dem – til en dag på kontoret eller til en aften ude.

Naja Munthe – en kvinde med holdninger

Det er udfra Naja Munthes kollektioner tydeligt at se, at hun også er en kvinde med holdninger til kønsdiskussionen. Det blev bl.a. illusteret med limited edition t-shirten ”OK, so i lied”, hvor kvinder – kendte såvel som ukendte – gjorde op med det klassiske kvinde ideal ved at skrive en tekst til t-shirten som f.eks. den danske blogger Maria Kragmann, der med et stykke pizza i munden skrev til et Instagram post ”I always eat healthy ... OK, so I lied”. Et andet godt eksempel på Naja Munthes indput til ligestilllingsdebatten var da designeren til et af sine shows selv bar en t-shirt med statementet: ”Pussy grabs back” som er en t-shirt, der efterfølgende har været mulig at købe i brandets SS17 kollektion. T-shirten blev enormt populær på grund af det provokerende statement som sætter en fed streg under, at Naja Munthe er en kvinde med noget på hjertet og som ikke er bange for at give sin holdning til kende gennem sine designs.

Give back

Men Naja Munthe har ikke kun holdninger til ligestilling hun har også et stort hjerte. Naja tog nemlig initiativ til, at vi alle skal give noget tilbage. Designerne lavede et shoppingnet med budskabet ”Give back” på, som en omfordring til at give tilbage til dem, der har fortjent det under hashtagget ”Munthegivesback”. Naja Munthe udtalte i den forbindelse, at noget af det smukkeste er at give noget tilbage – om det er til en ven, der har hjulpet en igennem en svær tid, til en mor der altid har bakket en op eller en kollega der kan se, hvornår du har desperat brug for en kop kaffe.

Unikt festival tøj

Tager du på festival med stil, så er Munthe også lige noget for dig. Som Naja Munthe beviser igen og igen er hun fænomenal til at designe tøj til anledninger og skabe et spændende ”hype” omkring sine kollektioner. Det beviste hun også med sin ”festival kollektion” Munthe, hvor man kunne få costumized sin egen bæredygtige festival jakke eller statement t-shirt fra brandet med forskellige påsyet ”pathes”, for at skabe det perfekte personlige festival look. Brandet havde designet lapper i store og små størrelser formet som læber, bogstaver, peace-tegn, hjerter og meget andet, som man kunne sætte på sin Munthe festival style og få en helt unik og cool stil. Kollektionen blev et stort hit og man så i forbindelse med årets festivals kendisser som Medina, Uffe Buchard og et hav af modebloggere som bl.a. Emilie Sindlev, Marie Jedig og Maria Kragmann i de populære styles. Generelt er Munthe – festival eller ej – blandt de danske modespecialisters yndlingsbrands.