Kategorier

Muuba

Muubaa søger at omdefinerer hvad der er muligt med læder og udfordrer forestillingen om, at læder kun er rigtig godt når det udgør en læderjakke. Hvad end du bærer deres læderlooks som et samlet statement, eller blot tilføjer en enkelt style til din gaderobe, tilføjer deres kreationer kant og tekstur til ethvert look.

Det engelske modebrand arbejder med en filosofi om at skabe tidsløse looks, der samtidig lever op til tidens trends, således, at kvinder kan gøre dem til deres egne, hver dag! Det unikke ved Muubaa er deres evne til at overraske og flytte på hvad der er muligt inden for læder, både i forhold til nye måder at bruge det på, men også i forhold til nye måder at bære det på. Hver style fortæller en historie om kontrast: et ufærdigt finish på et skræddersyet snit, feminine detaljer på en rå form, et twist på en klassisk silhuet.

Læder lyver aldrig og derfor har Muubaa gjort det til deres kendetegn at gå op i fit, cut og finish. De eksperimenter jævnligt med forskellige måder at behandle materialet på og tilføjer gerne uventede detaljer. Intet læder er ens, men i stedet for at kassere uens læder vælger Muubaa at inkorporere det i deres designs. Dette betyder, at hver style er meget mere end unik og individuel - ligesom de kvinder, der bærer det.

Muubaa er i de seneste år kommet på modeverdenskortet og er nu at finde i over tyve lande, herunder de store modebyer London, Paris, New York, Milano og Tokyo.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.